Sen yine iyisin arkadaşınla 2 çift laf edemiyomuşsun ben 2 yıl evden dışarı çıkartılmadım değil erkek 1 tane kız arkadaşım bile yok .
Yemin ederim aynı laflar ya oha bu kadar olur yani.
'Ordaki fotoğraflarıma yazılan yorumlar içinde hoşuna gidiyor heralde pohpohlanmak,egonu tatmin ediyor dimi bunları başkalrından duymak'
bu yazıda nişanlımın bana sölediğinin aynısı ama benimki küfürlü ' Hadi barlara falanda git artık adamların altınada yat seversin sen böle şeyleri istediğinle konuş' dedi bana resmen
Bende kendimi suçu hisseder ağlardım ve inanırmısın ertesi gün hiç bişey olmamış gibi devam ederdim. Bu öküz kılıklı adamlardan kurtulduğumuz için şükretmeliyiz içimde 1 gram üzüntü yok seninde olmasın, şu söledikleri bile ayrılman için yeterli sebebler zaten![]()
Şu an gerçekten kendimi çok iyi hissettim bunları yaşyan tek benmişim gibi düşünüyordum hep.Aynen dediğin gibi bana da zamanında sırf bu yüzden başka suçum olmadığı halde ortam kızısın,hatta o site yetmiyorsa başka tanışma siteleri de bul daha önce yapmadığın şey değil dedi,ki ortda yaptığım bişey yok masum konuşmalar dışında.Bunlara bile ses çıkarmadan hiçbişey olmamış gibi yine devam ettim senin gibi.Düşünüyorum da onun karşında ne kadar küçültmüşüm kendimi,haksız olduğu halde ona haklı olma fırsatını kendi ellerimle vermişim resmen demekki kocam olsaydı iyice onun kölesi kuklası olacaktım ilerde