Çok üzgünüm kalbim acıyo:(

Evet keşke ilkinde çok tepki verseydim şua bunu yapamazdı.

Neden bağırıyor durup dururken manyak mı bu adam ?
Annesine saygısızlık yaptığımı söyledi.bende dedimki orda suratıma bakcağına anne çıkalımda annesi uyutsun deseydin dedim.ayrıca annenle ve kardeşinle aramızda olanlara sen karışma dedim.

Annesine saygısızlık yapmışım.ama kvdede çok kötü oldu.giderkende kızım küsmeyin bak evde misafir var ayıp olur filan dedi
Kv niyeti kotu değildi bence sen bulun aralarında ben bakiym çocuğa diye düşünmüş aslına bakarsan düşünceli de davranmış ama seni anlayabiliyorum o anın stresi israci olması çocuğun agalmasi birleşince sende patlamissin ama esin ayıp etmiş gerçekten benimde hic hoşlanmadığım bi durum başkalarının yaninda bagirlmasi onu geç huzursuzluğun hissettirilmesi bile hoş değil ben sizinle değil ama yüzümle istemeden belli ederim kaldiki bagirilmasi çok ayıp erkekler anneleri söz konusu olunca başkasını gözü gormuyo cogunlugu boyle en azından bencede konuşma burnu surttsun pişman olsun bi daha yapması bunu telafi edemez ama yenisini yapmasin

Kayınvaliden iyilik yapmak istemiş ve gereksiz tepki vermişsin. Belliki bunu insanlara da yansıtmışsın ki görümcen de ne oldu diye sormuş. Benim annem eşime böyle bir yardımda bulunmak istese ve eşim saçma sapan şekilde tepki verse,atar yapsa bende eşime herkesin ortasında bağırırım kusura bakmasın. Olaya bir de eşinizin gözüyle bakmayı deneyin bence...

Evet canım tamda dediğin gibi oldu.şimdi geldi eve.yattığım odaya girdi.hiç bişey demeden geri çıktı.çok kötüyüm ben hala bağazım düğüm düğüm.

İyilik yapmak istedi ama gereksiz ısrarcı davrandı.bende kötü bişey demek istemedim.çocuk çok ağladı stres oldum

İyilik yapmak istedi ama gereksiz ısrarcı davrandı.bende kötü bişey demek istemedim.çocuk çok ağladı stres oldum

Çocuğu babaannesine verseydiniz o da bu kadar ısrarcı olmazdı. Kadın size yardımcı olmaya çalışmış kendince siz ısrar etmesine takıyosunuz. Hem k.validenize verseydiniz çocuğu bu kadar stres de yapmazdınız. Konuyu çok fazla uzatmayın bence gereksiz yere küs kalmak iyi değildir

Evet canım tamda dediğin gibi oldu.şimdi geldi eve.yattığım odaya girdi.hiç bişey demeden geri çıktı.çok kötüyüm ben hala bağazım düğüm düğüm.
Çok iyi anlıyorum yüzünü görmek istemezsin ne yapsa batar bakma bile göz goze gelme şuan bende ayni şeyi yapıyorum bayramın ikinc günü kirdi saolsun hazmedemiyorum ne hoşgeldin ne güle güle ne acmisin demiyorum hazırlarım biz yerken yerse yer umrumdada değil konuşmaya çalışıyo kaç gündür anladı surunuyo ama bi caba göstermiyo sinirden kuduruyorum sende yap kaç gün sürerse sürsün dolaşıp kendi gelsin haklıymış gibi bide kuyruğu dik tutma çabaları yokmu olduruyo beni

Baskalarinin yaninda bagirmayi kendine aliskanlik haline getirmeden iyi bir ders vermelisin...

Özelikle bunu dogum gününde yaptigi icin daha cok süründürmek gerek.

6 aylik bebek sizde de aglar,babada da,babaannede de..bunda bu kadar stres olcak bisey yok..
keske herkesin icinde sizde kv ile ilgili soylenmeseydiniz,esim benim anneme soylense ulu orta es dost akraba yaninda,bende ne diyosun bi dk derim,yalan yok..
bagirmasaymis iyiyimis ama birazda siz germissiniz ortami..bi ton misafir icinde cocuk baska odada da olsa uyumaz..
oglumun 1. yas gununde cocuk deli gibi agladi,bende durmuyo,yerinde durmuyo,uyumuyo..napayim ya dedim,ugrasamicam gercekten,oturdum arkadaslarimla basladim muhabbete,kendiliginden sustu oglum.
siz nasil hissediyorsaniz bebekte oyle hissediyor..

