çok üzgünüm yardım edın

bence suan sızın ayrılmanızı beklıyor..Bu hareketlerın baska hıc bı anlamı yok:KK43:..

sende onu at gitsin bak kendini bastan belli etmis sendeki israr niye cokmu heveslisin üzülmeye:KK43:

yani tekmeyi bas ayrıl demek kadar kolay olmuyor böyle şeyler. benim de seneler önce bir çıktığım vardı benimki de birinci ayın sonunda birden çekti gitti. ne olduğunu anlamadım ama dağılmıştım yıkılmıştım yani. insan bir neden de mi söylemez. çok üzülmüştüm valla ne diyim. cok zor toparlandım. ne olursa olsun insan seviyor, üzülüyor. ben de o hayatıma öyle bir anda girmişti ve öyle bir şekilde çıktı ki, kısa sürede çok sevmişim bağlanmışım meğer. ne olursa olsun, sevmiştim. o yuzden çok zor kendime geldim.

Yani sana diyor ki daha iyisi çıkana kadar severim çıktığı an bırakıp giderim.. bir anda soğumaktan kastı bu

Biran önce ondan ayrılıp ciddi birisiyle tanışırsın inşallah laylaylom yeter bence

merhabalar lutfen bana yardım edın,1 ay once bı cocukla tanıştık ben 25 o 26,herşey çok iyidi 1 hafta öncesine kadar,çıkmadan once bana yanar donerım belli olmaz bana demıstı takmadım,bastan evlilik falan konsuyorduk sevıyorum aşığım falan dıyordu ama çok değisti umut bağlama falan dıyor.üzülmene ıstemıyorum senın deyıp duruyor ben baska kız oldugunu sanıyordum ama oyle değil seviyorum seni ama benim kafam eser birden soğurum sebebi yokken dıyor ve her dakıka mesaj atan sesimi duymak ısteyen adam 1 haftadır o kadar sık mesaj atmıyor,sebepsiz yere sogumus benden öyle dedi ama seviyorum diyor ne yapmalıyım ilk defa basıma geldı lutfen yardım edın :110:
Canım başka biri var biyük ihtimalle yada başka birisiyle düşünüyor ayrılalımda demiyor demekki dişündüğü kişiyle olursa ayrılacak olmazsa ayrılmayacak senden yani bu benim fikrim sen onu oturt karşına deki bu hareketlerine bir anlam veremiyorum ayrılmak istiyorsan söyle ayrllalım bu şekilde uzatmanın bir anlamı yok

Kendinizi bu kadar değersizlestirmeyin sonra kendilerini bır halt sanıyorlar . Bas tekmeyi

merhabalar lutfen bana yardım edın,1 ay once bı cocukla tanıştık ben 25 o 26,herşey çok iyidi 1 hafta öncesine kadar,çıkmadan once bana yanar donerım belli olmaz bana demıstı takmadım,bastan evlilik falan konsuyorduk sevıyorum aşığım falan dıyordu ama çok değisti umut bağlama falan dıyor.üzülmene ıstemıyorum senın deyıp duruyor ben baska kız oldugunu sanıyordum ama oyle değil seviyorum seni ama benim kafam eser birden soğurum sebebi yokken dıyor ve her dakıka mesaj atan sesimi duymak ısteyen adam 1 haftadır o kadar sık mesaj atmıyor,sebepsiz yere sogumus benden öyle dedi ama seviyorum diyor ne yapmalıyım ilk defa basıma geldı lutfen yardım edın :110:

1 ayda ask sevgı sogukluk hepsını yasayabılmenızı tebrık edıyorum. !!!
Bnce hıc birsey yapmayın cunku ustune dustukce daha cok kaybedeceksınız

İkizler terazi yay burcu erkeklerinden mi.. Neyse böyle erkeklerden uzak durulmalıdır. Ne istediğini bilmeyen tiplerdir bunlar. Ama gel görelim ki vazgeçmek kolay olmuyor.. İlerde daha çok üzülmek istemiyorsaniz bırakın.. Başka biri de vardir.. Bana beni sevdigini söyleyerek gözüme baka baka aldatildim. Sizinkine de güvenemedim şimdi..

yerinde olsam hiç üzerine düşmezddim.Sende yazma.Yazdığındada tripli davranma.umursama.O soğudum diyorsa bende soğudum de.Önemli olmadığını bilsin.Kuyruğu sıkışınca beynini çalıştırıp ne istediğine karar verir heralde.

Back
X