Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl biri ?
Sizce cocuklarla ilgilenecek mi ?

Önyargılı olabilirim . Bu yüzden bir şey demek çok zor.
Bencillik yapmaktan korkuyorum.

Uyuturken çocukları çok zorlandım. Karistilar biraz. Bir sürü soru sordular.

Umarim onlar icin en hayirlisi olur aradaki mesajlari yeni okudum.

Ama lutfen elini cekme babada dahi kalsalar ben bir erkegin tek basina iyi bakabilcegine inanmıyorum maalesef. Her sey gönlünce olsun...

Çekemem ki.. Bu söylediğim ne kadar samimi gelir sizlere bilmiyorum ama gerçekten kendi yavrularım gibi sevdim.

Emek verince insan çok seviyormuş demek ki. Birde masum oluşları..

Sadece birini istemesi çok acı ve moral bozucu. Siz yine de durumu kabullenmiş gibi gözüküp bir B planı oluşturmaya çalışın. Belki hiç gerek kalmaz her şey güzel gider ama yine de kenarda bir plan olması iyidir.

Önyargılı olabilirim . Bu yüzden bir şey demek çok zor.
Bencillik yapmaktan korkuyorum.

Uyuturken çocukları çok zorlandım. Karistilar biraz. Bir sürü soru sordular.
Neler sordular? Pedagog arkadaşınız ne yorum yaptı çocuklar ılımlı mı babalarına karşı..

Sürekli takip ediyorum konuyu, herşeyin en iyisi olur umarım..

Maddi durumu oldukça iyi..
O zaman gerekli şartları saglar diye düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı olur cocuklar için.
Annenin öldügü eve mi dönecekler geri ?
Baska bi ev daha iyimi olur sanki.

Sadece birini istemesi çok acı ve moral bozucu. Siz yine de durumu kabullenmiş gibi gözüküp bir B planı oluşturmaya çalışın. Belki hiç gerek kalmaz her şey güzel gider ama yine de kenarda bir plan olması iyidir.

Evet gerçekten kırıcı bir istekti.

Eğer istediğimiz gibi gitmezse işler, koruyucu aile için basvururuz.

Neler sordular? Pedagog arkadaşınız ne yorum yaptı çocuklar ılımlı mı babalarına karşı..

Sürekli takip ediyorum konuyu, herşeyin en iyisi olur umarım..

Biz nerede uyuyacağız ? Sen artık hiç mi olmayacaksın ? Bizi sevecek misin hep ? Bizi seviyor mu o ? Bir daha uzaklara gidecek mi ?

Madem bakicilarla buyuyecek sizinle kalmalari daha iyi olmazmiydi? Yurt disindamiydi baba sahi?

Ne bilim bu kadar icten samimi birini nasil bulacakki.. imkansiz

Düzen kurmak istiyorum diyor . Istegim zaman , istediğim saat bu evde görmem mümkün değil diyor.

O zaman gerekli şartları saglar diye düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı olur cocuklar için.
Annenin öldügü eve mi dönecekler geri ?
Baska bi ev daha iyimi olur sanki.

Bunu konuştuk. Eşyalar komple degisecek dedi. Pedagog arkadaşlar , o zaman daha iyi olur dediler. O da kabuk etti. Sadece odaları için eşya sipariş etmiş işte sözde.

Çekemem ki.. Bu söylediğim ne kadar samimi gelir sizlere bilmiyorum ama gerçekten kendi yavrularım gibi sevdim.

Emek verince insan çok seviyormuş demek ki. Birde masum oluşları..

Ben koruyucu aile derneginde calisiyorum gönüllü olarak. Ve gönüllü ablalik yaptim inan seni cok iyi anlıyorum o yavrucaklari kendi öz ailelerinden daha cok sahipleniyor birçok ailemiz. Eminim onlar da seni anneleri yerine koymuştur. İcimi sizlattin gece gece evlat sevgisi de hasreti de bambaska... Ama bu güzel kalbine binaen karsiligini alacaksindir. Gercekten kalben dua edecegim o çocuklar ve senin için.

