Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1sen konuyu sen açmasan belki fake diye düşünürdüm. O çocuklara sahip çıkman çok güzel ama ne olmasını bekliyordun. Kanuni hic bir dayanağın yok. Akrabalık bağın yok. O çocukları sende bırakmazlardı ki. Devlet alırdı babaları gelmese. Keşke en baştan devlete bildirseydin bu kadar bağlamazdın çocuklara. Sokaktan kedi yavrusu almıyorsun ki bunlar insan yavrusu illa ki arayip soranı çıkar er geç. Senin gibi bilinçli bir kadının bunları düşünmesi gerekirdi.

konu sahibi yanlış yok izlemiş olabilir ama ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum 2 tane cocugu sahiplenmek ve 2 yıl bakmak hiç kolay değil cani bir insan olsa su an bu durum için cok üzülüp careler aramazdı değil mi
cocukları aldı işkence mi gösterdi bu kadın ?
Buradaki yorumlara bakarakmı karar verdiniz iyi niyetli, kötü niyetli olduguna..kısacası konu sahibi suç işlemiş devletin bilgisi dışında çocukları tutmuş, baba suç duyırusunda bulunursa işi zor..bu devirde heleki konu çocuklarsa kimseye güvenmem ben

Haklısın. Haber vermeliydim.
Ailemde çoğu insan bu konuda çok üstüme geldi.

Haber verdik babasına. Istemiyorum dedi. Cenazeyi bile kendi imkanlarimizla kaldırdık.
Kimse gelmedi.
Sonra bu yavrular bende kalmaya başladı.
Biraz geçsin, şunu yesinler, dur şuraya götüreyim diye diye..

Oysa o zaman maddi manevi imkanlarım.
çok kısıtlıydı. Gece sabahlara kadar ek iş yapmaya başladım.
Biraz mutlu edeyim haber vereceğim diye ..

Sonra Birgün kız olan büyüğü , " anne abla " dedi bana ..

Uzun uzun anlatamıyorum. Ciğerim yanıyor..
Yaptıgınız yanlış ama eger iyi bir insansanız baba ile anlaşmaya bakın heleki kötü bir polimiğe hiç girmeyin, baba şikayetçi olursa ceza alabilirsiniz,...

o şrfsz adam niye istiyor çocukları. adam kötü biri adi biri tüm küfürleri hakeden biri. iki çocuğa bakmaz eziyet edecek çocuklara. merhamet yok onda. neler yapılır bilmiyorum ama çocukları o adama vermemek lazım. şimdi tv de kaybolan çiçekler izliyorum. acaba konu sahibi oraya söylemek mantıklı mı ? gerçekten o adama verilmesi hiç mantıklı değil

Çünkü kıyamadı bunun nesini anlayamıyorsun acaba?
hayat safi mantık olamayabiliyor bazı durumlarda
hepimiz insanız ve merhamet devreye girince böyle yanlışlarda yapılabiliyor.
konu sahibi sadist, cani yada kötü niyetli bir insan olsaydı
oradan taşındıkları halde iletişime geçip babaları arıyor diye haber veren komşuları
elbet gerekli makamlara konu sahibininin çocukları gasp ettiğini de bildirirlerdi değil mi.

Neyse uzatmak istemiyorum.

Beni aradılar .. Söyleyelim mi dediler.

Hickiriktan boğularak , söyleyin dedim.

Keşke imkanım olsa kacirabilsem.. ama yüzleşmek zorundayım.

Ah nasıl ayrılacağım ben ama ya.. Ciğerim yanıyor..

Beni aradılar .. Söyleyelim mi dediler.

Hickiriktan boğularak , söyleyin dedim.

Keşke imkanım olsa kacirabilsem.. ama yüzleşmek zorundayım.

Ah nasıl ayrılacağım ben ama ya.. Ciğerim yanıyor..
Sizin kendi Çocugunuz varmı? Merak ettim

konu sahibi haber vermemezlik yahut cocukları saklamak gibi bir durum yapmamış ki
babalarına söylemiş cenazeye bile gelmemiş 2 yıldır cocuklarm nerde diye sormamış bile..

Diğer arkadaşta babaya haber verilmesinden değil
Devlete bildirilmemesi üzerinde duruyor aslında, bu kısımda tabi ki oda kendince haklı.
Böyle her ortada kalan çocuğu birileri kafasına göre alamaz.
Ya kötü niyetliyse?