bağırması hata ama sizinde annesine söylenmeniz hata.kadın gitse otursa çocuğum ağlıyor o kadın oturuyor insan bir gelir bakar vsvsvs diye konuşulurdu napsın gelip sen git ben bakym demiş.keşke çocuğu verseydiniz eski toprak onlar elbet bir yolunu bulur sustururdu.ben erkek olsam anneme bu şekil davransalar bende bağırırdım

Ben de topluluk içinde bana bağırılmasından nefret ederim haklısınız. Biraz burnu sürtülsün aklı başına gelsin

Ama sizde durduk yere ortamı germişsiniz. Kadıncağız fotoğraf çekinirlerken sizde orda olun diye yardım etmeye çalışmış çocuk ağlamaktan ölecek değil ya 2 dk ağlasın yanında babannesi de var nasılsa ne olacak ki? Ne gerek vardı öyle tepki vermenize görümceniz bile anlamış ne bu afra tafra demiş anneme laf anlatamadım demişsiniz herkesin içinde kocanızın gücüne gitmiştir sinirlenmiştir. Siz çocukla uğraşırken kayınvalideniz orda otursa ona da laf ederdiniz belki. Eşinizde sorun yok bence siz tez canlısınız ve çok alıngansınız. Her çocuk ağladığında bu kadar stres yapmayın güzel ortamı siz bozmuşsunuz afra tafranızla gerçekten bence uzatmayın meseleyi

Esinizin birilerinin yaninda size bagirmaya hakki yok.bu konuda haklisiniz bir daha izin vermeyin.sizin de kv niz hakkinda soylenmeniz tafrali bir sekilde odaya girmeniz hos olmamis bu konuda haksizsiniz.esiniz herkesin icinde degil de herkes gittikten sonra size tepki gosterseydi anneme saygisizlik ettin diye onu hakli bulurdum

Ben de sanirim :)

Konu sahibi soyle dusun.
Dogum gunu olan da sonucta senin cocugun.
Hani bir yere davetli olsaniz ve cocugunuzla ilgilenirken kv israrla git orada gorun diye tepende beklese evet
Hakli olabilirdin ama suan degilsin.

Cunku o fotolarda seninde olman gerekir zaten. Fotolari gectim cocugunun yaninda diyeyim.
Bebek bu her zaman aglar, aglayacakta.
Ama 6 yas dogum gunu sadece o an kutlaniyor boyle dusun.

Senin kv ye verdigin tepkiyi esim anneme verse ve insanlara yansisa
Bende sert tepki gosterirdim.
Onun icin sakinlesin tekrar konusup
Tatliya baglamaya calisin.
Uzmeyin birbirinizi.

Eşinizin size bağırması hoş olmamış ama kayınvalideniz de fotoğraf çekinin diye gelmiş sonuçta kadın iyi niyetli ne diye söylenerek çıkıyosunuz .Maalesef ortamı geren siz olmuşsunuz . Sonuçta çalışan hanımlar çocuklarını anneanneye babaanneye bırakmıyolar mı o zaman çocukları nasıl bakıp susturuyorlarsa kayınvalideniz de çocuğunuzu sustururdu bir şekilde.Siz de güzelce fotoğrafınızı çektirirdiniz. Gecenizde mahvolmazdı.

Canım eşin gurur yapmış misafir varken odaya geçmene sanki keyfinden yapıyosun. Şimdilik konuşma çünkü olay yeni surat ta asma o gelip özür dileyene kadar inşallah düzelirsiniz

Olayda kendinize hiç suç bulamadınız mi yani?
Peki sizin herkesin icindr kv ye soylenmeniz nedir. Hadi soylendiniz niye herkezin içinde kizina annesini şikayet ediyorsunuz. Esiniz sinirlenmekte hakli herkesin içinde bagirmakta haksız.

Olayin buyutecek tarafi yok. Iki tarafta suçlu.

Kayınvalideniz iyi niyetle ısrarcı olmuş, size yardım etmek istemiş, söylenmeseymişsiniz iyiymiş. O sırada ağır birşey mi dediniz?

Ancak görümceniz size nasıl "afra tafra" diyebiliyor? Öyle birşey diyebilecek samimiyeti neden verdiniz?

Ona verdiginiz yanıt bence kötü degil, güzelce açıklamışsınız ama bu sefer kardesi bitmiş, eşiniz başlamış yüklenmeye.
Eşiniz size bu şekilde davranabilme hakkını nerden buluyor?

Üstelik ilk de degilmiş... 1.de eşinizi yerin dibine soksaydınız, bir daha bagırdıgında neyle karşılaşacagını bilseydi ikinciye sinirlense de kendisini tutmayı bilirdi.

Biraz pasif davranıyorsunuz bence.
Küslükle falan çözülecek birşey de degil. Ayrılmayı düşünmüyorsanız şu an 3.ye cesaret edememeyecegi şekilde konuşmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…