Çok üzgünüm

Musrav

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
60
52
3
32
Geçen gün eltim başlığı altında birşeyler paylaşmıştım. Yeni üyeyim biraz kendimce mizah katarak anlattm. Ama bi hücuma uğradım. Öyle konuşmamam gerektiğini bilmediğim için üstüne bide banlandm. Ne kadar seviyesiz olduğumdan bahsetmişsiniz. Sulukuleli hatta cennet mahalleli olduğumu söylemişsiniz.!!
Hayatınızda bu tarz kelimeleri ilk defa benden duyuyormuş gibi yadırgamışsınız.
Mizahda seviye istermiş:/ en ünlü komedyenlerin bile bel altı espirileri vardır. Ve çoğu insanda buna katılarak güler.. Ben eltimle ilgili bi sıkıntımı paylaşırken hangi seviyeden gazel okumalıydım bilemedim.
Aralara emoji koyarak anlatmştm, ama onlar çıkmıyormuş :/
Ben içimde kendimce, gereksizce yaşadığım bu buhranlı durumu, yine kendimce yorumlayarak anlattım..
(düzgün yorum yapanları ayırıyorum) Ama ne yazıkki çok ağır konuşmuşsunuz. Vaktimin çok boş olduğundan, bu yüzden çalışmam gerektiğinden bahsetmişsinz.! Çünkü bunu yazan arkadaşın vakti çok dolu, 1dk önce yaptığm bi paylaşıma 1 dk snra cevap vermiş. Gerçekten çok üzüldüm. Ne var yazdığım şeylerde diye döndüm döndüm tekrar baktm. Saç baş yolacak değilim gerçekten. Bu sadece kendimce ne kadar kızgın olduğumun belirtisiydi. Kimse kimin ne yaşadığını, ne hissettiğini bilemez. Neye ne kadar tahammülünün olduğunuda. Size göre basit bi konuydu ama benm etkilendiğim buraya yazacak kadr canımı sıkan bi durumdu. Üzgünüm.
Admin bilmiyordum banlancak kelimeleri sende kusura bakma
Birde üstüne dün site açık kalmış eşim okumuş, bir sürü laf söyledi, yorumlarınzdan dolayı dalga geçti:KK43:

Yaa buda biseymi canim burda bir kac kisi insagramdan kocama yazmis benim . Esiniz sizin hakkinizda boyle boyle diyor diyee :)) sandilar ki biz problem yasayacagiz , ama bisey olmadi. Buraya alisirsin canim :)) burda oyle insan cokkk. Aman isim falan verme senin eltine falanda yazarlar :D

Yaa buda biseymi canim burda bir kac kisi insagramdan kocama yazmis benim . Esiniz sizin hakkinizda boyle boyle diyor diyee :)) sandilar ki biz problem yasayacagiz , ama bisey olmadi. Buraya alisirsin canim :)) burda oyle insan cokkk. Aman isim falan verme senin eltine falanda yazarlar :KK70:
Instagram'dan esinize mi yazmislar:skandal:
Aa bi yasima daha girdim, esinizin instagramini mi paylasmistiniz KK'da?

Yaa buda biseymi canim burda bir kac kisi insagramdan kocama yazmis benim . Esiniz sizin hakkinizda boyle boyle diyor diyee :)) sandilar ki biz problem yasayacagiz , ama bisey olmadi. Buraya alisirsin canim :)) burda oyle insan cokkk. Aman isim falan verme senin eltine falanda yazarlar :KK70:
Yok artık. Sebep neydi acaba. Değişik ya. Paylaşmı gereksiz bulduysan yapma yorum.

saçını yolsam mı yolmasam mı diye anket açtınız. biz de ne saç yolması, bu ne seviyesizlik dedik. şimdi de diyorsunuz ki saç baş yolacak değilim. e biz nereden bilelim, konuyu açarken ne yazdıysanız ona göre cevap veriyoruz.

Instagram'dan esinize mi yazmislar:skandal:
Aa bi yasima daha girdim, esinizin instagramini mi paylasmistiniz KK'da?
Insagram konusmalrini atarkene , kapatmayi unutmusum ismini , tabii burda hemen yazmislar esiniz sizin icin sunu diyor diye eger esim silmeseydi mesajlari ben yapacagimi bilirdim.

Stand up’ci degilsiniz,normal bir vatandassiniz,burasi da bir derdim var bolumu. Kimse gelip mizah yapayim da az guluversin garibanlar diye konu acmaz. Bolum kurallari var,okuyunuz efendim.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

O zaman nasil yazmaniz gerektigini ogrenirsiniz. Forumu kullanmanin da kurali, adabi var. Oyle canim istedi yazdim diye bir sey yok. Uye oldugunuz yerin sartlarini okuma aliskanliginiz yok sanirim. Bir de ustune siteyi acik birakip esinize rezil olmussunuz.

oha ciddimi bu?
nereden bulmuşlar kocanı?

saçını yolsam mı yolmasam mı diye anket açtınız. biz de ne saç yolması, bu ne seviyesizlik dedik. şimdi de diyorsunuz ki saç baş yolacak değilim. e biz nereden bilelim, konuyu açarken ne yazdıysanız ona göre cevap veriyoruz.

ben baktım şimdi eski konusuna. anket öyle değil:dondurma:
saçını yol al intikamını
yol intikamsız bırakma
seçenekler bunlar..

konu sahibesi itiraf et anketin tam komedi..

