• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gecede yalnızlığım tokat gibi carpti yüzüme

ama sen beni ağlattın yaaa :)))

daha durrr şöyle harika bir adama aşık da olacağız :))
O harika adamlar o beyaz atlara binip yok olmuslar😂 Kismet isi bunlar. 26 yasinda evlenirken tek kriterim vardi: O da sevmek ve sevilmek. Simdi 34 yasinda iki cocukla evlenmek icin 50-60 tane kriterim var. Zor yani🤔
Yine umut sart😁 Umut olmadan hayat cekilmez. Guzel insanlar sarsin etrafimizi. Bundan sonra stres, kavga, gurultu, savas, bunalim yok. Bundan sonra sakinlik, dinginlik, mutluluk, huzur var.

öncelikle geçmiş olsun ve sana hayır getirsin inş bu boşanma.
zaten saydığın nedenler tamamen boşanma nedeni. gelellim kendin için planın olmamasına. bence var ama göremiyorsun. bir kere hayatında ki bu asalaktan kurtulma aşamasındasın. sonra senin yaşında daha memur olmaya çalışan insanlar var, çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var. sen hem 2 kuzuya sahipsin hem işin var.
aile desteği görmeyen binlerce kadın varken senin ailen kapı gibi arkanda ne güzel.
ev de değiştirecekmişsin. bu çok iyi geliyor biz kadınlara. fazlalıklar atılacak her şey pırıl pırıl bir eve yerleşeceksin. çocuklarının ilmek ilkmek yetişmesine, büyümesine şahitlik edeceksin. bu arada okul okuyabilirsin kurslara katılabilirsin tatillere gidebilirsin.
ev araba da vallahi nasip işi. ben de 30 yaşımdayım 10 yıldır çalışıyorum eşimde çalışıyor. bizim de birşeyimiz yok. eşimin bir çiftliği var(geliri mi var giderimi var bilemiyorum o derece). iş yerimde milyonluk evleri olanlar da var ama kısmet yani. belki sen de bekarken alacaksın evini arabanı nasip.
evlilik düşünmemen de çok normal. daha sancılı bir evliliğin içindesin. o bitsin hayatını düzene sok tekrar gözden geçirirsin.
Aslinda ileri vadede hep icimde kalan doktorami yapmak istiyorum. Baslamistim ancak devlete atanma, evlilik cocuklar yalan oldu. Cocuklar biraz daha buyuyunce cok istiyorum doktora yapmayi. Cocuklarim erken uyuyor, belki aksamlari calisip yapabilirim. Sonra Kpds sinavlarina hazirlanmak istiyorum, ingilizcem eskiden iyi seviyedeydi, yurt disinda staj yapmistim. Oyleki evliligim sadece beni, ruhumu, bedenimi koreltmekle kalmayip ingilizcemide koreltti. 26 yasinda evlilik yapmasaydim suan cok daha iyi bir kariyerim olacakti. Suan mevcut calistigim yerde, is seyahatlerine bile cikamadigim icin fasulyeden eleman goruluyorum. Cunku eski es kisisi sadece kendini dusunen biri oldugu icin destek vermedi is hayatima ve bana. Ondan cok daha donanimli oldugum halde, ailemin bana emegi ve yatirimi cok daha fazla oldugu halde, ondan daha yuksek maas aldigim halde, adam beni surekli kucumsedi. Isimi, bulundugum konumi, bilgimi hep kucumsedi. Mesela isle ilgili ingilizce maillerini kendi bilmedigi icin bana cevirttiriyor, sunumlarini bana gosterip fikrimi aliyor, ama konusmaya gelince 'sen ne anlarsin' diyordu. Isin kotu tarafi yillar icinde bu muameleyi gormekten kendimde inanmisim bilmedigimi, anlamadigimi, ise yaramadigimi.

O harika adamlar o beyaz atlara binip yok olmuslar😂 Kismet isi bunlar. 26 yasinda evlenirken tek kriterim vardi: O da sevmek ve sevilmek. Simdi 34 yasinda iki cocukla evlenmek icin 50-60 tane kriterim var. Zor yani🤔
Yine umut sart😁 Umut olmadan hayat cekilmez. Guzel insanlar sarsin etrafimizi. Bundan sonra stres, kavga, gurultu, savas, bunalim yok. Bundan sonra sakinlik, dinginlik, mutluluk, huzur var.

