- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Evet keşke ilkinde çok tepki verseydim şua bunu yapamazdı.küstüm sana al gönlümü şeklinden çok tepkinizi aktif şekilde gösterin derim. "bunu bana yapamazsın" cümlesini kurun. alacağınız sert tavırdan dolayı afallayacak ve hatalıyım diye düşünecektir bu şekilde.
Annesine saygısızlık yaptığımı söyledi.bende dedimki orda suratıma bakcağına anne çıkalımda annesi uyutsun deseydin dedim.ayrıca annenle ve kardeşinle aramızda olanlara sen karışma dedim.Neden bağırıyor durup dururken manyak mı bu adam ?
Kv niyeti kotu değildi bence sen bulun aralarında ben bakiym çocuğa diye düşünmüş aslına bakarsan düşünceli de davranmış ama seni anlayabiliyorum o anın stresi israci olması çocuğun agalmasi birleşince sende patlamissin ama esin ayıp etmiş gerçekten benimde hic hoşlanmadığım bi durum başkalarının yaninda bagirlmasi onu geç huzursuzluğun hissettirilmesi bile hoş değil ben sizinle değil ama yüzümle istemeden belli ederim kaldiki bagirilmasi çok ayıp erkekler anneleri söz konusu olunca başkasını gözü gormuyo cogunlugu boyle en azından bencede konuşma burnu surttsun pişman olsun bi daha yapması bunu telafi edemez ama yenisini yapmasinAnnesine saygısızlık yapmışım.ama kvdede çok kötü oldu.giderkende kızım küsmeyin bak evde misafir var ayıp olur filan dedi
Evet canım tamda dediğin gibi oldu.şimdi geldi eve.yattığım odaya girdi.hiç bişey demeden geri çıktı.çok kötüyüm ben hala bağazım düğüm düğüm.Kv niyeti kotu değildi bence sen bulun aralarında ben bakiym çocuğa diye düşünmüş aslına bakarsan düşünceli de davranmış ama seni anlayabiliyorum o anın stresi israci olması çocuğun agalmasi birleşince sende patlamissin ama esin ayıp etmiş gerçekten benimde hic hoşlanmadığım bi durum başkalarının yaninda bagirlmasi onu geç huzursuzluğun hissettirilmesi bile hoş değil ben sizinle değil ama yüzümle istemeden belli ederim kaldiki bagirilmasi çok ayıp erkekler anneleri söz konusu olunca başkasını gözü gormuyo cogunlugu boyle en azından bencede konuşma burnu surttsun pişman olsun bi daha yapması bunu telafi edemez ama yenisini yapmasin
İyilik yapmak istedi ama gereksiz ısrarcı davrandı.bende kötü bişey demek istemedim.çocuk çok ağladı stres oldumKayınvaliden iyilik yapmak istemiş ve gereksiz tepki vermişsin. Belliki bunu insanlara da yansıtmışsın ki görümcen de ne oldu diye sormuş. Benim annem eşime böyle bir yardımda bulunmak istese ve eşim saçma sapan şekilde tepki verse,atar yapsa bende eşime herkesin ortasında bağırırım kusura bakmasın. Olaya bir de eşinizin gözüyle bakmayı deneyin bence...
İyilik yapmak istedi ama gereksiz ısrarcı davrandı.bende kötü bişey demek istemedim.çocuk çok ağladı stres oldum
Çok iyi anlıyorum yüzünü görmek istemezsin ne yapsa batar bakma bile göz goze gelme şuan bende ayni şeyi yapıyorum bayramın ikinc günü kirdi saolsun hazmedemiyorum ne hoşgeldin ne güle güle ne acmisin demiyorum hazırlarım biz yerken yerse yer umrumdada değil konuşmaya çalışıyo kaç gündür anladı surunuyo ama bi caba göstermiyo sinirden kuduruyorum sende yap kaç gün sürerse sürsün dolaşıp kendi gelsin haklıymış gibi bide kuyruğu dik tutma çabaları yokmu olduruyo beniEvet canım tamda dediğin gibi oldu.şimdi geldi eve.yattığım odaya girdi.hiç bişey demeden geri çıktı.çok kötüyüm ben hala bağazım düğüm düğüm.
İyilik yapmak istedi ama gereksiz ısrarcı davrandı.bende kötü bişey demek istemedim.çocuk çok ağladı stres oldum
Kayınvaliden iyilik yapmak istemiş ve gereksiz tepki vermişsin. Belliki bunu insanlara da yansıtmışsın ki görümcen de ne oldu diye sormuş. Benim annem eşime böyle bir yardımda bulunmak istese ve eşim saçma sapan şekilde tepki verse,atar yapsa bende eşime herkesin ortasında bağırırım kusura bakmasın. Olaya bir de eşinizin gözüyle bakmayı deneyin bence...
Mrb kızlar uzun zamandır burayı takip ediyorum.bugün size yazmak istedim.evliyim 7 yıldır.eşimle çok büyük bi aşkla evlendik.eşim normalde iyi bi insandır evine çocuklarına bağlı.ama bugün beni o kadar çok üzdüki kalbim paramparça şuan.bugün kızımın doğum günüydü 6 yaşına girdi evde herkes toplandık akşam. bi tane daha çocuğum var 6 aylık.oğlum evi kalabalık görünce çok huysuzlandı ben uyutmaya çalışıyorum içerdede beni bekliyolar.bi eşim geliyo bi kv.kvde sen git ben bakarım diyo ama çocuk ağlıyo ben anne sen git dedikçe sen git resim çekincekler diyo ama ısrarla.çok sinirlendim söylenerek çıktım.sonra salona geldim görümce niye afra tafra yapıyon filan dedi.bende tafra filan yapmıyom çocuk uyumuyo anneme laf anlatamadım dedim.bu sırada eşim geldi bana bağırdı.kendi halamla halamın kızı bizde bide.çok üzüldüm doğum gününü bana zehir etti resmen.çok kötü oldum ağlayamadımda.herkes gayet güzel eğlendi benim içim paramparça.herkes gitti eşim ben üstümü değiştirirken geldi.sana niye bağırdım filan açıklama yapmaya çalışıyo.senden nefret bile etmiyorum dedim.bin sefer söyledim sana bana başkalarının yanında bağırma diye dedim.ben seninle konuşmak istemiyorum sende benimle konuşma dedim.gerçekten çok üzüldüm kızlar.gidincede çok ağladım.içimden yüzüne bakmak bile gelmiyo.neyapıyım sizce lütfen akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?