- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Konu ne ki?Eşim le tartsma esnasında aslında tam da tartışma esnasında değil bir fikir ayrılığı hakkında konuşuyor Ken.
Ben seni böyle kabul etmişim daha ne istiyorsun gibi bir şey dedi.
Ne demek istiyorsun dedim çekti gitti.
Bilmiyorum ama çok kırıldım sizce ne dmek istedi kirilmakda haklindegil miyim sizcede
Belkide haklidir. Siz onu degistirmeye calisirken o sizi her halinizle kabul ediyordur kirilmak yerine kendinizi onun yerine koyup dusunun gercektende degistirmeye mi calisiyorsunuz?Ben ona çok karışıyor musum herşeyini düzeltiyor musum kendisi olmasına izin vermiyor musum sürekli düzeltiyor musun vs
adamın yüzde yüz haklı olduguna eminim ama kanitlayamam.Ben ona çok karışıyor musum herşeyini düzeltiyor musum kendisi olmasına izin vermiyor musum sürekli düzeltiyor musun vs
eşinin sivesinden rahatsız oluyorsa evlenmeseydiSiz esinin şivesinden rahatsiz olan üyesiniz öyle degilmi?
Konu actiginizdada yorum yaptimmi hatirlamiyorum ama düsünce olarak sizin esinizi oldugu gibi kabul edememenizdi.
Esin de bunu farketmis. Siz onu degil ama o sizi oldugunuz gibi kabul ediyor onu demek istemis bence.
Siz eşinizin konuşma şeklinde rahatsız oluyorsunuz değil mi?Ben ona çok karışıyor musum herşeyini düzeltiyor musum kendisi olmasına izin vermiyor musum sürekli düzeltiyor musun vs
Benim esimin de şivesi var, ben istanbul agiziyla konusurum mesela ama benim tek "sorunum" onu anlamamamdieşinin sivesinden rahatsız oluyorsa evlenmeseydi
bazı ilişkilere cidden inanamıyorum
nefes aldırmıyorsanız bunalmış ama fazla dile getirmiyordur,şu an kavga anından ağzından çıkıvermiştirBen ona çok karışıyor musum herşeyini düzeltiyor musum kendisi olmasına izin vermiyor musum sürekli düzeltiyor musun vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?