Burada öyle bir durum yok işte. İyi niyetle hareket etmiş bir kadına
yaklaşım bu olmamalı.
Evet yaptğın doğru değil demek başka bir şey.
Hımmm sen ne ayaksın niye haber vermedin, gasp ettin, amacın ne şeklinde çıkışmak itham etmek
çok başka bir şey.
Gerek yok buna.

1sen konuyu sen açmasan belki fake diye düşünürdüm. O çocuklara sahip çıkman çok güzel ama ne olmasını bekliyordun. Kanuni hic bir dayanağın yok. Akrabalık bağın yok. O çocukları sende bırakmazlardı ki. Devlet alırdı babaları gelmese. Keşke en baştan devlete bildirseydin bu kadar bağlamazdın çocuklara. Sokaktan kedi yavrusu almıyorsun ki bunlar insan yavrusu illa ki arayip soranı çıkar er geç. Senin gibi bilinçli bir kadının bunları düşünmesi gerekirdi.

Biliyordum bir gün biri gelecek diye ama işte.
Her şey kontrolüm dışında gelişti.
Onlar beni çok sevdi ,bende..

Haklısınız ne diyeyim ki..

Ya sapla samani karistirmamak lazim. Konu sahibi iyilik yapmak icin yapmis olabilir ama yarin obur baskasi da alir iskence eder. Tecavüz eder. Bu bir suctur ve bunu burda guzelleyerek normallestirmemek gerekli. Devlet yurdu kötü diye herkes bulduğu her cocugu eve mi koysun? Konu sahibinin bunu suistimal etmemis olmasi bunun suc oldugu gercegini degistirmez. Konu sahibi yanlis bir harekette bulunmaz ama atiyorum belki de kocasi, amcasi, babasi sapik cikacakti. Ne bilelim yani. Boyle sahipsiz diye bir cocugu evine koymanın neresi mantikli. Bu sure zarfinda sahiplenmek icin avukatla gorusup bir seyler yapilabilirdi belki. O zaman yasal olarak hakki olurdu.
Zaten kendi de hata yaptığını kabul ediyor, iyi ki boyle bir sey yapmissin seklinde konusmak anlamsiz. Suc çünkü. Bu kadar basit.
Konu sahibi verdigim orneklerle sizi hedef almadim, yanlis anlamayin.
Sahiplenmek icin bir yolu da yok demis avukat galiba. Sizin icin uzuldum, keske bir yolu olsaydi.

Diğer arkadaşta babaya haber verilmesinden değil
Devlete bildirilmemesi üzerinde duruyor aslında, bu kısımda tabi ki oda kendince haklı.
Böyle her ortada kalan çocuğu birileri kafasına göre alamaz.
Ya kötü niyetliyse?

Burada öyle bir durum yok işte. İyi niyetle hareket etmiş bir kadına
yaklaşım bu olmamalı.
Evet yaptğın doğru değil demek başka bir şey.
Hımmm sen ne ayaksın niye haber vermedin, gasp ettin, amacın ne şeklinde çıkışmak itham etmek
çok başka bir şey.
Gerek yok buna.
haklısınız hiç gerek yok bende onu demeye çalışıyorum o konuda haklı ama uslubu cok çirkin bu denli üzgün birine karşı böyle yaklaşıp yangına körükle gitmenin bir mantığı yok

Var. Onlarla birlikte 4 meleğim var..
Allah bagışlasın, konu sahibi baba çocugu almasada nereye kadar bildirmeden bakabilirdiniz,yaptıgınızın yanlış oldugunu zaten kabul ediyorsunuz, eninde sonunda bu yaşanacaktı..üzülmeyin..

