Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yavruların yeni evimdeyiz. Akşama kadar burada kaldıktan sonra biz eve döneceğiz :(
Akşam evde yalnız, çok sessiz nasıl geçecek bilemiyorum :( Kalbim sıkışıyor düşündükçe.
Çok şükür ediyorum ki en azından burada olacaklar.

Izin günüm bitene kadar böyle gelip gideriz inşallah.
Her aksam yemek götürmek için ve rutin gün aşırı banyolarını yaptırmak için gideceğim . Büyük meleğimin özel eğitimindeg gelip gitmelerim devam edecek. Babası daha iyi bir yer arastiriyormus.

Şimdilik planım bu.

Banyo yaptırma kısmında bakıcıya yaptırmak için erken diye düşünüyorum.
Tam güven sağlamalı. O yüzden ben gideceğim.

Son durum bu.

mehaba gece nasıl geçmiş kameradan baktınız mı ağlamışlar mı merak ettim

Çok güzel bir yüreğin var,her ayrıntı ile hayran olmamak elde değil....
Senin gibi bir insanla karşılaşmış olmaları onlara en büyük şans.....
Bir gün minnettar olacaklar,çok iyi yerlere gelecekler ve bu Allah'ında izniyle senin sayende olacak...Allah başlarından eksik etmesin seni...Bizi de yavrularımızı da senin gibi insanlarla karşılaştırsın............

Çok güzel bir yüreğin var,her ayrıntı ile hayran olmamak elde değil....
Senin gibi bir insanla karşılaşmış olmaları onlara en büyük şans.....
Bir gün minnettar olacaklar,çok iyi yerlere gelecekler ve bu Allah'ında izniyle senin sayende olacak...Allah başlarından eksik etmesin seni...Bizi de yavrularımızı da senin gibi insanlarla karşılaştırsın............

Zaten ağlamaya çok müsaittim şuan ve ağlattınız mesajinizla.
Aslında ben çok şanslıydım. Iki meleğe misafirlik yapabilecek fırsatım oldu.
Her saniyesine , her sıkıntıya değdi onların o boncuk gozlerininin hüznü bittiği için.

Çok teşekkür ederim .

yani kimse bu çocuklar napıyor diye arayıp sormadı mı, devlet bile... vay arkadaş...
valla senin de ne güzel bi kalbin varmış, kimse yapmaz yaptığını...
çok zor, ne diyeceğimi bilemedim...

katılıyorum valla. senin ne güzel bir yüreğin varmış, sen ne güzel bir insanmışsın, inşallah ömrün boyunca her şey istediğin gibi olsun. inşallah hayırlı bir şekilde sonuçlanır şu konu.

mehaba gece nasıl geçmiş kameradan baktınız mı ağlamışlar mı merak ettim

Büyüğü çok hırçındı. ortamı değişti ve onu uyutan kişi yoktu. Ilk bana geldiği gün gibi değildi ama yine de çok huzursuzdu.
Ağladı biraz.

Ilk bana geldiği gün, odadaki aynayı yere atıp kırmıştı , oyuncaklara tekme atmıştı dakikalarca.
Yüzüme bir kaç defa vurmuştu.

Uyku saatini çok geçtikten sonra uyuya kaldı. Gitmemek için çok zor tuttum kendimi.
Daha doğrusu eşim izin vermedi. Alışamazlar, mecburuz dedi.

Küçüğü telefonla konuşmak istemiş benimle. Uyuduktan sonra mı geleceksin diye sordu ? :(

Sonra oyuncaklarla oynayıp oynayıp uykuya gitti.

Çok detaylı anlatmamaya çalışıyorum uzun olmasın diye ama içimi bosaltmam gerekiyor sanırım.

Hiç iyi değiliz. Oğlum ağlayarak kahvaltı yaptı..

Gece uyutma fırtınası yasamadik .Kahvaltımız curcunasiz , döküp saçmadan geçti. Gecem sadece bebeğime uyanarak geçti.
Onlarca defa uykum bölünmedi.
Birbiriyle çok anlasiyorlardi ama yine de oyuncak savaşları oluyordu her sabah, peşlerinden koşup duruyordum , dikkatlerini dagitiyordum. Hiç uğraşmadım, oğlum tek başına oynayıp durdu.
Artık geceleri ek iş yapmam da gerekmeyecek.