Hakkatten öyle ama bizim evde sesler yükselmez , huzur hakim , çocuklarla bizim dünyamız :)

Aslinda ileri vadede hep icimde kalan doktorami yapmak istiyorum. Baslamistim ancak devlete atanma, evlilik cocuklar yalan oldu. Cocuklar biraz daha buyuyunce cok istiyorum doktora yapmayi. Cocuklarim erken uyuyor, belki aksamlari calisip yapabilirim. Sonra Kpds sinavlarina hazirlanmak istiyorum, ingilizcem eskiden iyi seviyedeydi, yurt disinda staj yapmistim. Oyleki evliligim sadece beni, ruhumu, bedenimi koreltmekle kalmayip ingilizcemide koreltti. 26 yasinda evlilik yapmasaydim suan cok daha iyi bir kariyerim olacakti. Suan mevcut calistigim yerde, is seyahatlerine bile cikamadigim icin fasulyeden eleman goruluyorum. Cunku eski es kisisi sadece kendini dusunen biri oldugu icin destek vermedi is hayatima ve bana. Ondan cok daha donanimli oldugum halde, ailemin bana emegi ve yatirimi cok daha fazla oldugu halde, ondan daha yuksek maas aldigim halde, adam beni surekli kucumsedi. Isimi, bulundugum konumi, bilgimi hep kucumsedi. Mesela isle ilgili ingilizce maillerini kendi bilmedigi icin bana cevirttiriyor, sunumlarini bana gosterip fikrimi aliyor, ama konusmaya gelince 'sen ne anlarsin' diyordu. Isin kotu tarafi yillar icinde bu muameleyi gormekten kendimde inanmisim bilmedigimi, anlamadigimi, ise yaramadigimi.
MaşAllah ne güzel donanımlı da bir hatumuşsun. bak ne güzel dökülüyor planların ortaya. 26 yaş çok da toy bir yaş değilmiş. kendine kızma bu yüzden. ben de 23 de evlendim.
o şahıs bildiğin kıskanıyormuş seni. ona fazla gelmişsin çünkü. o yüzden de sana köstek olmuştur. şimdi engel kalmadı önünde hatta sen ben tecrübelisindir bu konuda ama küçük kuzun 3yaşına gelince baya baya rahtalarsın. benim oğluşum 5,5 yaşında 3 yaşında derdimi anlıyordu falan. o zaman daha rahat gidersin iş gezilerine de.
hayat sana güzel olur artık :KK66: çünkü erkek milleti evlilik bittikten sonra bitiyor ama kadın küllerinden doğuyor. genelde gözlemlediğim bu .. nickini değiş bence. daha pozitif olsun :KK66:

MaşAllah ne güzel donanımlı da bir hatumuşsun. bak ne güzel dökülüyor planların ortaya. 26 yaş çok da toy bir yaş değilmiş. kendine kızma bu yüzden. ben de 23 de evlendim.
o şahıs bildiğin kıskanıyormuş seni. ona fazla gelmişsin çünkü. o yüzden de sana köstek olmuştur. şimdi engel kalmadı önünde hatta sen ben tecrübelisindir bu konuda ama küçük kuzun 3yaşına gelince baya baya rahtalarsın. benim oğluşum 5,5 yaşında 3 yaşında derdimi anlıyordu falan. o zaman daha rahat gidersin iş gezilerine de.
hayat sana güzel olur artık :KK66: çünkü erkek milleti evlilik bittikten sonra bitiyor ama kadın küllerinden doğuyor. genelde gözlemlediğim bu .. nickini değiş bence. daha pozitif olsun :KK66:
Simdi 2 yasinda hareketli, sendromlu, zor ama gececek bu donem. Kopeklerin kedilerin ustune binmeye calisan, yanimda kacma tesebbusleri olan, cikmaza girerse isiran haylaz ama cok sevimli bir oglus sahibiyim😂 Suan piknige gitsem sadece ufagin pesinden kosuyorum, yemege gitsek masa savas alanina donuyor, sinema tiyatroya ztn giremiyoruz. 1 -2 sene sonra piknikte kahvemi icerken onlarin oynadigini izleyecegim insallah. Kizim 5.5 yasinda onla beraber gezmek cok rahat ve eglenceli. Oglum biraz buyudugunde ucumuz cok guzel vakit gecirecegiz umarim. Bu hesabi yillar once almistim. Hani demistim ya evliyken uzerime olu topragi serilmisti diye. Eminim simdi olsa cok farkli bir nick alirmisim😊

