Kızlar lütfen bana yardımcı olun. Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. İki yıl önce tanıştık onunla,o istanbulda ben izmirde. İki yl içinde çok az görüşebildik. ben 20 yaşındayım ve ikinci erkek arkadaşım o oldu. Çok fazla bağlandım ama ona,hayatımın merkezi o oldu 2 yıl boyunca,kendime bile vakit ayıramadım hiç. Anlaşamadığımız başka noktalarda vardı. Kendisi ve ailesi çok muhafazakar,kıyafet konusunda falan bana baskı yaptı,ilerde kapanmanı da istiyorum dedi. Biz bu konuları ciddi ciddi oturup görüşmediğimiz için geçiştirdik hep.Bide yaşı 27 evilik konusunda çok acele ediyordu,okul biter bitmez evleniriz dedi,bende 22 yaşımda evlenemem çok erken dedim.Öyle olunca kusura bakma ben seni bekleyemem benimde yaş geçiyor,30 una kalmak istemiyorum dedi.Bu bayramın 2. günü ayrıldık,ben ona mesaj atmadım hiç üzülsemde,kendisi attı 3. gece alışabildin mi falan diye,bende alışmaya çalışıyorum dedim. Biraz konuştuktan sonra sen kendini toparlayana kadar arkadaş kalabiliriz istersen dedi,bende tamam dedim. Birkaç gündür konuşuyorduk,dün ben hocam.com hesabımı açtım(sevgiliyken bu tarz şeylere karşı olduğu için kapattırmıştı bana hesabımı),nasıl olduysa birşekilde hesabıbımı açtığımı görmüş,bugün akşam beni arayıp sen kendini hemen toparlamışsın başka arayışlar içine bile girmişsin,senin yaptığını lise çocuğu bile yapmaz,artık arkdaş kalmamıza da gerek yok dedi,kapattı telefonu. Oysa bilmiyor ki benonun ne mesajlarını,ne de resimlerini silmeye kıyamadım daha
(((
Birdaha asla dönmeyecek bana biliyorum,napacağımı nasıl atlatacağımı da bilmiyorum.Bir akıl verin lütfen
(

Birdaha asla dönmeyecek bana biliyorum,napacağımı nasıl atlatacağımı da bilmiyorum.Bir akıl verin lütfen