çok üzgünüm kendimi boşlukta hissediyorum resmen :((((

Sen yine iyisin arkadaşınla 2 çift laf edemiyomuşsun ben 2 yıl evden dışarı çıkartılmadım değil erkek 1 tane kız arkadaşım bile yok .
Yemin ederim aynı laflar ya oha bu kadar olur yani.

'Ordaki fotoğraflarıma yazılan yorumlar içinde hoşuna gidiyor heralde pohpohlanmak,egonu tatmin ediyor dimi bunları başkalrından duymak'
bu yazıda nişanlımın bana sölediğinin aynısı ama benimki küfürlü ' Hadi barlara falanda git artık adamların altınada yat seversin sen böle şeyleri istediğinle konuş' dedi bana resmen :53:
Bende kendimi suçu hisseder ağlardım ve inanırmısın ertesi gün hiç bişey olmamış gibi devam ederdim. Bu öküz kılıklı adamlardan kurtulduğumuz için şükretmeliyiz içimde 1 gram üzüntü yok seninde olmasın, şu söledikleri bile ayrılman için yeterli sebebler zaten :19:

Şu an gerçekten kendimi çok iyi hissettim bunları yaşyan tek benmişim gibi düşünüyordum hep.Aynen dediğin gibi bana da zamanında sırf bu yüzden başka suçum olmadığı halde ortam kızısın,hatta o site yetmiyorsa başka tanışma siteleri de bul daha önce yapmadığın şey değil dedi,ki ortda yaptığım bişey yok masum konuşmalar dışında.Bunlara bile ses çıkarmadan hiçbişey olmamış gibi yine devam ettim senin gibi.Düşünüyorum da onun karşında ne kadar küçültmüşüm kendimi,haksız olduğu halde ona haklı olma fırsatını kendi ellerimle vermişim resmen demekki kocam olsaydı iyice onun kölesi kuklası olacaktım ilerde :(

Şu an gerçekten kendimi çok iyi hissettim bunları yaşyan tek benmişim gibi düşünüyordum hep.Aynen dediğin gibi bana da zamanında sırf bu yüzden başka suçum olmadığı halde ortam kızısın,hatta o site yetmiyorsa başka tanışma siteleri de bul daha önce yapmadığın şey değil dedi,ki ortda yaptığım bişey yok masum konuşmalar dışında.Bunlara bile ses çıkarmadan hiçbişey olmamış gibi yine devam ettim senin gibi.Düşünüyorum da onun karşında ne kadar küçültmüşüm kendimi,haksız olduğu halde ona haklı olma fırsatını kendi ellerimle vermişim resmen demekki kocam olsaydı iyice onun kölesi kuklası olacaktım ilerde :(

İyice körleşip evlenseydik emin ol perdeler çekilir, kapılar kitlenir öyle gidilirdi işe. Bide artık ' :( ' şu ifadeyi kullanma o karaktersizler için üzülmek çok saçma.
Evet bende düşünüyorum haklıyken bile özür diledim ben bile kendimi ne kadar küçümsemişim iyice alıştırmışız kendimizi ezdirmeye ama onlara sıra gelince neymiş ' ben erkeğim' erkek olmakla olmuyo adam ol önce ! Nerden bulduk ki biz bunları böyle aynı kişilik, aynı cümleler. Şuan seni çok iyi anlıyorum üzülüyosun hatta ona geri dönmeyi bile düşünüyo olabilirsin ama onun sana sölediklerini düşün ve ondan soğu bu kolay değil ama alışıyosun, bak ben o boşluktan bile çıktım hatta başka kişileri hayal etmeye, hoşlanmaya bile başladım biz çok güçlüyüz, onlarsa egolarını üzerimizde tatmin etmekten başka bişey bilmeyen aciz insanlar. :34:

Son düzenleme:
İyice körleşip evlenseydik emin ol perdeler çekilir, kapılar kitlenir öyle gidilirdi işe. Bide artık ' :( ' şu ifadeyi kullanma o karaktersizler için üzülmek çok saçma.
Evet bende düşünüyorum haklıyken bile özür diledim ben bile kendimi ne kadar küçümsemişim iyice alıştırmışız kendimizi ezdirmeye ama onlara sıra gelince neymiş ' ben erkeğim' erkek olmakla olmuyo adam ol önce ! Nerden bulduk ki biz bunları böyle aynı kişilik, aynı cümleler. Şuan seni çok iyi anlıyorum üzülüyosun hatta ona geri dönmeyi bile düşünüyo olabilirsin ama onun sana sölediklerini düşün ve ondan soğu bu kolay değil ama alışıyosun, bak ben o boşluktan bile çıktım hatta başka kişileri hayal etmeye, hoşlanmaya bile başladım biz çok güçlüyüz, onlarsa egolarını üzerimizde tatmin etmekten başka bişey bilmeyen aciz insanlar. :34:

