• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm:((

Şaka gibi.
Evlenmek hayatin gayesi degildir.
Evlenmeyi beklemek ve bu kadar dilemek yerine kendinizi gelistirmeye caba harcamalisiniz.
Evlenirsiniz veya evlenmezsiniz.
Ben de bir anneyim ve önceliğim kızımın "bir adama eş" olmasından çok "başarılı ve güçlü bur kadın" olması olur.
Bence kimseyi umursamayın.

Evlenemedik mantigindan çıkın aksi takdirde sirf evlenmis olmak icin yanlis kisilere şans verip hata yapabiliriniz

Nasıl bir ruh hali bu? Kusura bakma da senin ruh halinde birini kolay kolay kimse istemez. Sanki evlilik dünya harikası Allahaskina işine gücüne bak kendine güven içimi kararttin.

Yapacak bisey yok
Ailecek oluruna birakacaksiniz.
Hersey nasip deyip yolununuza bakacaksiniz.

Hayirlisi olsun insallah

Canım mutsuz bir evlilik yapsan ailen daha da üzülür. Hayırlısı olsun de, demekki hayırlısı bu. Zamanı gelince evleneceksiniz zaten .

Şaka gibi.
Evlenmek hayatin gayesi degildir.
Evlenmeyi beklemek ve bu kadar dilemek yerine kendinizi gelistirmeye caba harcamalisiniz.
Evlenirsiniz veya evlenmezsiniz.
Ben de bir anneyim ve önceliğim kızımın "bir adama eş" olmasından çok "başarılı ve güçlü bur kadın" olması olur.
Bence kimseyi umursamayın.
Canim yalnızlık zor bi bayan olarak sevilmeyi istiyoruz anormal bir durum degilki bu ha dert haline getirdim evet bu nokta sıkıntı ama cok daraldim artik

Tabiki öyle canim ama annem geçenlerde ağladi felan ya cok :KK43: keske dogmasaymisim diyorum annemle babam üzülmezdi biizm yüzümüzden
Annenle babana de ki;
Sağlıklıyız ve hayattayız
Yeterli mi ?

Back
X