Cok uzgunum kizlar :(

Ne kadar yanlis dusunuyorsunuz. Nisan atmak olabilir etrafinizda cahillik bol demekki ki takmissiniz benim arkadasimin ablasi 3 kez attı nisan simdi baskasiyla evli kocasida cok seviyordu elalem ne der diye kendinizi yakmayin ayrilin kesinlikle size gore degil ha dedikodumu olur olsun gunahinizi alsinlar yoksa nisan atan degil bosanan kadin olursunuz.... nisan atmaya kimse birsey diyemez kendinizi atese atmayin simdiden fenaliklar gelmis kesinlikle ayrilin masraflar vs bunlari degil kendinizi dusunun cesur olun sizin hayatiniz bu.... elalem cok sey der herzaman bir cok konuda konusulur bunlara aldirmayin gunahinizi almak isteyen alsin bu konusanin sorunu...bu benim hayatim anlasamayacaktik evlenince ayrilmaktansa simdiden ayrilir yoluma bakarim diyip resti cekin millete saygi duymak zorunda kalirlar

"Yine bir elalem ne der adlı programımıza hoş geldiniz" bu alem denilenler çok mu dört dörtlük insanlar ki alem ne der diye düşünüyosunuz,bu elalem ne yer ne içer ne yapar nasıl yaşar çok merak ediyorum.o zaman şimdiden söylüyorum bak bu elalem daha sonra evlenip ayrılmış kucağında bi çocuğu olarak boşanmış birinden çok nişanlanıp ayrılmış birine daha iyi gözle bakar.demedi deme.

Sen deli misin? Nişanlılık dönemi tanıma dönemidir. Olmuyorsa atıcaksın nişanı. Masraf mühim değil.

Bu adam şimdiden böyleyse evlenince daha beter olacak. Aynı konu üzerinden günlerce kavga edecek. Şimdi terketmen kolay.

Evlenip de bi de bebe yaparsan hiç dönemezsin o zaman. Dönersin de kötü olaylar yaşarsın.

Bu dünyaya bi kere geliyorsun bile bile lades deme.

Arkadaşım nişanlıyken anlamış ne mok olduğunu kocasının boşanmak istiyor ortada çocuk var diye yapamıyor. Gerci ailesi de destek değil.

Velhasıl yakma başını. Adamın çenelisi, tskıntılısı, her moka karışanı çekilmez bilesin.

Üni mezunusun daha yaşın küçük. Sen çalış şimdilik ileride bulursun doğru adamı. Yapamam dersen hayatını zehreder hergün oturup ağlarsın. Evlenince daha da azıtıyo bu erkrkler. Lütfen terket.

Nisani attiktan sonra pisman olur muyum diye dusunuyorum. Psikolojim o kadar kotu ki. Onun gibi bulamam yok bi daha evlenemem falan diyorum. Iyice ozguvenim gitti. Bunalimdayim. Seviyorum da diyorum bazen ama sevsem bunlari dusunmem degil mi
Konunun okudum.Zor bir hayata,geleceğe bile bile evet mi diyeceksin?Şimdi sinirlenince evine gidiyorsun;o zaman gidecek yerin de olmayacak.Ve bu artarak devvam edecek;sanmaki düzelir.Atalar ne güzel demiş;
Can çıkmadıkça,huy çıkmaz..
Ayrıca o elalem hep konuşur.Evleneceği niye mutlu değil,niye çocuk yok...Çocuk doğur nerede ikinci?Bu böyle uzar gider ve hiç susmazlar...

Daha şimdiden kendini belli etmişse şanslısın demektir.
Sen nişan atmayı bu kadar büyütürsen ohooo evlenip boşananlar ölsün o zaman.Hiç öylr şeylere takılma kaderinde kısmetinde varsa evlilik birisiyle boşansan da nişanda atsan o iş olur zaten...bence baştan kurtul bu adamdan ve emin ol hiç onun gibisini bulamam diye bi şey yok.

insanlar kocasını boşayıp yeniden evleniyor. siz nişan atarsam evlenemem elalem ne der diyorsunuz. size ne ayol milletten. isterseniz 7 koca boşatın. hayat sizin hayatınız

Demek ki elalemin lafina kiymet veriyorsunuz ki ona gore yasiyorsunuz. Yoksa onlar kim ki...

millet sendeki derdin yarısını çekmeyip ikinci üçüncü kocasını boşuyor sen sanki dünyanın sonuymuş gibi bi nişan atamıyosun.

