Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1Sen

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
21.772
35.595
798
2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.

Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.

Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.

Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki .. :KK43: iki sene geçti üzerinden.

Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.

Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben :KK43:

Hiçbir çaresi yokmuş..

Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...

gerçekten cok zor ve üzücü bir durum.. hep o baba denilen şahşiyet yüzünden o kadın o cocuklar o hale gelmiş .. yazık o yavrulara :KK43:
şimdide gelip çocukları almak istiyor.. bakalım başka bir kadın bu çocuklara dirlik verecek mi hiç sanmıyorum
baba denen şahsiyetin yeni mi gelmiş aklına 2 yıldır ?
böyle birşey olabilir mi bir avukatla görüşseniz
siz evlisimisinz peki sizin varmı cocuklarınız

2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.

Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.

Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.

Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki .. :KK43: iki sene geçti üzerinden.

Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.

Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben :KK43:

Hiçbir çaresi yokmuş..

Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...

yani kimse bu çocuklar napıyor diye arayıp sormadı mı, devlet bile... vay arkadaş...
valla senin de ne güzel bi kalbin varmış, kimse yapmaz yaptığını...
çok zor, ne diyeceğimi bilemedim...

Üzücü ama o babası elden birşey gelmez canım. Zaten sonsuza kadar bakamazsın şu durumda babasıyla olması daha mantıklı ilerde büyüyünce yine anne baba kapısı çalınıyor görüyoruz müge anlıda :(

Yani ne diyeceğimi bilemedim ama en azından sosyal hizmetlere haber vermeliydiniz, sizinki kaçırmak gasp etmek gibi olmuş.. Sizin kendi Çocugunuz yokmu? hangi mantıkla böyle bir hareket sergilediniz kanundandamı korkmadınız bilemedim şuan.. Ama,bu duruma hazırlıklı olmalıydınız sonuçta babaları yaşıyormuş..

Cok uzuldum ama maalesef insak sahiplenemiuoruz kedi kopek baktigimda git once insana bak derler ama insan devlet kontrolunde mezhebi olan bir canlidir evimi acip bakmam mumkun olsa mutlaka bir cocuga kol kanat gererdim kurallar cok sert iyilik yapayim derken siz suclu cikmayin lutfen adiniza tekrardan cok uzuldum insallah insiyatif olur.

Yani ne diyeceğimi bilemedim ama en azından sosyal hizmetlere haber vermeliydiniz, sizinki kaçırmak gasp etmek gibi olmuş.. Sizin kendi Çocugunuz yokmu? hangi mantıkla böyle bir hareket sergilediniz kanundandamı korkmadınız bilemedim şuan.. Ama,bu duruma hazırlıklı olmalıydınız sonuçta babaları yaşıyormuş..

Gasp etmek ne alaka
Siz sosyal hizmetleri ne zannediyorsunuz anlamadım ki.
Kaçırmak falan cidden garipsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X