Çok üzgünüm, ne yapmam gerek?

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
942
1.899
658
Manisa
Öncelikle hepinize iyi akşamlar kızlar. Ben şuan çok kötü durumdayım. Az önce eşimden hiç ummadığım bir laf işittim. Beraber olurken söyledi. Kan beynime sıçradı.DEfalarca özür diledi. Yani şu kadarını söyleyeyim insan bu lafı sadece kötü kadınlar için söyler. Konuşmadım,ağladım,ağladım... 2 saattir konuşmuyorum. Öfkem bir türlü geçmiyor ve biz daha 2 aylık evliyiz.:((((

Dakika bir gol bir ..Bunu söyleme sebebi neydi tartışma anındamı söyledi biraz daha açıklayıcı olsan ona göre teselli etsek..:18:

hayır dedim ya son derece mutlu olduğu bir anda söyledi yani o iş için d.zm.k fiilini kullandı bana karşı. Bütün erkekler o işi öyle mi görüyor yaaa:(((

Dur bir sakin ol. Biraz abartmışsın.
Nasıl desem.. o an sert olmak istemiştir. Heyecanla çıkmış ağzından.
Kötü kadın olduğunu düşündüğü için değil yani :)
Güzel bir şekilde konuş.
Öyle konuşmasının onun aksine seni tahrik etmediğini söyle.

Dur bir sakin ol. Biraz abartmışsın.
Nasıl desem.. o an sert olmak istemiştir. Heyecanla çıkmış ağzından.
Kötü kadın olduğunu düşündüğü için değil yani :)
Güzel bir şekilde konuş.
Öyle konuşmasının onun aksine seni tahrik etmediğini söyle.

teşekkür ederim cevabın için. Eşim de bana kötü kadın olduğun için değil o anki psikolojiyle söyledim dedi. Kötü kadın olsan evlenmezdim seninle dedi. Ama ben daha bu konularda yeni olduğum için alışkın değilim işte.

Ağzından kaçmış, tabi eşine bu şekilde konuşmamamsı lazım ama olmuş işte.Bence onunla bu konuyu konuşun ve çook rahatsız olduğunuzu söyleyin bundan sonra temkinli davranır.Kendinizi kötü hissetmeyin özüe dilemiş işte..sakin olun..

Ağzından kaçmış, tabi eşine bu şekilde konuşmamamsı lazım ama olmuş işte.Bence onunla bu konuyu konuşun ve çook rahatsız olduğunuzu söyleyin bundan sonra temkinli davranır.Kendinizi kötü hissetmeyin özüe dilemiş işte..sakin olun..

evet sanırım sakin olmam gerek ama bazı şeylerden de taviz vermek istemiyorum.Çünkü bunun sonu yok. Biraz sert çıktım umarım anlar.

teşekkür ederim cevabın için. Eşim de bana kötü kadın olduğun için değil o anki psikolojiyle söyledim dedi. Kötü kadın olsan evlenmezdim seninle dedi. Ama ben daha bu konularda yeni olduğum için alışkın değilim işte.

Rica ederim. Yeni evli olduğunuz için normal bu tepkin ama eşin de hatasını düzeltmiş. Konuyu uzatma o da bir daha dikkat eder :34:

canım gerçekten çok da abartma.senin için hoş olmayabilir bu durum ama o da seni öyle gördüğünden söylemedi emin ol.onlar malesef her zaman romantik bir şekilde yaşamıyorlar bu durumu.sen ne kadar romantiklik beklersen o da bazen böyle sadece cinselliğe dayalı kaba saba birşey bekler.yani en azından ona kırılma ve uzatma bence.sana karşı yapılan bir hakaret olarak algılama

erkeklerin yapıları farklı ama işte beklentiler farklı olunca sorun ortaya çıkıyor.Bundan sonra benim de değişmem gerek galiba:37: Teşekkürler kızlar:16:

Yahu ben hic bir sey anlamadim ama herkes anlamis üstünede yorumunu yapmis.
Esin sana ne dediki? Vallahi ben anlamadim.

canım sen boşuna alınmışsın.bu eylemin argo adını kullanmış.o anki şehvetle çıkmış ağzından ..zaten mantıklı düşünemezki o anda..sen sadece cinsellikte sertlikten ve küfürden argodan hoşlanmadığını bunun seni irite ettiğini güzelce anlat yeter .merak etme öyle düşündüğünden değil yani...:1:

sondaki k koyayim demek oluyor galiba ama önceki zm ne demek?

hayal gucum yetersız kaldı
ne demıs esı bende 1 haftalık evlıyım tazemıyım ne :10:

Back
X