Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence adam çocukları çocuk yardımı için istiyor.

Yani 2 yıl sonra neden umru olsun ki? Çocuklar zaten belli ki hiiiiiç umru değil. Hayvanoğluhayvan 2 yıldır piyasada yoksun pedagog ayrıntı mı? Belli ordan birileri tembihlemiş bunu çocuk parası için.

Bence siz adamı arayın,

Vermiyorum vesayet için mahkemeye başvurcam zorluk çıkarmadan çocukları ver yoksa gazeteye anahabere yazıp seni rezil edicem jigolo olduğunu herkes öğrencek

diyin

Siz hemen şimdi bir avukat bulun ama dişli olsun adamı sindirsin vesayetin size kalması için adamın imzasını alsın. Adamın gözünü korkutursanız bence bu sevdadan vazgeçebilir siz de yasal vasi olursunuz.

Bir an onunla böyle konuşuyormuş gibi hayal ettim kendimi, içim soğudu.

..

Eşimi soran olmuş. Evet benden çok seviyordu belkide.
Bazen bir ihtiyaçlarını söylüyorum , ya emanete iyi bakamazsak , bir gün çok istedikleri bir şey olsa alamazsak diyordum. O da Alırız Allah in izniyle.
Gerekirse ek iş yaparım bende diyordu.
..

Tek amacım vardı. O parlayan gözleri sönmesin, annelerinin travmalarini yaşıyorken birde soğuk duvarlara yaslanmasinlar diye.
Ve iki kardeşi ayiracaklardi.
Haber vermeyeyim , saklayayım diye düşünmedim .
Sadece erteledim.
Sonra zaman geçti.
Biliyorum.hep aynı şeyleri yazıyorum ama ciğerim yanıyor.
..

Çocukları çok alıştırdım ben gideceklerine.
Hep anlattım.
Ayrılık olmayacağını, hep gorusecegimizi ama bir hun babayla çok uzaklara gideceklerini.
..

Anne intihar etmedi. Neden çıktı bu anlayamadım. Kalp krizi diye girdi kayıtlara.

Anne baba nikahlı. Anne ölünce hiçbir devlet yetkilisi ee çocuklar nerede demez.
Bildiri yapılmadığı sürece.

Biz morgan cenazeyi bile alamadık aile olmadığınız için. Gerekli bütün işlemlerde uğraştık, gittik geldik .
Defin işlemleri, yıkama v.s
Sonra eşinin arkadaşa yolladığı vekaletle cenazeyi alabildik.
Yani öyle kolay değildi hicbirsey.
..

Baba yok , hadi yavrular kimsesizler odalarına gidin demek çok ağırdı.

Sapık eline dusulebilirdi demişsiniz .

Sapık değilim. Şuan ki durum bu. Olasılıkları söyleyerek daha fazla incitmeyin kalbimi ne olur.
Hiç kolay değil.

Sosyal hizmetler bahçe değil. Orada da o saydiklarinizin alası var.

Şuan ki tek derdim yavrular.
Gittikten sonraki halleri..

o kadar uzgunumki.. diyecek bir sey bulamiyorum.. heleki yureginize hic bir kelime yetmez.. yavrular hayata bir sifir baslamis. tam hayatlari normale donucekken. tekrar tepetakla olucaklar.. sizin adinizada uzuldum.. ama o yavrular tekrar annesiz kalicaklar.. siz abla diyosunuz kendinize ama cogu annenin veremedigi sefkati vermisiniz... siz annesi olmusunuz.. ne olursunuz elinizden ne geliyorsa yapin alin meleklerinizi.. ben hukuki durumuna hic girmicem.. sosyal hizmetler alsaydi ne olucakti.. orasi da gulluk gulustanlik degil.. sizin verdiginiz sevginin onda birini bile karsilamaz sosyal hizmetler.. evett succc islemisiniz... IYIKI islemisiniz sizin sayenizde huzurlu mutlu yaralari sarilmis 2 sene gecirdiler.. rabbim sesini duysun dualarim seninle arkadasim

Cok uzuldum 1sen.Gercekten.Sokakta buldugumuz 2 gun iyilestirip tekrar sokaga birakiriz dedigimiz yavru kediye 16 sene baktik,bir yerlere veremedik biz de baglandik ona...Sen nasil birakabilirdin 2 yavrucagu ?Ben de olsaydim senin gibi yapardim heralde...Bu baba olacak herifin de babalik duygularinin kabararak cocuklarini tekrardan almak isteyecegini dusunmuyorum.Lutfen alsa bile irtibatini koparma onlardan.Allah yardimcin olsun.

