Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi 1sen olmasa bende ilk okur okumaz türk filmi tadında diyebilirdim.
Ama 1sen konulara aklı başında yorum yapan,
Hatta hiç laylaylom bi yorumunu okumadıgım biri,
Buda güven veriyor..

Dünya çok kotulesmis. Insanin kendi bedeni kendine ağır gelmeye başladı.
Inanmak bu yüzden zor gelebiliyor.
Ama en inanmak istemeyen bir insanın kapısına şuan bir bebek bıraksam sabaha kadar gözünü kırpmadan bakar ona.

Aslında kalpler çok iyi ama yasanilanlardan dolayı herkes herkese güvensiz ve öfkeli.

Kimse bir diğer kişinin iyi niyetinden emin olamıyor artık maalesef.

Ve bizler böyle bir dünyaya çocuk yetiştiriyoruz. Çok zor :(

Peki ben şu kısmı anlamadım. Bi ara 6 ay kalma hakkı varmış dedin sanki senin alt katındaki eve düzen kurmaya çalışıyor sözde. Bu çocuklarla hep sizin orda mı yaşayacak, yurtdışına mı götürecek?

Kafam karıştı biraz. Eğer yurt dışına götürecekse bakıcı vs diye göz boyamaya çalışıyor. Ve eğer yine yurt dışına götürecekse amaçlı özel çocuğumuzu sizde bırakıp yine bir süre ayrı kalacak birkaç yıl, sonra gelip onu mu alacak?

Şuursuz minnacık çocuk 4 çocuklu alıştığı evden alıp tek başına yatılı bakıcıya atıp napıcak acaba.

Az önce pek anlayamamışım ayırmak ne demek!! Zaten çocuk istenilmediklerini düşünüyor, özel çocuğu arkada bırakınca babalarının terketmelerinden itibaren olan herşeyi kendi suçu gibi göreceğini tahmin edemiyor mu?

Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın böyle anne babalar olmaz olsun başlarına taş yağsın inşallah beyinsiz yaa.
Ay çok kötü oldum. Söylediğini yapamasa bile şuursuzluğu isteğinden belli geriz.kalının :(

Peki ben şu kısmı anlamadım. Bi ara 6 ay kalma hakkı varmış dedin sanki senin alt katındaki eve düzen kurmaya çalışıyor sözde. Bu çocuklarla hep sizin orda mı yaşayacak, yurtdışına mı götürecek?

Kafam karıştı biraz. Eğer yurt dışına götürecekse bakıcı vs diye göz boyamaya çalışıyor. Ve eğer yine yurt dışına götürecekse amaçlı özel çocuğumuzu sizde bırakıp yine bir süre ayrı kalacak birkaç yıl, sonra gelip onu mu alacak?

Şuursuz minnacık çocuk 4 çocuklu alıştığı evden alıp tek başına yatılı bakıcıya atıp napıcak acaba.

Az önce pek anlayamamışım ayırmak ne demek!! Zaten çocuk istenilmediklerini düşünüyor, özel çocuğu arkada bırakınca babalarının terketmelerinden itibaren olan herşeyi kendi suçu gibi göreceğini tahmin edemiyor mu?

Allahım nasıl biliyorsa öyle yapsın böyle anne babalar olmaz olsun başlarına taş yağsın inşallah beyinsiz yaa.
Ay çok kötü oldum. Söylediğini yapamasa bile şuursuzluğu isteğinden belli geriz.kalının :KK43:

6 ay kalma hakkını miss söyledi.
Adamın dediğine göre gitmeyecek. Ilk etapta bakımı zor olduğu için önce küçüğü alistiracakmis.

Ama ayirmama konusunda birleştik.

Hep yazdım forumda , isteyen herkese bebek versin değil, gerçekten emanetlere sahip çıkacak anne babalara evlat versin Rabbim.

Bu çocuklara sahip çıkan bendim benden alınmasına engel olun yardım edin deyin.

Şuan benden zorla alınmıyor yavrular.
Her iki tarafta çocuklar için en doğru şekilde hareket etmek için konuştuk.
Şimdi zamana bıraktık. Önce evi kuracak.
Bu arada da yavaş yavaş alisacaklar birbirlerine.
Ben guvenirsem çocuklarda güvenecek.
Ne sevsem onu seviyorlar.

6 ay kalma hakkını miss söyledi.
Adamın dediğine göre gitmeyecek. Ilk etapta bakımı zor olduğu için önce küçüğü alistiracakmis.