Ne rahat değil mi ama biz mutsusuz şuan ve ben hıçkırarak ağlıyorum.

Anlaşılması zor, arabesk geliyor biliyorum ama yıllar önce ayrıldığım pamuğum, kedim için bile ara ara gözlerim dolar.

Aynı evin içinde yaşamak ve evin eksilmesi çok farklı bir duygu. Emekte sevgiyi çoğalıyor.

Büyüğü çok hırçındı. ortamı değişti ve onu uyutan kişi yoktu. Ilk bana geldiği gün gibi değildi ama yine de çok huzursuzdu.
Ağladı biraz.

Ilk bana geldiği gün, odadaki aynayı yere atıp kırmıştı , oyuncaklara tekme atmıştı dakikalarca.
Yüzüme bir kaç defa vurmuştu.

Uyku saatini çok geçtikten sonra uyuya kaldı. Gitmemek için çok zor tuttum kendimi.
Daha doğrusu eşim izin vermedi. Alışamazlar, mecburuz dedi.

Küçüğü telefonla konuşmak istemiş benimle. Uyuduktan sonra mı geleceksin diye sordu ? :KK43:

Sonra oyuncaklarla oynayıp oynayıp uykuya gitti.

Çok detaylı anlatmamaya çalışıyorum uzun olmasın diye ama içimi bosaltmam gerekiyor sanırım.

Hiç iyi değiliz. Oğlum ağlayarak kahvaltı yaptı..

Gece uyutma fırtınası yasamadik .Kahvaltımız curcunasiz , döküp saçmadan geçti. Gecem sadece bebeğime uyanarak geçti.
Onlarca defa uykum bölünmedi.
Birbiriyle çok anlasiyorlardi ama yine de oyuncak savaşları oluyordu her sabah, peşlerinden koşup duruyordum , dikkatlerini dagitiyordum. Hiç uğraşmadım, oğlum tek başına oynayıp durdu.
Artık geceleri ek iş yapmam da gerekmeyecek.

Ne rahat değil mi ama biz mutsusuz şuan ve ben hıçkırarak ağlıyorum.

Anlaşılması zor, arabesk geliyor biliyorum ama yıllar önce ayrıldığım pamuğum, kedim için bile ara ara gözlerim dolar.

Aynı evin içinde yaşamak ve evin eksilmesi çok farklı bir duygu. Emekte sevgiyi çoğalıyor.

kıyamam çok üzüldüm. siz aşırı anaç bir kadınsınız herkes bu kadar fedakar olamaz. ben yeri geliyor kendi bebeğim için 2 defadan fazla uyaınca bunalıyorm çünkü o anaçlık bende yok siz çokkkk anaçsınız bu yapı meselesi.

eşinize katılmadım evet alışması gerekecek ama ilk geceden bu kadar keskin bir değişim çocuklara ağır gelmiştir keşke alıştırarak yapsaydınız benim düşüncem bu. uyku eğitimi bile pat diye verilmiyor çocuklar 1 haftada alışıyorlar kaldı ki onlarn hayatı değişti tamamen şimdi kendilerini yalnz hissediyolardır
bi an önce yatılı bakıcı bulun yaaa

ben olsam babasının yerine hiç geri almam ya ne güzel yere yerleşmiş belki aklının ucunda yoktu çocuklarının bu kadar mutlu olduğu.çocuklarıma para yollarım koruyucu aile olarak veririm size . arada görmeye giderim.erkeklerin harcı değil ki sanki banyo yaptırıp yemek mi yedirecek elin kadınıyla kaçan adam.

kıyamam çok üzüldüm. siz aşırı anaç bir kadınsınız herkes bu kadar fedakar olamaz. ben yeri geliyor kendi bebeğim için 2 defadan fazla uyaınca bunalıyorm çünkü o anaçlık bende yok siz çokkkk anaçsınız bu yapı meselesi.

eşinize katılmadım evet alışması gerekecek ama ilk geceden bu kadar keskin bir değişim çocuklara ağır gelmiştir keşke alıştırarak yapsaydınız benim düşüncem bu. uyku eğitimi bile pat diye verilmiyor çocuklar 1 haftada alışıyorlar kaldı ki onlarn hayatı değişti tamamen şimdi kendilerini yalnz hissediyolardır
bi an önce yatılı bakıcı bulun yaaa

Aslında hiç anaç yapım yok, aşırı derecede rahatına düşkün , özgür bir ruhum var (dı) .
Sekillendirdi beni dördüde.
Ben en çok ailesizlere kıyamıyorum.
..

