Çok Üzgünüm, Verilmiş Sadakam Varmış

Verilmiş sadakam varmış diyip şükretmenizin sebebını de cok anlamadım

Yani Allah kurtarmış diyemeyeceğim maalesef . Aranızda doğru düzgün bir etkileşim bile yaşanmamış. Madem ilginiz var niye karışık sinyaller yolluyorsunuz. Üzgünüm bu platonik bir trip olmuş :/

Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu.Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi topladım, belli ettim, anladı. Sonra muhabbet ettik. Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.

Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.

Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, bana sinirli bakıp gitti.

Aradan birkaç gün geçti ve bugün geldi.

Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.

Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sizlere şimdiden teşekkür ederim…
Adam 14 yasinda ergen falan heralde bu ne ya aranızda birşey olsaydı da toksik ilişkiye donusurdu belli ki.. bence sevinin oralı bile olmayın haspam ya

Abi 30’lu yaşların ortasında nasıl böyle lise koridorlarından fırlamış gibi ilişkimsiler yaşıyorsunuz allah aşkına ya? Valla çok tuhaf.

Adamın yüzüne bakmamışsınız ne yapacaktı? Sonsuza dek sizi mi bekleyecekti?
Konuyu okuduktan sonra yaş kaçtı diye başa aldım 30u görünce aynen sizin dediğinizi geçirdim aklımdan 🙈

Herkese merhaba. Sizlere içimi dökmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

Bugün çok acı çekiyorum. 30 yaşındayım, kursa gidiyorum, dört aydır kursta bir erkek bana çok iyi davranıyordu.Zamanla hoşlanmaya başladım, geçen hafta cesaretimi topladım, belli ettim, anladı. Sonra muhabbet ettik. Dersten önce bir şey oldu, bana laf arasında “Çok safsın, çok masumsun,” dedi, ben de şüphelenmeye başladım.

Daha sonra herkesin içinde yılbaşında bir yere gitmekten bahsedip güldü. “Neden orası” dediklerinde cevap veremedi. Bana böyle çekinerek baktı, sonraki günlerde öğrendim, meğer dansöze gitmiş, benden sakladı. Benim kıskanacağımı biliyordu. Ona bunu söyleyince çok şaşırdı, ne cevap vereceğini bilemedi, şaşkınlığı geçince “Ben öyle şeyler yapmam,” deyip güldü. Bu arada dansöz mesleğine laf söylemiyorum. Yanlış anlamayın. Ama ben onunla konuşmayı bıraktım. Bakmıyordum bile.

Ertesi gün bana selam verdi, ben selamını almadım. Çok şaşırdı, bana sinirli bakıp gitti.

Aradan birkaç gün geçti ve bugün geldi.

Bugün ne oldu biliyor musunuz? Sınıfta arkadaşlarına yüksek sesle bir kızla tanıştığını, onunla buluşacağını söyledi. Bana sürekli iltifat eden, birkaç gün önce bakışlarıma karşılık veren bu kişi. Ben belli etmedim, ama çok kötü oldum, güçlü ve normal durmaya çalıştım.

Çok üzgünüm, bu erkekler neden böyle? Beni sevmek zorunda değil tabi ki ama neden ümit verdi? Sizce benimle oynadı mı ya da benim canım acısın diye yalan mı söylüyor? Verilmiş sadakam varmış diyorum, birkaç günde insan nasıl böyle değişir? Çok acı çekiyorum.
Sizlere şimdiden teşekkür ederim…
Yaşlar kaç ? Lise sandım dı :işsiz:

aynen Verilmiş sadakanız varmış flört etmeye başlarken,dansöz izlemeye giden,
sevgiliyken ne yapar Allah muhafaza:skandal:
Bir de konu ilk açıldığında “meğer dansözmüş” yazmıs. Gittiği yeri kast ederek. O yuzden herkes adamın dansöz oldugunu konu sahibinin de onu aşağıladığını falan düşündü. Kucuk çapta bir izdiham yaşandı ama gülmekten de gözlerim yaşardı :D

Bir de konu ilk açıldığında “meğer dansözmüş” yazmıs. Gittiği yeri kast ederek. O yuzden herkes adamın dansöz oldugunu konu sahibinin de onu aşağıladığını falan düşündü. Kucuk çapta bir izdiham yaşandı ama gülmekten de gözlerim yaşardı :KK70:
Çıldırcam cümlelereeee gülmekten gözümden yaş geldi :KK70::KK70:bir de 30 yaşındayız sınıfta krakerimi çaldılar dese tam olacak. Orası neresi acaba nasıl sınıf aklımda deli sorular:confused:

Çıldırcam cümlelereeee gülmekten gözümden yaş geldi :KK70::KK70:bir de 30 yaşındayız sınıfta krakerimi çaldılar dese tam olacak. Orası neresi acaba nasıl sınıf aklımda deli sorular:confused:
Aşırı güldüm ben de gece gece :D biri daha dansöz olayını ılk bastaki gibi düşünmüş sonra olay ortaya çıkınca bu nasıl bir anlatım bozukluğu umarım gittiğiniz kurs KPSS kursu degildir demiş yarıldım resmen😂😂😂😂😂😂😂😂

bu ülkedeki aşk tabusu yıkılmadıkça da değişmeyecek sanırım
bi de şey kafası çok var:
"sevişmek istiyor ama ben onu yola getiricem, evlenene kadar elimi tutmakla yetinecek, yetinir dimi çünkü beni seviyor"
4 ayda evlilik teklifi bekleyen çünkü acil evlenip sevişmek çocuk yapmak gerek . Evlenmeyecekse yenisini bulmak gerek hemen acilen . Nasil değişik düşüncelerdeler anlamiyorum . Hayal dünyalari mi cok genis ? Yoksa hayattaki amaçları sadece bu mu inanilmaz .
Ego savaşı aslında.
Düzeltmek isteyecekleri tipleri seçiyorlar hep. Nerede karı kız peşinde, uçarı tipler var gidip ona yapışıyorlar. Neden? Çünkü "adam" edecekler, düzeltecekler. Tatmin oluyorlar aslında bununla. Olmayınca da buraya konu açıp ağlıyorlar.
E git kendine göresini bul diyoruz. Ona da yok diyorlar.
Birde nişanlılıkta adam kendini gosteriyor 2_3 kere görmezden gelip üstünü örtüyorlar. Evlenince geçer ,sanirsin kagıt kesigi geçecek . Sonra yeni bir konu aldatildim ama kv suçlu ! Neden çünkü adam hala suçlu olamaz annesi doldurmuştur .

IMG_20210227_020541.webp

Elin adamı, 4 aydır tanıdığınız insan için bu kadar samimiyet beslemeyin.

4 ayda evlilik teklifi bekleyen çünkü acil evlenip sevişmek çocuk yapmak gerek . Evlenmeyecekse yenisini bulmak gerek hemen acilen . Nasil değişik düşüncelerdeler anlamiyorum . Hayal dünyalari mi cok genis ? Yoksa hayattaki amaçları sadece bu mu inanilmaz .

Birde nişanlılıkta adam kendini gosteriyor 2_3 kere görmezden gelip üstünü örtüyorlar. Evlenince geçer ,sanirsin kagıt kesigi geçecek . Sonra yeni bir konu aldatildim ama kv suçlu ! Neden çünkü adam hala suçlu olamaz annesi doldurmuştur .

bence sevgi açlığı bu. olması gereken yaşlarda ya aile baskısı ya akran zorbalığı artık nedense olması gereken ergen heyecanlarını yaşayamadıkları için ilerleyen yaşlarda sağlıklı kararlar veremiyorlar.

Back
X