Bir an onunla böyle konuşuyormuş gibi hayal ettim kendimi, içim soğudu.

..

1Sen sen yapamicak gibisin, ver kocana konuşsyn. Bir şansınızı deneyin. Hatta kocan iyice çirkefleşsin

Bu zamana kadar aklın nerdeydi g.vat yiyorsa gel al çocukları

desin

Götürmeyin, verneyin. Götürmezeniz uğraşıp gelip almaz bence. Sonra da vasilik davası açın.

Cok uzuldum. Ne diyecegimi bilemedim. Sen ne guzel insansin. Sanirim en dogrusu bir avukata sormak ama muhtenelen babalarina verir kanun cocuklari.

Eşimi soran olmuş. Evet benden çok seviyordu belkide.
Bazen bir ihtiyaçlarını söylüyorum , ya emanete iyi bakamazsak , bir gün çok istedikleri bir şey olsa alamazsak diyordum. O da Alırız Allah in izniyle.
Gerekirse ek iş yaparım bende diyordu.
..

Tek amacım vardı. O parlayan gözleri sönmesin, annelerinin travmalarini yaşıyorken birde soğuk duvarlara yaslanmasinlar diye.
Ve iki kardeşi ayiracaklardi.
Haber vermeyeyim , saklayayım diye düşünmedim .
Sadece erteledim.
Sonra zaman geçti.
Biliyorum.hep aynı şeyleri yazıyorum ama ciğerim yanıyor.
..

Çocukları çok alıştırdım ben gideceklerine.
Hep anlattım.
Ayrılık olmayacağını, hep gorusecegimizi ama bir hun babayla çok uzaklara gideceklerini.
..

Anne intihar etmedi. Neden çıktı bu anlayamadım. Kalp krizi diye girdi kayıtlara.

Anne baba nikahlı. Anne ölünce hiçbir devlet yetkilisi ee çocuklar nerede demez.
Bildiri yapılmadığı sürece.

Biz morgan cenazeyi bile alamadık aile olmadığınız için. Gerekli bütün işlemlerde uğraştık, gittik geldik .
Defin işlemleri, yıkama v.s
Sonra eşinin arkadaşa yolladığı vekaletle cenazeyi alabildik.
Yani öyle kolay değildi hicbirsey.
..

Baba yok , hadi yavrular kimsesizler odalarına gidin demek çok ağırdı.

Sapık eline dusulebilirdi demişsiniz .

Sapık değilim. Şuan ki durum bu. Olasılıkları söyleyerek daha fazla incitmeyin kalbimi ne olur.
Hiç kolay değil.

Sosyal hizmetler bahçe değil. Orada da o saydiklarinizin alası var.

Şuan ki tek derdim yavrular.
Gittikten sonraki halleri..
Ya kusura bakmayın ben diğer konuyla karıştırdım.intihar olayını ben yazdım.dun akşam intihar edicem diyen bayanın konusuna kaydı aklım.kusura bakmayın yanlış anlamadan dolayı

Ne diyecegimi bilmiyorum..cocuklara cok uzuldum :KK61:

Dualarım sizinle ve çocuklarla..
Umarım sizinle kalırlar

1Sen 1Sen adamla ilk önce sakin bir şekilde konuşun. Çocukların iyiliğini istediğinizi söyleyin. Zaten annelerini kaybettikleri için travma yaşadıklarını, sizi anne gibi gorduklerini, sizi de kaybederlerse onlar için kötü olacağını söyleyin. Vesayeti isteyin. Eğer ki cirkeflesirse siz de cirkeflesin. 2 yıllık bakım masrafları için tazminat davası acacaginizi filan söyleyin. Gözünü korkutun yani. Kaybedecek birseyiniz yok zaten. Bunca zaman babalığını hatirlamayan adam bir gecede yılın babası mi oldu?

Önce yarın pedagog eşliğinde babalarını görsünler. Pedagog babayla aralarındaki bağı anlatacakmis.

Cirkinlesmek istemiyorum , yapamam da zaten :(
Belki baba diyecek ki , ben gelip giderim ama sende kalsın emaneten.
Vekalet verir , bir şey verir.

Inanin bir şey diyemiyorum artık. Şimdi hepsinin uyku vakti geldi..
Onlara ufaktan anlatmalıyım.