Gel bir eksi artı yapalım mı seninle;
Kpss'yi kazanmışssın ve memursun- İki çocukla terkedildim, işssizim, mesleğim yok diye forum açabilirdin

İki sağlıklı evladın var- Allah sakınsın onların sağlıklarıyla ilgili fikir veya dua almak için yazabilirdin.

Sana zararı dokunan eşinden yasal yollarla kurtulmuşsun- Hala peşimi bırakmıyor, tehdit ediliyorum, kapı dışarı çıkamıyorum diyebilirdin.

Aile desteğin var- Hiç kimsem yok, yapayalnızım, çocuklarımı güvenip bırakacak kimsem yok diyebilirdin.

Daha 34 yiaşındasın- 50 küsür yaşlara gelip hayatını yeniden kurmaya başlayabilirdin.

Evini değiştirecek gücün var- Ortada kaldım, kadın sığınma evine yerleştim diyebilirdin

Ayrıca yaşıtlarının sahip olduğu ev ve arabalara sahip olabilecek işin ve işini idame ettirebileceğin sağlığın var.

Bunlar sadece senin yazdıklarına göre maddeleşti. Hayatında daha bilmediğimiz bir dolu artıların var belki. Üzerime ölü toprağı atılmış bir evlilikten kurtuldum diyorsun, ne güzel bir gelişme. Bunu yapmak isteyip başaramayan kaç kadın var kimbilir.

İnan en mutlu insanın bile tökezlediği, mutsuz hissettiği zamanlar oluyor. Bende şu dönemde hayatımın zor dönemlerinden birini yaşıyorum. Hep şükreden biri olmama rağmen, neden diye sorguladığım da oluyor. Sonra aman diyorum buda geçecek ,hangi acı, kötü olay baki kalmış ki? Güneş doğmak için batıyor, çiçekler, doğa her yaz renkleniyor.

Her doğum sancılı geçer, senden yeni bir sen doğuyor kolay olur mu hiç? Elindekilere şükret ki daha iyisi olsun, yaradanı gücendirme. Hadi çay koy, gülümse, baştan başla. Sevgiler.
Benim bile kendime guvenimi arttirdi. Cok hoş yazmissiniz. :KK200:

Siz bir kere dunyaya geliyorsunuz ondan zaten degerlisiniz..mutsuzluğa katlanacaginiza mutluluk icin kendinize bir sans vermişsiniz daha ne olsun. Kimseye muhtaç kalmamışsınız aslan gibi gecinip gidiyorsunuz. Yakinda manevi olarak da toparlanacaksiniz sadece zaman gerek

Size değer vermeyen asalak gibi sırtında yaşayan bir adamdan kurtulmak ile kendinize çok büyük iyilik yapmışsın çok şükür ailen yanında çocukların sağlıklı kimseye muhtaç değilsin Bi boşanma davan bitsin Bi kafanı topla borçlar bitsin Bi kendini dinle kendine izin ver acele etme kıymetini bilen birisi karşına çıkar gün doğmadan neler doğar

Geçecek cnm sadece zamana ihtiyacın var.
Ve unutma her şey çok güzel olacak.
Hayal kırıklığı yaşamış her insan gibi geçiş döneminde ki ruh hali içindesin.
Kendini öyle bı toplayacaksın ki ne güzel konular açacaksın bak gör. Demedi deme :)

... Sonra aman diyorum buda geçecek ,hangi acı, kötü olay baki kalmış ki? Güneş doğmak için batıyor, çiçekler, doğa her yaz renkleniyor.

Her doğum sancılı geçer, senden yeni bir sen doğuyor kolay olur mu hiç? Elindekilere şükret ki daha iyisi olsun, yaradanı gücendirme. Hadi çay koy, gülümse, baştan başla. Sevgiler.

Tekrar okuyasim geldi. Yureginize sağlık.

Back
X