• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çok üzgünüm kızlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:oğlum kilo alamadığı gibi de kaybetmeye başladı sancıısı da gazı da hiç bitmedi doğduğundan beri sürekli ağlıyor dün yine çok kötü bir gündü o ağladı ben ağladım içim yandı diye diye ağlıyor sanki gözünden akan yaşları gördükçe deli oldum gözümün içine bakıyor anne nolur yardım et dercesine elimden bişeyde gelmiyodu doktora gittik mamaya da başladık birde idrar kültürü verdik idrarı hala çok az sonuçlar yarın çıkacak umarım sadece israr yolu enfeksiyonudur sabah 10 da gittik doktora akşam 5 de geldik sonra yine bi ağlama krizi acile gittik fitil ve sindirim için şurup yazdı doktor fitili verdim karnını da doyurdum uyudu yavrum ağlamaktan bitkin düştü gece yine ayaktaydık eşimle sallayarak uyuttuk son çare uykuda bile ağlıyor canım yanıyor kızlar dayanamıyorum onun ağlamasına rabbim evletlarımızı korusun devasız dert vermesin

Geçmiş olsun canım..içim titredi vallahi..okadar saat hastanede kalmışssınız,inşallah hiçbirşey cıkmaz ve tez zamanda düzene girer,sende mutlu olursun...
yalnız anlamadığım dr başka ne dedi,böyle bir durum sadece idrardan mı olabilir diyor?

Son düzenleme:
valla kaç aydır gidiyoruz aynı doktorumuza hala ağlıyor deyince adam da şaşıyo en sonu tetkiklere karar kıldı gazına bile özel karışım yaptı ilaç hemde eczanesi var doktorumuzun ama fayda yok hala ağlıyo bazen çok mutlu olduğu da oluyo yavrumun o gülücükleri bana dünyaya bedel bir gülüşüne neler feda ederim bak yine gözlerim doldu ağlaması geldi kulağıma ezanlar okunuyor şu an rabbim nolur duy sesimi de dindir yavrumun acısını

öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm benim kızımda ağlıyordu sürekli 3 ayına gelene kadar kolikti gazdan dolayı.şimdi şükür iyi umarım senin bebişte düzelir herşey yoluna girer bende öyleydim ondan al bana ver derdim ağrısını sancısını offf çok üzücü bi durum ALLAH şifalar versin sanada sabır versin

Canım,çok geçmiş olsun..annelik çok başka bir duygu.yazdıklarını okurken içim titredi,gözlerim doldu.Allahım en kısa zamanda şifasını versin..sevgiler.

:((((((((((( kıyamam ben onlara yaa Allahım ne kötü bi durum genede şükretmek lazım Allah umarım başka hastalık vermez canım bebeklerimize. benim kızda 3 gündür çok aksi memeyi bıraktı biberonu reddediyor bende ne yapacağımı şaşırdım sadece uyurken biberonla besliyebiliyorum. ne zor şeymiş bu annelik evlat yetiştirmek. inan suan sana bunları yazarken sinirden bir yandan abartısız dayak yemiş gibi ağlıyorum. sinir sistemi kalmadı sanırım hiç birimizde artık. ama bugünlerde geçicek çocuklaımız sağlıkla büyüyecek Allah ın izniyle. ve biz bugünleri diğer tecrübesiz annelerle dünmüş gibi paylaşıcaz benim tesellim bu kızlar böyle düşününce rahatlıyorum biraz. cnm tekrar cok geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum. yakısıklı oğluşuna...

Canim benim ya cok cok cok gecmisler olsun arkadasim kalbim sizladi inan bazi bebekler gazi hemen atlatamiyor benim gorumcemin oglu 2,5 yasinda hala gece gazdan agliyor dr cig meyvayi sebzeyi yasakladi 2den sabah 7ye kadar agladigi oluyor insallah gecicek arkadasim kolay degil biraz daha buyusun sen ona ne guzel yemekler hazirliycan yutmayi iyice ogrensin et sulu corbalar pekmezler bildircin yumurtalari oooo neler yedirirsin ona topac olur uzme kendini sisko olucakta saglikli mi sayilcak insallah testlerde iyi cikar haber ver mutlaka buyudukce atlaticaksin anne olmak en zor meslek degil mi gecicek insallah annesi allah caresiz hastalik vermesin sorunu gaz olsun eli ayagi saglam zekasi tam ya gozu kulagi iyiya gerisinin evelallah hakkindan gelirsin

hepinize teşekkür ederim kızlar efenin sonucu çıktı idrarda mikrop varmış ilaç yazmış doktorumuz eşim 1saat önce geldi allah cümlemizin yavrusunu korusun inşallah öpüyorum meleklerinizi umarım ilaç iyi gelir sancısı azalır

çok şükürki çok önemli bir sorunu yokmuş...rabbim tez zamanda şifasını versin kuzucuğunun...
rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın...

Back
X