Ya sapla samani karistirmamak lazim. Konu sahibi iyilik yapmak icin yapmis olabilir ama yarin obur baskasi da alir iskence eder. Tecavüz eder. Bu bir suctur ve bunu burda guzelleyerek normallestirmemek gerekli. Devlet yurdu kötü diye herkes bulduğu her cocugu eve mi koysun? Konu sahibinin bunu suistimal etmemis olmasi bunun suc oldugu gercegini degistirmez. Konu sahibi yanlis bir harekette bulunmaz ama atiyorum belki de kocasi, amcasi, babasi sapik cikacakti. Ne bilelim yani. Boyle sahipsiz diye bir cocugu evine koymanın neresi mantikli. Bu sure zarfinda sahiplenmek icin avukatla gorusup bir seyler yapilabilirdi belki. O zaman yasal olarak hakki olurdu.
Zaten kendi de hata yaptığını kabul ediyor, iyi ki boyle bir sey yapmissin seklinde konusmak anlamsiz. Suc çünkü. Bu kadar basit.
Konu sahibi verdigim orneklerle sizi hedef almadim, yanlis anlamayin.
Sahiplenmek icin bir yolu da yok demis avukat galiba. Sizin icin uzuldum, keske bir yolu olsaydi.

Ömrüm çocuk esirgemeye gelip gitmekle geçti..

Bırakamadım işte, oraya o soğuk yere gonderemedim.

Buradaki yorumlara bakarakmı karar verdiniz iyi niyetli, kötü niyetli olduguna..kısacası konu sahibi suç işlemiş devletin bilgisi dışında çocukları tutmuş, baba suç duyırusunda bulunursa işi zor..bu devirde heleki konu çocuklarsa kimseye güvenmem ben
hayır burdan bakılarak tabiki karar verilmez ama konu sahibi yeni üye değil burda genel anlamda tanınan konuşulan biri olduğu için eğer yeni üye olsaydı tanınmayan biri yahut burda samimiyetine kimsenin inanacagını zannetmezdim ama şimdi durum farklı
şöyle birşey var konu sahibi iiylik etmek istemiş o yavruları sahiplenmiş buraya kadar tamam
ama hiç bir yasal dayanağı yok.. su an yaptıgı suç.. bunun yerine devlete bildirseydi hem o cocuklara baglanmaz hemde sonucları böyle olmaz dı
şimdi o baba gelse suc duyurunsa bulunsa konu sahibi sonuna kadar haksız..
bilinçsiz yapılan bir davranış sonuçta sokaktan kedi yavrusu sahiplenmiyor.. 2 tane cocuk sahipleniyor. bu cocuklar insan evladı er geç bunları arayıp soran cıkacaktı zaten konu sahibini bunu düşünerek bilinçli şekilde davranması gerekirdi ama ne yazıkki böyle birşey yapılmamış.. b
ama sizin konu sahibine karsı uslubunuz bence kırıcı ve hatalı onun yerine daha uygun bir dille söylenmeli birşeyler diye düşünüyorum

hayır burdan bakılarak tabiki karar verilmez ama konu sahibi yeni üye değil burda genel anlamda tanınan konuşulan biri olduğu için eğer yeni üye olsaydı tanınmayan biri yahut burda samimiyetine kimsenin inanacagını zannetmezdim ama şimdi durum farklı
şöyle birşey var konu sahibi iiylik etmek istemiş o yavruları sahiplenmiş buraya kadar tamam
ama hiç bir yasal dayanağı yok.. su an yaptıgı suç.. bunun yerine devlete bildirseydi hem o cocuklara baglanmaz hemde sonucları böyle olmaz dı
şimdi o baba gelse suc duyurunsa bulunsa konu sahibi sonuna kadar haksız..
bilinçsiz yapılan bir davranış sonuçta sokaktan kedi yavrusu sahiplenmiyor.. 2 tane cocuk sahipleniyor. bu cocuklar insan evladı er geç bunları arayıp soran cıkacaktı zaten konu sahibini bunu düşünerek bilinçli şekilde davranması gerekirdi ama ne yazıkki böyle birşey yapılmamış..
ama sizin konu sahibine karsı uslubunuz bence kırıcı ve hatalı onun yerine daha uygun bir dille söylenmeli birşeyler diye düşünüyorum
Hiç kırıcı değilim gayet düz uslupla yazıyorum,, içimden geldiği gibi..konu sahibinin gerçekleri yüzüne çarpması onun açısından dahada iyi olur, nitekim 2 yıl devlet tarafından bildirilmeyen kayıp çocuklar.. Ayrıca yeni üye değil demişsiniz burada hepimiz sanalız, malumunuz bu devirde aile ve akrabalardan bile neler çıkarken ben buradaki sanal eski üyeyemi güveneceğim. İyi yürekli görünebilir ama gerçekten kim oldugunu kim bilebilir belkide bir cani olamazmı yani? Kırıcı değilim gerçekçiyim sadece..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X