- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 33
Haber salmayi biliyorsunuz fakat polise basvurmayi mi degil?
Bu çocuklarin hiçmi teyzesi, amcasi halasi dayisi yoktu? Iki tarafinda anne babasi yok su tesadüfe bak. Ama onun yani sira hiç yakin akrabadanda kimse yok nasil oluyorsa.
Kadinin akrabalarina nasil haber saldiniz? Nerden biliyorsunuz akrabalarini, numaralarini?
Basta yaptiginiz sadece hata bile degil. O cocuklarin hayati iyicene alt üst oldu. En basit gereken kurumlara, devlete basvursaydiniz, simdi baba ile bu kadar zorlu bir süreç olmazdi.
KI bunlari diyorum ama halen inanmiyorum gerçekligine. Cilingir çagiriliyor, polis gelmiyormu? Apartman ahalesi birsey demiyormu o cocuklari birden aldin? Ve 3 yasindaki cocuga nasil otizm teshisi konuluyor? Benim bildigim o yasta o teshis konulmasinin çok zor oldugu.
Bir olaya nasıl böyle duz mantık bakabiliyorsunuz?
Suc kimsenin degil suc benim bu konu acilali 2 yil oldu farkinda mısın? Ben de çocukları merak edip buraya yazdım ama sizin gibi bilmeden konulari bu şekilde yerden yere vuran insanları görünce keske hic yazmasaydim dedim.
Konu sahibi sizin sorularinizin hepsini cevaplamis. Zaten baba cocuklari görüyor o da razı bu duruma. size ne oluyor böyle alevlendiniz?
Konuyu en bastan buraya kadar okuyun oyle yazin .
Tebrik edilesi insanları da incitme huyunuzdan vazgeçin. Dünyada sadece kötüler yasamiyor bu da biline...