Ama ayirmama konusunda birleştik.

Hep yazdım forumda , isteyen herkese bebek versin değil, gerçekten emanetlere sahip çıkacak anne babalara evlat versin Rabbim.
Amin. Allah hepimize o meleklere layık ebeveyn olmayı nasip etsin. Hesabı çok ağır olur öbür tarafta.
Gözünüz üzerinizde kulağınız duvarlarda olacak uzun bi süre. Gözlemleyin bakalım hatta bazen akşamları kapılarını dinleyin gizli gizli bağrış çağrış varmı. Ciddi söylüyorum bakın samimiyetini anlama şansı yok, ölüyü terkeden vicdansızdan her türlü oyun numara beklenir.
Of ya içimizi yaktılar. Bu küçük yaşta ne ağır yükleri var.
Allah o adamın kalbine inşallah pişmanlık merhamet vicdan versin:( inşallah çocuklar tekrar hırçınlaşmaz babalarıyla bir araya geldiklerinde. Yoksa iletişimleri en baştan kopuk olur :(

Şuan benden zorla alınmıyor yavrular.
Her iki tarafta çocuklar için en doğru şekilde hareket etmek için konuştuk.
Şimdi zamana bıraktık. Önce evi kuracak.
Bu arada da yavaş yavaş alisacaklar birbirlerine.
Ben guvenirsem çocuklarda güvenecek.
Ne sevsem onu seviyorlar.
Canım hepsini okuyamadım yorumların ve süreç hakkında bilgi sahibi değilim...Yalnız daha önce böyle kurumlarda çalıştım..Sen çocukları devlet korumasını verip onlara koruyucu ailelik yapabilirdin...Yani devletin bilgisi dahilinde gelişirdi herşey.. yalnız koruyucu ailesi olsan da biyolojik baba ya da anne isteyince verilir çocuklar...Bunları sosyal hizmet uzmanları sana çok güzel açıklardı keşke onlara danışsaydın.

Amin. Allah hepimize o meleklere layık ebeveyn olmayı nasip etsin. Hesabı çok ağır olur öbür tarafta.
Gözünüz üzerinizde kulağınız duvarlarda olacak uzun bi süre. Gözlemleyin bakalım hatta bazen akşamları kapılarını dinleyin gizli gizli bağrış çağrış varmı. Ciddi söylüyorum bakın samimiyetini anlama şansı yok, ölüyü terkeden vicdansızdan her türlü oyun numara beklenir.
Of ya içimizi yaktılar. Bu küçük yaşta ne ağır yükleri var.
Allah o adamın kalbine inşallah pişmanlık merhamet vicdan versin:KK43: inşallah çocuklar tekrar hırçınlaşmaz babalarıyla bir araya geldiklerinde. Yoksa iletişimleri en baştan kopuk olur :KK43:

Âmin. Ilk tepkileri sakın oldu.

Hiç şüphen olmasın. Uyuyamam zaten ki onların boncuk gözlerinin azıcık ışığı sönse.
Anneleri onlara çok iyi bakıyordu.
Hiç kiyamiyordu.

Allah rahmet eylesin.

Dünya çok kotulesmis. Insanin kendi bedeni kendine ağır gelmeye başladı.
Inanmak bu yüzden zor gelebiliyor.
Ama en inanmak istemeyen bir insanın kapısına şuan bir bebek bıraksam sabaha kadar gözünü kırpmadan bakar ona.

Aslında kalpler çok iyi ama yasanilanlardan dolayı herkes herkese güvensiz ve öfkeli.

Kimse bir diğer kişinin iyi niyetinden emin olamıyor artık maalesef.

Ve bizler böyle bir dünyaya çocuk yetiştiriyoruz. Çok zor :KK43:
Gerçekten şu zamanda kimin ne dedigine inanmak zor,
Hele forumda yani yazılara bakar kişilik analizi yapıyoruz resmen..
Senin hakkında hiç kötü düşünmedim bugüne kadar,
Aksine hep çok asil gelirsin bana..
Ne diyordum,
Gerçekten dünya gittikçe kötüleşiyor,
Herşey menfaat olmaya başladı,
Karşılıksız bu kadar iyilige inanmak zor ama ben inanıyorum iyiler hala var.
Belki bende çok iyi biri degilim bilmiyorum,
Gerçek iyileri Allah eksik etmesin.