Konuyu saskinlikla okudum 1sen, arada oglumla ilgili de konusuyorduk, senin durumunun bu kadar ozel oldugunu bilmiyordum.
Her ozel cocuk annesinin yarasidir , kendisine birsey olsa cocuguna kim bakacak, ki benim de oyle. Ogluma bir kardes dusunmuyorum, bugun esime de anlattim seni, biz de bize birsey olsa oglumuza ne olacak diye dusunurken , bak ne yurekli insanlar varmis dedik.
Sen neredeyse kimsenin kolay kolay yapamayacagi birsey yapmissin, yuregini koymussun ortaya, Allah razi olsun.
Baba icin birsey diyemiyor insan, o yavrulari senden daha fazla haketmiyor belki de ama babalari iste, kanun vs.
Rabbim yavrular ve senin icin ne hayirliysa onu nasip etsin, Rabbim imkansizi imkanli kilar, birbirinizden ayrilmamak en hayirlisi ise mutlaka bir yol bulunacaktir ins. Ki gonul istiyor ki seninle kalsinlar.
Emegine, yuregine saglik.Dualarla.

Ne kadar guzel yurekli bir insansiniz. Allah insallah yolunuzu acik etsin, dilerim hem sizin hem cocuklar icin cok iyi gelir gelecek gunler. Konunuzu okuyunca iyi dileklerimi gondermek istedim.

güzel kalbinden öperim 1sen.. hem senin anneliğin hem 6 yaşında otizmli bir kız çocuğunun annesi olarak o miniklere ağladım gece gece..biz öz anne babası gözümüzdeki kirpikten sakınıyoruz yavrumuzu..o baba nasıl gitmiş bilmem ama Rabbim sana emanet etmiş kuzularımızı..Rabbim o adama merhamet ve şefkat duygusu vermeyecekse senin elinden alınması fırsatını hiç vermesin..

Tüylerim diken diken oldu ama emsali olmayan bir örneksiniz bence Allah sizden razı olsun çok duygulandım ya aslında sizde kalması daha güzel ama öncelik babaya verilecektir maalesef umarım çocuklar hakkında en hayırlısını versin rabbimiz

Çocuklara hiç yalan söylemedim . Bir gün baba gelecek sizi yanına alacak. Şimdi çok işi var, cook uzaklarda diye diye hikayeler okudum onlara.
Olurda bir gün gelirse hazırlıklı olsunlar diye.

Ama kendime hiç bunu yapmadım. Ömür boyu benimle kalacaklar diye diye alıştırdım kendimi.

Gözlerim ağrıyor ağlamaktan. Ilk defa yanıyorum bu kadar.
Çok zormuş.
Offf okudugumdan beri agliyorum. Sayfa sayfa okuyorum 9. Sayfadayim ama sizin hikayeniz ne olur guzel bitsin... Dualarim sizinle olacak bu gece... Hem sizin hem o guzel yavrularin iyiligi icin. Insallah bir cikis yolu bulursunuz... Hatta insallah bulmussunuzdur.

Evet , birini alayım derken içim yandı.
Ben hiç tatmin olamadım ama sınırlarım bir yere kadar.
Güvenmiş gibi yapmak zorundayız.
Sosyal hizmetlere gitmektense , bir ev ortamında , bakıcı ( yatılı olacak ) oyun ablaları v.s biraz içimi rahatlatıyor. En büyük sevincimde ,tabi yalan değilse burada kalacağı.
Birini alacağım dediği için güvenim sarsıldı.

Hiçbir şey bilmiyorum şimdilik. Ne olacak, ne yapacağım bilmiyorum.

Bir yandan bu evden gidecekleri için kahroluyorum , diğer yandan tek sahip oldukları öz babaları sahip çıkmak istiyor diye biraz da olsa umutlu olmak istiyorum..:KK43:

Peki kardeşlerin ayrılmasına pedagog ne dedi?

Madem sorumsuzca gezdiği ölü taklidi yaptığı 2 yılı parayla affettircek, 2 çocuğu da alsın. Madem almayacaktı o çocuğun gözüne neden göründü ki?? O çocuk 2 kere terk edilmiş hissetmeyecek mi? Gerizekalı bu adam elma seçer gibi evlat seçmiş?!?

Ben koruyucu aile derneginde calisiyorum gönüllü olarak. Ve gönüllü ablalik yaptim inan seni cok iyi anlıyorum o yavrucaklari kendi öz ailelerinden daha cok sahipleniyor birçok ailemiz. Eminim onlar da seni anneleri yerine koymuştur. İcimi sizlattin gece gece evlat sevgisi de hasreti de bambaska... Ama bu güzel kalbine binaen karsiligini alacaksindir. Gercekten kalben dua edecegim o çocuklar ve senin için.

Çocuklar çok masum varlıklar. Yukarılarda bir yerde yazmıştım , " bak kuş " değip ağzına yemek verebiliyorsun , dikkatini dagitsbiliyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X