Yatılı bakıcı var elbette. Yoksa rahat edemezdim ki. Çok yumuşak biri, çok kibar.
Ve çocuk ruhundan anlıyor.
Bizde bir kaç gün kaldı.
Sadece yemeklerini sevmedi yavrular.

Aslında hiç anaç yapım yok, aşırı derecede rahatına düşkün , özgür bir ruhum var (dı) .
Sekillendirdi beni dördüde.
Ben en çok ailesizlere kıyamıyorum.
..

Yatılı bakıcı var elbette. Yoksa rahat edemezdim ki. Çok yumuşak biri, çok kibar.
Ve çocuk ruhundan anlıyor.
Bizde bir kaç gün kaldı.
Sadece yemeklerini sevmedi yavrular.

pardon ben arıyorsunuz sandım bulduysanız iyi. bir an önce alışırlar umarım gündüz size gelsinler haftanın 2-3 günü ne olacak ki zaten öncedende sizdeydiler bi tek bakıcı da gelecek:)

ben olsam babasının yerine hiç geri almam ya ne güzel yere yerleşmiş belki aklının ucunda yoktu çocuklarının bu kadar mutlu olduğu.çocuklarıma para yollarım koruyucu aile olarak veririm size . arada görmeye giderim.erkeklerin harcı değil ki sanki banyo yaptırıp yemek mi yedirecek elin kadınıyla kaçan adam.

Belki çok ısrar etseydim , kapıda dursaydim babaları vazgececekti. Bize çok güvendi çünkü.
Iki çocuğa bakmakta her babanın harcı değil.
Pes ederdi biliyorum.
Ama o zaman çocukların belkide tek fırsatı olan babalarının yanında kalma şanslarını elinden alacaktım.
Belki gider , belkide sorumluluğunu aldığımız için bir daha arayıp sormazdi.

Bu bencillik olurdu :( Yıllar sonra , büyüdüklerinde , tek miraslari babaları olacak . Akraba desen zaten boş bir topluluk.
Eşim onlara gerçek babalık yaptı ama ileride öz babalarının hasreti olacaktı biliyorum.
Mecburdum :(

pardon ben arıyorsunuz sandım bulduysanız iyi. bir an önce alışırlar umarım gündüz size gelsinler haftanın 2-3 günü ne olacak ki zaten öncedende sizdeydiler bi tek bakıcı da gelecek:)

Şuan dememe sürecinde ama iyi gidiyor.
Gidişata çok müdahale etmemem lazım.
Gündüz bana gelip akşam giderlerse , özellikle büyüğü çok Yıpranır.
Bir ortama kolay alışımıyor.

Belki çok ısrar etseydim , kapıda dursaydim babaları vazgececekti. Bize çok güvendi çünkü.
Iki çocuğa bakmakta her babanın harcı değil.
Pes ederdi biliyorum.
Ama o zaman çocukların belkide tek fırsatı olan babalarının yanında kalma şanslarını elinden alacaktım.
Belki gider , belkide sorumluluğunu aldığımız için bir daha arayıp sormazdi.

Bu bencillik olurdu :KK43: Yıllar sonra , büyüdüklerinde , tek miraslari babaları olacak . Akraba desen zaten boş bir topluluk.
Eşim onlara gerçek babalık yaptı ama ileride öz babalarının hasreti olacaktı biliyorum.
Mecburdum :KK43:
e adam kaçmış zaten göze almış onları bir defa terketmeyi 2. sini mi göze alamayacak ?

Zaten ağlamaya çok müsaittim şuan ve ağlattınız mesajinizla.
Aslında ben çok şanslıydım. Iki meleğe misafirlik yapabilecek fırsatım oldu.
Her saniyesine , her sıkıntıya değdi onların o boncuk gozlerininin hüznü bittiği için.