Canım hepsini okuyamadım yorumların ve süreç hakkında bilgi sahibi değilim...Yalnız daha önce böyle kurumlarda çalıştım..Sen çocukları devlet korumasını verip onlara koruyucu ailelik yapabilirdin...Yani devletin bilgisi dahilinde gelişirdi herşey.. yalnız koruyucu ailesi olsan da biyolojik baba ya da anne isteyince verilir çocuklar...Bunları sosyal hizmet uzmanları sana çok güzel açıklardı keşke onlara danışsaydın.

Keşke demek için o kadar geç kaldım ki. :(
Bazen diyorum belkide en hayırlısı buydu.
Hiç kıyamadım , kopamadım. Sonra zaman su gibi geçti.
Eğer bugün konuştuğumuz gibi olursa iyi olacak, buna inanmak istiyorum.

Ne olursa olsun baba. Dokunarak yeniden sevecek onları , buna inanmak istiyorum.

Gerçekten şu zamanda kimin ne dedigine inanmak zor,
Hele forumda yani yazılara bakar kişilik analizi yapıyoruz resmen..
Senin hakkında hiç kötü düşünmedim bugüne kadar,
Aksine hep çok asil gelirsin bana..
Ne diyordum,
Gerçekten dünya gittikçe kötüleşiyor,
Herşey menfaat olmaya başladı,
Karşılıksız bu kadar iyilige inanmak zor ama ben inanıyorum iyiler hala var.
Belki bende çok iyi biri degilim bilmiyorum,
Gerçek iyileri Allah eksik etmesin.

Çok mahcup oldum bu güzel düşüncelerinin karşısında , çok teşekkür ederim.

Iyiler var. Herkes kötü değil. Umut biterse her şey biter.
..

Çok nadirdir , bu konu fake dediğim.
Ama gerçekse ve inanilmiyorsan üzücü bir durummuş.
Bir daha asla yazmam herhalde.

Aldığı destekle sonuç değişebilir bence

Yok değişmez. Çocuklar yıpranır. Baba inada biner. Belkide terk edip gider uğraşmak yerine.
Çocukların babalarını ellerinden almış olurum.
Babanın yüz kızartıcı bir suçu yok.
Psikolojik sorunlarım vardı gittim , şimdi buradayım diyor.
Eğer baba babalık yaparsa , çocuklar bu durumu çabucak unutur.
Büyüdükçe unuturlar.

Yok değişmez. Çocuklar yıpranır. Baba inada biner. Belkide terk edip gider uğraşmak yerine.
Çocukların babalarını ellerinden almış olurum.
Babanın yüz kızartıcı bir suçu yok.
Psikolojik sorunlarım vardı gittim , şimdi buradayım diyor.
Eğer baba babalık yaparsa , çocuklar bu durumu çabucak unutur.
Büyüdükçe unuturlar.
Ben o adama güvenmezdim yaaa

Çok mahcup oldum bu güzel düşüncelerinin karşısında , çok teşekkür ederim.

Iyiler var. Herkes kötü değil. Umut biterse her şey biter.
..

Çok nadirdir , bu konu fake dediğim.
Ama gerçekse ve inanilmiyorsan üzücü bir durummuş.
Bir daha asla yazmam herhalde.
Estagfrullah.
Rica ederim..
Kendimce hissettiklerimi söyledim.
Umut.. insanın yaşama sebebi ya..
Hayır yanlış anlaşıldım sanırım ben sonuna kadar inanıyorumda bi diger arkadasın süpheli gibi yazmasıyla öyle girdim araya.

Estagfrullah.
Rica ederim..
Kendimce hissettiklerimi söyledim.
Umut.. insanın yaşama sebebi ya..
Hayır yanlış anlaşıldım sanırım ben sonuna kadar inanıyorumda bi diger arkadasın süpheli gibi yazmasıyla öyle girdim araya.

Yok bende diğer fake yazılanlar üzerine yazdım.

Çocuklar iyi olsun da başka bir şey istemiyorum.
Bencillik yapmak istemiyorum ama oğlum içinde üzülüyorum.

Yok bende diğer fake yazılanlar üzerine yazdım.

Çocuklar iyi olsun da başka bir şey istemiyorum.
Bencillik yapmak istemiyorum ama oğlum içinde üzülüyorum.
Hepsi birbirine alıştı şimdi,
2 sene cok az bi zaman degil...
Sizin çocuklar kaç yaşlarında ? Anlayabilcekler yaştalarsa durumu anlatsan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X