Bunu sakasi olurmu ismi i kapamayi unutmusum konusmayi atarkene, bunlarda yazmis.

pff ben nasıl kaçırmışım o konuyu:))
iyide ne yazmışlar amaç ne imiş?
çok enteresan yahu.
tartışma mı yaşamıştın gıcıklığına mı yapmışlar?
nicklerini biliyormusun?

of mune ye söylüyorum şuraya meraklı melahat emojisi lazım diye:KK12:

Kusura bakmayın ama eski konunuza baktım ve yapılan yorumları çok haklı buldum..
Olay büyütülecek bişey değil, buraya konu açmayı gerektirecek bir mesele hiç değil.
Belli ki aklı bir karış havada bir kişilik o yüzden etlinizle aranıza mesafe koyun ve muhatap olmayın bu kadar basit.

Geçen gün eltim başlığı altında birşeyler paylaşmıştım. Yeni üyeyim biraz kendimce mizah katarak anlattm. Ama bi hücuma uğradım. Öyle konuşmamam gerektiğini bilmediğim için üstüne bide banlandm. Ne kadar seviyesiz olduğumdan bahsetmişsiniz. Sulukuleli hatta cennet mahalleli olduğumu söylemişsiniz.!!
Hayatınızda bu tarz kelimeleri ilk defa benden duyuyormuş gibi yadırgamışsınız.
Mizahda seviye istermiş:/ en ünlü komedyenlerin bile bel altı espirileri vardır. Ve çoğu insanda buna katılarak güler.. Ben eltimle ilgili bi sıkıntımı paylaşırken hangi seviyeden gazel okumalıydım bilemedim.
Aralara emoji koyarak anlatmştm, ama onlar çıkmıyormuş :/
Ben içimde kendimce, gereksizce yaşadığım bu buhranlı durumu, yine kendimce yorumlayarak anlattım..
(düzgün yorum yapanları ayırıyorum) Ama ne yazıkki çok ağır konuşmuşsunuz. Vaktimin çok boş olduğundan, bu yüzden çalışmam gerektiğinden bahsetmişsinz.! Çünkü bunu yazan arkadaşın vakti çok dolu, 1dk önce yaptığm bi paylaşıma 1 dk snra cevap vermiş. Gerçekten çok üzüldüm. Ne var yazdığım şeylerde diye döndüm döndüm tekrar baktm. Saç baş yolacak değilim gerçekten. Bu sadece kendimce ne kadar kızgın olduğumun belirtisiydi. Kimse kimin ne yaşadığını, ne hissettiğini bilemez. Neye ne kadar tahammülünün olduğunuda. Size göre basit bi konuydu ama benm etkilendiğim buraya yazacak kadr canımı sıkan bi durumdu. Üzgünüm.
Admin bilmiyordum banlancak kelimeleri sende kusura bakma
Birde üstüne dün site açık kalmış eşim okumuş, bir sürü laf söyledi, yorumlarınzdan dolayı dalga geçti:KK43:
Mizah yapmayı düşünüyorsunuz ama yazı dili ile konuşma dilinin farklı olduğunu isterseniz bin emoji koyun aynı etkiyi vermeyeceğini düşüneniyorsunuz ? Kaldı ki biz sizin kankanız değiliz tarzınızı bilemeyiz ama saç baş yolmak da nasıl bir espriyse artık siz ünlü komedyen derken recep ivedik tiplemesini mi örnek falan aldınız bel altı espri ayrıdır birine saldırıya yönelik espiri ayrıdır şükür böyle espiri yapan arkadaşım yok ya yolarım ne demek ? Demek ki o kadar da önemli değilmiş elti konusu şu anki konu kadar önemli olsaydı onu da böyle sakin sakin yazardın

Stand up’ci degilsiniz,normal bir vatandassiniz,burasi da bir derdim var bolumu. Kimse gelip mizah yapayim da az guluversin garibanlar diye konu acmaz. Bolum kurallari var,okuyunuz efendim. O zaman nasil yazmaniz gerektigini ogrenirsiniz. Forumu kullanmanin da kurai adabi var. Oyle canim istedi yazdim diye bir sey yok. Uye oldugunuz yerin sartlarini okuma aliskanliginiz yok sanirim. Bir de ustune siteyi acik birakip esinize rezil olmussunuz.
Ne kadr yanlış anlamaya müsai
Stand up’ci degilsiniz,normal bir vatandassiniz,burasi da bir derdim var bolumu. Kimse gelip mizah yapayim da az guluversin garibanlar diye konu acmaz. Bolum kurallari var,okuyunuz efendim.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

O zaman nasil yazmaniz gerektigini ogrenirsiniz. Forumu kullanmanin da kurali, adabi var. Oyle canim istedi yazdim diye bir sey yok. Uye oldugunuz yerin sartlarini okuma aliskanliginiz yok sanirim. Bir de ustune siteyi acik birakip esinize rezil olmussunuz.
Neden sadece stand up(cılarmı) espiri yapar. Yada belden aşağı espiri yapınca o stand

Ne kadr yanlış anlamaya müsaitsinz
. Stand up(cı) değilsen espiri mizah yapamazsın. Site kurallarını okudum. Yanlız bu durumun kural ihlali olduğunu anlamamımışım. Öyle canm istedi yazdım demedim. Bilmedim kusura bakmayın diyede ekledim.

Back
X