şimdi böyleyse ilerde nasıl mutlu olabilirsin ki. daha çok gençsin. kendine yazık etme.

Canım ben de nişan attım. O kadar insan sözleşmiş gibi bana hiçbir şey demedi. Ne geçmiş olsun, ne niye bitti... İnsanlar sanki öyle bir olay hiç yaşanmamış gibi devam ettiler. Aslında çevre için inan hiç önemli değil. Çünkü kendini bilen herkes kendi derdinde. Bir tek amcamın gelini 5 yaşındaki yeğenimin ağzından laf almaya çalıştı. Ona da acıdım valla. Necip Fazıl'ın güzel bir sözü vardır: çöplükleri köpekler karıştırır. Aklına yatmıyorsa hiç devam etme. Çünkü kartopu gibi büyür sıkıntılar. Giden para olsun, ona da acıma. Hiçbir şey hiçkimse sendem kıymetli değil.

evliler boşanmak için senin kadar senaryo kurmuyo kafasında :) canım yol yakınken dön. ataklarını arttıran adamla ne işin var. elalemi boşver ikinci gün unutur. ailene anlatsan seni zorla evlendirmezler eminim

Nişan tanimak icin olur ayrilsam ne diycem millet ne der.
Nisan atti olur hayatıma girenin aklinda soru olurmuş.
2.kez isteme nişan olmazmis!
Kim demiş. ? ! Neden boyle düşünüyorsun?
2.evliliğim nişan da yaptım.kina da yaptım
Sen sadice nisan atiyorsun neden yapamayasin..bunlar seni durdurmasin

Nişan zaten bunun için var, olmuyosa olmuyodur, yanlış hesap bagdattan döner, o adam bu kafadaysa sen bosanirsin zaten, yazık değil mi sana. Al aileni karşına konuş bu sebepler den dolayı kararsiz kaliyorum siz ne dersiniz de eminim onlar da bizim dediklerimizi derler. Tek evlatlariymissin göz bebeklerisin sen onların, onlar sana kiyamazken elin sünepe oglu ne hakla ezikleyecek seni

Nişanlılık bu tip sorunları görmek için var zaten. Mutlu değilseniz atın gitsin evlendikten sonra daha çok başınız ağrır bu defa boşansam el ne der diyeceksiniz. Daha zor o.

Milletin ne dusunecegi konusunu kafaniza kim bu kadar kazimis merak ettim. Anneniz mi babaniz mi yoksa akrabalar mi korkuttu sizi bu kadar?yani bu nasil bir korku ki nisanlinizdan ayrilamiyorsunuz? Gercekten merak ettim 30 yillik evliler bosaniyo millet 1 gun evli kalip bosaniyo siz nisanlinizdan ayrilamiyorsunuz neden?ben bosanip tekrar ayni adamla evlendim. Siz neden nisan atamayasiniz ki?

Nişan zaten tanıma süreci, ayrılabilirsin. Masraf en fazla ne kadar olur ki, çalışıp biriktirirsin. Ama insanın ruhunda açılan yaralar milyarlar dökse düzelmez. Zaten sadece dışarıda buluşarak insanı tanımak çok zor. Aileler işin içine girince, eve gelip gitmeler olunca daha iyi tanınıyor.

O ne der bu neder ben nasıl nişan atarim diye düşünüp ilerde cçok mutsuz da olabilirsin.

Evlenince onunla bununla hep beraber mi yaşayacaksıniz ? Nefes alamadığıñ hayatı yaşama. İş işten geçmesin. Seni herseyinle ksbullenecek biri olursa olsun , olmazsa böylesi de olmasın canım. Kendine acı.

Bir de o 'elalem'in zerre kadar umrunda degilsin mutsuz oldugunda.. Umursasalar bile ne yapabilirler ki? Kapiyi kapatinca herkes disarda kaliyor.. Millet nisan atti demesin diye boşandı demesini goze almak bu.. Hoş, kime ne, ama bosanmanin psikolojik agirligi daha fazla..

Ayrica sevginde kalmamis gibi hissettim yazdiklarindan hic sevgi olmadan olur mu ya yapma Allahaskina harcamaya kalktigin para pul degil bir ömürden bahsediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…