Evet canım şu anda uzun süreli bir beraberliğin getirmiş olduğu bir boşluk var açıkçası,ne zmana kadar da böyle gider bilmiyorum.Başka erkeklere karşı soğukluk hissediyorum,ya hep böyle giderse kimseden hoşlanmazsam yine onu ararsam diye çok korkuyorum.Umarım bizlere onları unutturacak çok iyi değer görmeye layık insanlar çıkar karşımıza. Onun arkasından beddua etmiyorum ama tek dileğim sadece pişman olduğunu bikere de olsa ondan duymak,çünkü şimdiye kadar hiçbir zaman özür bile dilemeyi yediremiyordu gururuna. Nedense pişman olduğunu bilmeyi, ona o kadar değer verdiğimi bildiği halde önemsemediğini anlayıp birgün benden hem özür dilemesini çok istiyorum.

Evet canım şu anda uzun süreli bir beraberliğin getirmiş olduğu bir boşluk var açıkçası,ne zmana kadar da böyle gider bilmiyorum.Başka erkeklere karşı soğukluk hissediyorum,ya hep böyle giderse kimseden hoşlanmazsam yine onu ararsam diye çok korkuyorum.Umarım bizlere onları unutturacak çok iyi değer görmeye layık insanlar çıkar karşımıza. Onun arkasından beddua etmiyorum ama tek dileğim sadece pişman olduğunu bikere de olsa ondan duymak,çünkü şimdiye kadar hiçbir zaman özür bile dilemeyi yediremiyordu gururuna. Nedense pişman olduğunu bilmeyi, ona o kadar değer verdiğimi bildiği halde önemsemediğini anlayıp birgün benden hem özür dilemesini çok istiyorum.

Bende aynen sen gibi artık hiç kimseyi sevemezmişim gibi geliyodu, şimdi unuttum gitti dediğim gibi başkalarını hayal edebiliyorum. Seninde bunu atlatman uzun sürmez umarım. Bende çok istiyorum bigün bana geri gelmesini, onu reddedtiğimdeki surat ifadesini zevkle izlycem. Çünkü o beni asla ondan vazgeçemem, ondan başkasını düşünemem, onu asla geri çeviremem sanıyo ama bunu zevkle yapıcam. Bu boşlukta olduğun sürede onu aramaya kalkabilirsin çünkü ben mesaj atmıştım eski günlerdeki gibi konuştuk hatta birbirimizi seni seviyorum bile dedik ama sonradan yine kendini belli etti küfürler falan.. Huylu huyundan vazgeçmez değişir diye çok baktım ama bu adam 22 yaşında senin sevgilin 27 yaşında demekki beklesemde değişmezmiş. Artık ondan umudu kesip yoluna devam etmelisin ve emin ol karşına seni çok sevicek insanlar çıkıcak ama sakın hayatına giricek kişilere bidaha bu kadar taviz verme tatlım, kendimizi ezdirmeyelim.

Bende aynen sen gibi artık hiç kimseyi sevemezmişim gibi geliyodu, şimdi unuttum gitti dediğim gibi başkalarını hayal edebiliyorum. Seninde bunu atlatman uzun sürmez umarım. Bende çok istiyorum bigün bana geri gelmesini, onu reddedtiğimdeki surat ifadesini zevkle izlycem. Çünkü o beni asla ondan vazgeçemem, ondan başkasını düşünemem, onu asla geri çeviremem sanıyo ama bunu zevkle yapıcam. Bu boşlukta olduğun sürede onu aramaya kalkabilirsin çünkü ben mesaj atmıştım eski günlerdeki gibi konuştuk hatta birbirimizi seni seviyorum bile dedik ama sonradan yine kendini belli etti küfürler falan.. Huylu huyundan vazgeçmez değişir diye çok baktım ama bu adam 22 yaşında senin sevgilin 27 yaşında demekki beklesemde değişmezmiş. Artık ondan umudu kesip yoluna devam etmelisin ve emin ol karşına seni çok sevicek insanlar çıkıcak ama sakın hayatına giricek kişilere bidaha bu kadar taviz verme tatlım, kendimizi ezdirmeyelim.