Hepinize çok teşekkür ederim.. O an yazmasaydim buraya , belki bu kadar çok aglayamayacaktim, içimi bosaltamayacaktim.
Buraya yazarken yanlış yapma olasılığım azaldı.

Söylediğiniz herşey için , duanız için sonsuz teşekkürler.

2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.

Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.

Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.

Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki .. :KK43: iki sene geçti üzerinden.

Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.

Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben :KK43:

Hiçbir çaresi yokmuş..

Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...

Helal olsun size tebrik ederim.İnsan çok alışıyor biz de kuzenimin çocuklarına bakmıştık anneleri öldü babaları uzakta off çok zor anlıyorum sizi

Senin gibi insanların var olduğunu bilmek çok mutlu etti şu an beni...Bence baba çocuklarını istedikten sonra yapabilecek hiç bir şey yok:110:

Almanya’yı bilmiyorum MissCherryBlossom MissCherryBlossom orda özel çocuklar için engelli maaşı falan varmı? Varsa baya yüksektir standartları düşünülünce. Çocuk parasının yanında birde onu istiyor olabilir.

1Sen 1Sen Allah güzel kapılar açsın inşallah yüreğine ferahlık versin bu gece...

Her çocuk için 500euro yardım var, çocuğun özel ihtiyaçları varsa daha fazla. Kreş okul bedava, el kadar çocuk ne yer ne içer ki zaten 1000euroya havadan konacak işte aklı sıra. Çocuklar da ziyan olacaklar. Dilleri yok, dertlerini anlatacak kimseleri yok, göçmen olarak yaşamak zor, başlarında leş murdar bir üvey ana.. ben Almanları biliyorum o kadın o çocuklara bakmaz. Burda kadınlar kendi çocuklarına bakmıyor. Yaşlısı genci hepsi erkek peşinde zenci arap mülteci ne bulurlarsa artık. Daha geçende gazetede gördüm Hollanda'da bir kadının sevgilisi kadının çocuğunu balkona koymuş, komşular görüp polisi aramış, çocuğu bulduklarında donmuştu öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Gerisini siz hesap edin artık. Buyrun link burda:

http:// sonhaber.eu /yasam/ebeveynlerin-verdigi-ceza-cocugu-hastanelik-etti/

1Sen 1Sen vermeyin çocukları, ciddiyim. Ziyan olurlar.

Son düzenleme:
Her çocuk için 500euro yardım var, çocuğun özel ihtiyaçları varsa daha fazla. Kreş okul bedava, el kadar çocuk ne yer ne içer ki zaten 1000euroya havadan konacak işte aklı sıra. Çocuklar da ziyan olacaklar. Dilleri yok, dertlerini anlatacak kimseleri yok, başlarında leş murdar bir üvey ana.. ben Almanları biliyorum o kadın o çocuklara bakmaz. Burda kadınlar kendi çocuklarına bakmıyor. Yaşlısı genci hepsi erkek peşinde zenci arap mülteci ne bulurlarsa artık. Daha geçende gazetede gördüm Hollanda'da bir kadının sevgilisi kadının çocuğunu balkona koymuş, komşular görüp polisi aramış, çocuğu bulduklarında donmuştu öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Gerisini siz hesap edin artık. 1Sen 1Sen vermeyin çocukları, ciddiyim. Ziyan olurlar.
Allah belasını versinde çocuklarda kurtulsun inşallah pislik.
Adama para teklif etseler oturur hesap yapar yıllık kazancını ömürleriyle çarpıp kesin.

İnşallah sadece aklı başına geldiğinden istiyordur çoook küçük bi ihtimal ama:(

Önce yarın pedagog eşliğinde babalarını görsünler. Pedagog babayla aralarındaki bağı anlatacakmis.

Cirkinlesmek istemiyorum , yapamam da zaten :KK43:
Belki baba diyecek ki , ben gelip giderim ama sende kalsın emaneten.
Vekalet verir , bir şey verir.

Inanin bir şey diyemiyorum artık. Şimdi hepsinin uyku vakti geldi..
Onlara ufaktan anlatmalıyım.

Hepinize çok teşekkür ederim.. O an yazmasaydim buraya , belki bu kadar çok aglayamayacaktim, içimi bosaltamayacaktim.
Buraya yazarken yanlış yapma olasılığım azaldı.

Söylediğiniz herşey için , duanız için sonsuz teşekkürler.
Allah haklarında hayırlısını versin inşallah :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X