cok üzgünüm

Çöp konteyneri gitmiş midir nereye atmıştınuz çöpü

Çöp konteyneri gitmiş midir nereye atmıştınuz çöpü
gitmistir coktan. ben cünkü kutunun olmadigini gec fark ettim. o da duvarla dolap arasinda takilip kalmis yüzü yere ters kapagi da acik bir sekilde buldum kendisini:110:. özellikle yapsam olmaz yani:kızgın:. nasil gitti oraya kapagi nasil acildi bilmiyorum. düsürken öyle bir denk gelmis ki... en son Blazer ile takmistim o ikisini. en son taktigim gün bile aklimda. ceplerine baktim bir umut. ama nafile. :bicak::bicak::bicak:gitti. saglik olsun diyoruz ikimiz de. yapacak bir sey yok. ama benim hatam :olamaz::eek:.

gitmistir coktan. ben cünkü kutunun olmadigini gec fark ettim. o da duvarla dolap arasinda takilip kalmis yüzü yere ters kapagi da acik bir sekilde buldum kendisini:110:. özellikle yapsam olmaz yani:kızgın:. nasil gitti oraya kapagi nasil acildi bilmiyorum. düsürken öyle bir denk gelmis ki... en son Blazer ile takmistim o ikisini. en son taktigim gün bile aklimda. ceplerine baktim bir umut. ama nafile. :bicak::bicak::bicak:gitti. saglik olsun diyoruz ikimiz de. yapacak bir sey yok. ama benim hatam :olamaz::eek:.
Benim bildiğim çöp arabaları sabahları topluyor keşke gidip baksaydınız. Sağlık olsun cana geleceğine maldan gitsin diyelim.

Benim bildiğim çöp arabaları sabahları topluyor keşke gidip baksaydınız. Sağlık olsun cana geleceğine maldan gitsin diyelim.
Hayir ya ben cok cok gec fark ettim kutunun olmadigini. Haftalar öncekiyle gitmis olmali. Tesekkürler yardimlariniz icin ama artik hazmetmem lazim. Gitti giden. Can sagligi olsun diyorum ama yine de üzülüyorum

Evlendikten 1 sene sonra çok severek aldığım hatta evladiyelik hatira bırakırım diye düşündüğüm oldukça pahalı bir kolyemı kaybettim bende . Günlerce aradım ama bulamadım boynumdan düştüğünü düşünüyorum. Çok üzüldüm sizi de anlıyorum ama yapacak birşey yok .

Sağolsun beni de eşim teselli etti iyi ki varlar . "Ne yapalım hatun demek ki gideceği varmış o paranın senden kıymetli değil üzülme lütfen " dedi .

Aklıma geldi yine üzüldüm şimdi ama çok da yıpranmamak lazım olan olmuş .

Back
X