Aynen aynen canım oda dayanamayıp ona geri döenceğimden emin olduğu için arkadaş kalmayı teklif etti zaten,o kadar kesin bakıyordu.Çünkü daha önceki kavgalarda haklı ben olsam bile ilk mesajı hep ben atıp,onun gönlünü alırdım,beyefendi hiç kendinden taviz vermezdi bu konuda. Ama dilerim pişman olduğunu görürüm birgün,en azından şimdiye kadar çektiğim acılar falan hafifler. Dediğin gibi canım huylu huyundan vazgeçmez 22 de olsa aynı 27 de olsa aynı,ilerde bizi çok üzeceklerine kısa bir süre üzülüp kendimizi ezdirmeyelim daha iyi.İnşallah dediğin gibi olur,karşımaza iyi niyetli,sadık bir daha bizi üzmeyecek birileri çıkar.Acı çeken hep biz olduk,birazda onlar çeksin ne kaybettiklerini anlasınlar nolur. Böyleleri yüzünden erkeklerden bile soğur hale geldim ya birsonraki de aynısını yaparsa beniz üzerse diye.Ama dediiğin gibi bir sonrakinde allah izin verirse en başından çizicem sınırları beni üzmesine izin vermiycem : )

bende tam aksine çocukta hiç kötü niyet sezmedim. 30 yaşına girmeden evlenmek istiyor olabilir bu onun hakkı diye düşünüyorum. ayrıca bence seni önemsiyo takip ediyo ki senin hocam.com a girdiğini görmüş ve buna çok çok bozulmuş. yoksa niye umurunda olsun ki? ben böyle düşünüyorum..

Canım daha çok gençsin ve önünde uzun yıllar var. Evlilik için hazır olmadığın anlaşılıyor,sonra illa kapanacaksın ne demek? Bir kadın sadece bir şey için kapanırsa çok saygı duyarım o da dini inancı gereğidir,müstakbel eşi istedi diye değil:47: Bırakta o düşünsün sensiz hayatı,çok arar seni merak etme.
Kızlar lütfen bana yardımcı olun. Erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. İki yıl önce tanıştık onunla,o istanbulda ben izmirde. İki yl içinde çok az görüşebildik. ben 20 yaşındayım ve ikinci erkek arkadaşım o oldu. Çok fazla bağlandım ama ona,hayatımın merkezi o oldu 2 yıl boyunca,kendime bile vakit ayıramadım hiç. Anlaşamadığımız başka noktalarda vardı. Kendisi ve ailesi çok muhafazakar,kıyafet konusunda falan bana baskı yaptı,ilerde kapanmanı da istiyorum dedi. Biz bu konuları ciddi ciddi oturup görüşmediğimiz için geçiştirdik hep.Bide yaşı 27 evilik konusunda çok acele ediyordu,okul biter bitmez evleniriz dedi,bende 22 yaşımda evlenemem çok erken dedim.Öyle olunca kusura bakma ben seni bekleyemem benimde yaş geçiyor,30 una kalmak istemiyorum dedi.Bu bayramın 2. günü ayrıldık,ben ona mesaj atmadım hiç üzülsemde,kendisi attı 3. gece alışabildin mi falan diye,bende alışmaya çalışıyorum dedim. Biraz konuştuktan sonra sen kendini toparlayana kadar arkadaş kalabiliriz istersen dedi,bende tamam dedim. Birkaç gündür konuşuyorduk,dün ben hocam.com hesabımı açtım(sevgiliyken bu tarz şeylere karşı olduğu için kapattırmıştı bana hesabımı),nasıl olduysa birşekilde hesabıbımı açtığımı görmüş,bugün akşam beni arayıp sen kendini hemen toparlamışsın başka arayışlar içine bile girmişsin,senin yaptığını lise çocuğu bile yapmaz,artık arkdaş kalmamıza da gerek yok dedi,kapattı telefonu. Oysa bilmiyor ki benonun ne mesajlarını,ne de resimlerini silmeye kıyamadım daha :((((

Birdaha asla dönmeyecek bana biliyorum,napacağımı nasıl atlatacağımı da bilmiyorum.Bir akıl verin lütfen :((

Back
X