Çok teşekkür ederim .
Hem mesajı size yazarken ağladım, hemde mesajınızı okurken......Rabbim merhamet etsin hepimize, o yavrulara merhamet etmiş,sizi göndermiş.......İnşallah hiç uzaklaşmazsınız....Kendinizi yavaş yavaş alıştırın bu duruma,iyi şeyler düşünün, artık kimsesiz gibi değiller,babaları var. Bu yaşta bana babamın yokluğu bu kadar zor ise o yavrular için kat be kat fazlası olacaktı.....İyi taraflarına bakın,iyi olsun hep....Allaha emanet olun...

Hem mesajı size yazarken ağladım, hemde mesajınızı okurken......Rabbim merhamet etsin hepimize, o yavrulara merhamet etmiş,sizi göndermiş.......İnşallah hiç uzaklaşmazsınız....Kendinizi yavaş yavaş alıştırın bu duruma,iyi şeyler düşünün, artık kimsesiz gibi değiller,babaları var. Bu yaşta bana babamın yokluğu bu kadar zor ise o yavrular için kat be kat fazlası olacaktı.....İyi taraflarına bakın,iyi olsun hep....Allaha emanet olun...

Evet bende bunu düşünerek teselli buluyorum.
Belki gerecten pişman ve yavrularına çok iyi baba olacak.
Tek tesellim yakınımda olmaları.
Acımı çok hafifletti.
Mutlu olurlarlarsa mutlu olacağım gerçekten. :(

Dikkatimi başka yönlere çekmeye çalışıyorum düşündükçe çok sıkılıyorum.

Allah sizede yardımcı olsun. Anne baba yokluğu çok zor.

e adam kaçmış zaten göze almış onları bir defa terketmeyi 2. sini mi göze alamayacak ?

Öyle deme ne olur yüreğim sıkıştı. Insallah olmaz, olmaması gerek.
O zaman hastaydı , şimdi iyileşti diye düşünmek istiyorum.

Öyle deme ne olur yüreğim sıkıştı. Insallah olmaz, olmaması gerek.
O zaman hastaydı , şimdi iyileşti diye düşünmek istiyorum.
valla bu konular aldatmak gibi bir kere yapan bir daha yapar.

valla bu konular aldatmak gibi bir kere yapan bir daha yapar.

:(:( Yaktın içimi.
Olsun yine çok uzaklara işe gitti derim. Her gün mektup yazarım , hediye alırım. :(
Ben sağ olduğum sürece inşallah hiç terk edildikleri için yara almayacaklar.

Hayat her alanda çok zor . Herkesin çok başka dertleri var. Bu yavrularda nasiplerindeki zorlukları yaşayacaklar. Böyle böyle buyuyecekler.

Babasızlık , annesizlik çok zor evet ama en çokta yalnızlık zor. Terk edilmek , sevilmemek eminim ki çok büyük yara açar kalpte.
Zalim insanların temelinde sevgisizlik yatıyor.
Kaç insanı sevgiyle büyütürsek , o kadar güzel bir gelecek olur.

Çocukları çok seviyorum. Özellikle kimsesiz ve sevgisiz çocukları. :(

Evet bende bunu düşünerek teselli buluyorum.
Belki gerecten pişman ve yavrularına çok iyi baba olacak.
Tek tesellim yakınımda olmaları.
Acımı çok hafifletti.
Mutlu olurlarlarsa mutlu olacağım gerçekten. :KK43:

Dikkatimi başka yönlere çekmeye çalışıyorum düşündükçe çok sıkılıyorum.

Allah sizede yardımcı olsun. Anne baba yokluğu çok zor.
sen onlar için elinden geleni ve daha fazlasını yapıyorsun.dediğin gibi senin eremediğin Allahın ona yaşattıkları bir de kaderleri var.

1sen guzel kalbine hayran kaldim ve merakla bekliyorum ne olacagini ne yazacaginizi belki bencilce ama bazen keske babalari gitsede size gelseler tekrar diye dusunmeden edemiyorum evet aileden kalan tek fert baba onunla olmalari onemli ama ben sizin verdiginiz anne sefkatinin cok cok daha onemli oldugunu dusunuyorum. cocuklar icin hepiniz icin hersey guzel olur insallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X