Cok uzgunum

Tiiredgirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
90
7
1
27
Merhabalar..
İşten Eve gelip bir sey yapamamak beni uzuyor. Yasitlarimin kendini gelistirmelerini gorurken ot gibi yasamak beni cok uzuyor. Is yerindeki insanlarin egolari beni cok yoruyor. Artik cok bunaldim. Uzuntulu zamanlarimda motive olabilecegim bir hayalim bir hedefim bile yok:KK43: 20 yasinda miyim diye sorguluyorum bazen kendimi :KK43: cok ama cok uzgunum:KK43:

Son düzenleme:
Haftasonu neden evde geçiyor?
En kötü hava güzelken eline kitabını alıp bir parka gidip okuyabilirsin.
Tempolu yürüyüş yapabilirsin. Düzenli spor seni daha dinç hissettir ve haftaiçi kendine zaman ayırabilirsin böylelikle.
Tenis, bisiklet sürmek, tiyatroya gitmek, atölyeye katılmak gibi para gerektiren aktiviteleri dışarıda tutsak bile bir sürü hobi var. Hiç mi kendine ait sevebileceğin bir şey bulmadın?
Haftaiçi işten gelince şöyle bir youtube a bakınsan bile yeter. Farklı yemek tarifleri, tatlı üzerine değişik tarifler, örgü örme, DIY videoları, kaligrafi çalışması, çiçek bakma vs. şu an aklıma gelmiyor ama bir sürü çok fazla masraf gerektirmeyen ve eğlenceli hobi var aslında.

Dün betahcg için kan verdim 3 haftalık hamile değerinde idi. Ama bugün kanamam oldu. Doktora gittim ve oluşumun bozulduğunu söyledi. Ve eğer kanaman olmaz ise kurtaj olacaksın dedi. Pko için tedavi görüyordum ve bu ay çatlama iğnesi olmuştum. Bilmiyorum. bildiğim tek şey çok üzgünüm

Yalnızlığın iyi tarafları da var çoğu insan çıkarcı,ikiyüzlü günümüzde daha çok yıpratır seni ama daha sen farkında değilsin.
Evde yalnızken bile yapacağı bir sürü şey var.Mesela yemek çeşitleri deneyebilirsin ve bu seni diğerlerine göre daha üstün yapar mesela eğer ezik hissediyorsan ki bu gereksiz yani,kendin için seni neşelendiren,zevk aldığın ne varsa onlarla ilgilenebilirsin.
Dedikleri gibi güzel havalarda çıkıp dolaşabilirsin spor yapabilirsin,evdede yoga,plates gibi hem ruha hem vücuda iyi gelen şeylerle uğraşabilirsin,kesmesse reiki,feng shui allah ne verdiyse seni uzakdoğuya götürecek oyalayacak şeylerle uğraşabilirsin.
Bilgisayarın varsa gene programlarla uğraşabilirsin yıtıpta bol bol photoshop vs dersleri var.

Yanındaki X kişisi bir konuda uzmanlaştı diye sen eksik noksan değilsin. Kendini olduğun gibi sev. İdeallerine götürecek kısa vadeli hedeflerinden maksismum keyif almaya çalış hayatı kendine zulme dönüştürme.
Ay sanki herkes uzman prof olmak zorunda mı.
Ben sıradan bir insan olma hakkımı kullanamaz mıyım.
Boşver kendini sev gününden zevk al :KK200:

Dün betahcg için kan verdim 3 haftalık hamile değerinde idi. Ama bugün kanamam oldu. Doktora gittim ve oluşumun bozulduğunu söyledi. Ve eğer kanaman olmaz ise kurtaj olacaksın dedi. Pko için tedavi görüyordum ve bu ay çatlama iğnesi olmuştum. Bilmiyorum. bildiğim tek şey çok üzgünüm
?
Konu açın isterseniz
Arada kaynayacak derdiniz

Yanlış anlamayin sadece kafam karışık.insanin umudu son ana kadar devam edince ne diyeceğini ne söyleyeceğini hiç bilmiyor. Sağolun

Neden her aksam ev isi yaptiginizi anlayamadim ben , 20 yasindasiniz , ev isi ne alaka

Back
X