- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
Nasıl biri ?
Sizce cocuklarla ilgilenecek mi ?
Önyargılı olabilirim . Bu yüzden bir şey demek çok zor.
Bencillik yapmaktan korkuyorum.
Uyuturken çocukları çok zorlandım. Karistilar biraz. Bir sürü soru sordular.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl biri ?
Sizce cocuklarla ilgilenecek mi ?
Adamın maddi durumu iyi mi bu şartları saglayabilecek mi ki ?
Umarim onlar icin en hayirlisi olur aradaki mesajlari yeni okudum.
Ama lutfen elini cekme babada dahi kalsalar ben bir erkegin tek basina iyi bakabilcegine inanmıyorum maalesef. Her sey gönlünce olsun...
Neler sordular? Pedagog arkadaşınız ne yorum yaptı çocuklar ılımlı mı babalarına karşı..Önyargılı olabilirim . Bu yüzden bir şey demek çok zor.
Bencillik yapmaktan korkuyorum.
Uyuturken çocukları çok zorlandım. Karistilar biraz. Bir sürü soru sordular.
O zaman gerekli şartları saglar diye düşünüyorum.Maddi durumu oldukça iyi..
Sadece birini istemesi çok acı ve moral bozucu. Siz yine de durumu kabullenmiş gibi gözüküp bir B planı oluşturmaya çalışın. Belki hiç gerek kalmaz her şey güzel gider ama yine de kenarda bir plan olması iyidir.
Neler sordular? Pedagog arkadaşınız ne yorum yaptı çocuklar ılımlı mı babalarına karşı..
Sürekli takip ediyorum konuyu, herşeyin en iyisi olur umarım..
Madem bakicilarla buyuyecek sizinle kalmalari daha iyi olmazmiydi? Yurt disindamiydi baba sahi?
Ne bilim bu kadar icten samimi birini nasil bulacakki.. imkansiz
O zaman gerekli şartları saglar diye düşünüyorum.
İnşallah hayırlısı olur cocuklar için.
Annenin öldügü eve mi dönecekler geri ?
Baska bi ev daha iyimi olur sanki.
Çekemem ki.. Bu söylediğim ne kadar samimi gelir sizlere bilmiyorum ama gerçekten kendi yavrularım gibi sevdim.
Emek verince insan çok seviyormuş demek ki. Birde masum oluşları..
Offf okudugumdan beri agliyorum. Sayfa sayfa okuyorum 9. Sayfadayim ama sizin hikayeniz ne olur guzel bitsin... Dualarim sizinle olacak bu gece... Hem sizin hem o guzel yavrularin iyiligi icin. Insallah bir cikis yolu bulursunuz... Hatta insallah bulmussunuzdur.Çocuklara hiç yalan söylemedim . Bir gün baba gelecek sizi yanına alacak. Şimdi çok işi var, cook uzaklarda diye diye hikayeler okudum onlara.
Olurda bir gün gelirse hazırlıklı olsunlar diye.
Ama kendime hiç bunu yapmadım. Ömür boyu benimle kalacaklar diye diye alıştırdım kendimi.
Gözlerim ağrıyor ağlamaktan. Ilk defa yanıyorum bu kadar.
Çok zormuş.
Evet , birini alayım derken içim yandı.
Ben hiç tatmin olamadım ama sınırlarım bir yere kadar.
Güvenmiş gibi yapmak zorundayız.
Sosyal hizmetlere gitmektense , bir ev ortamında , bakıcı ( yatılı olacak ) oyun ablaları v.s biraz içimi rahatlatıyor. En büyük sevincimde ,tabi yalan değilse burada kalacağı.
Birini alacağım dediği için güvenim sarsıldı.
Hiçbir şey bilmiyorum şimdilik. Ne olacak, ne yapacağım bilmiyorum.
Bir yandan bu evden gidecekleri için kahroluyorum , diğer yandan tek sahip oldukları öz babaları sahip çıkmak istiyor diye biraz da olsa umutlu olmak istiyorum..![]()
Ben koruyucu aile derneginde calisiyorum gönüllü olarak. Ve gönüllü ablalik yaptim inan seni cok iyi anlıyorum o yavrucaklari kendi öz ailelerinden daha cok sahipleniyor birçok ailemiz. Eminim onlar da seni anneleri yerine koymuştur. İcimi sizlattin gece gece evlat sevgisi de hasreti de bambaska... Ama bu güzel kalbine binaen karsiligini alacaksindir. Gercekten kalben dua edecegim o çocuklar ve senin için.