- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
5 saatte 100 - 120 cc arası. Bebeğim 1 aylık yetmiyor. 3 saatte bir 100 İçmesi lazım.Sağdınız mı hiç ne kadar çıkıyor ??
Mama da verdiğim için iyiydi..Sağmak ölçüt değil. Sağıyorsan bakıp bakıp ah vah etme.
Günde 5 6 yumurta ağırlığında bez alıyor musun anne sütü ile? Kg alımı nasıldı ilk ay?
facebookta emziren anneler grubundamisiniz :)Sağmak ölçüt değil. Sağıyorsan bakıp bakıp ah vah etme.
Günde 5 6 yumurta ağırlığında bez alıyor musun anne sütü ile? Kg alımı nasıldı ilk ay?
Mama da verdiğim için iyiydi..
Mama vermeden saatlerce ağlıyor. . Verdiğim an uyuyor
satmak ölçüt değil,memeler terbiye olmuştur... çok tanıdık
Gündüz emzirin gece sağın gece yatarken süt hızlı bi şekilde artıyor uyanınca onunla emzirin.5 saatte 100 - 120 cc arası. Bebeğim 1 aylık yetmiyor. 3 saatte bir 100 İçmesi lazım.
Belki artar diye hastane tipi pompa kiraladim
Canım benim öncelikle rabbim bebişini sana bağışlasın. Ama şöyle söyleyeyim emme refleksinden çok bebegin den aldığın duygusal güç sütünü arttırır. Hatta onun için deriz ki anneler çalışıyorsa iş yerinde bebeğinin fotoğrafına bakıp sağsın sütünü.. Neyse sen de sağma bence sağdıkça kafana takarsın süt az diye. Ve evet sütünün artma ihtimali var. Bize de mesela anneler ilk günlerde getirirdi sütü azıcık sonra poşet poşet gelirdi :)) onun kısmetinde kaç damla varsa onu nasip eder inşallah. Bide malt içeceğinin arttırdığını duymuştum. Tabi lactamil ve lohusa şerbetini çoktan denediğini düşünüyorum. Üzme kendini anne sütü veriyorsun sonuçta. Hem azımsanacak kadar değil bence sütün. Az bişey mama takviyesinden bişey olmaz.Hanımlar 35 günlük bebeğim var. Ne yapsam sütum yetmiyor akşam mama veriyoruz geri .. 4 litre su iciyorum yetmiyor mu acaba.. cok uzuluyorum Bazı kişiler 1 aydan sonra sütüm arttı vs mamayi attık diyorlar Allah aşkına var mı böyle olan bana da verin şu sırrı. ..
Sütüm az dersen ve stres yaparsan olacağı varsa da olmaz. Relax ol ve tam tersini söyle yani sütüm var de devamlı. Bol yeşillik ye. Dere otu çok süt yapar, bulgur pilavı, dut hoşafı ve bol su ama en önemlisi stres yapmayacaksın bu konuda. Ayrıca yorgunluk ta sütü azaltır.Hanımlar 35 günlük bebeğim var. Ne yapsam sütum yetmiyor akşam mama veriyoruz geri .. 4 litre su iciyorum yetmiyor mu acaba.. cok uzuluyorum Bazı kişiler 1 aydan sonra sütüm arttı vs mamayi attık diyorlar Allah aşkına var mı böyle olan bana da verin şu sırrı. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?