Çok üzgünüm

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.963
4.211
173
Biri vardı hayatımda kimseyi istemiyorum deyip reddetti sonra hayatına birini aldı geziyorlar hayatlarini yasiyorlar bende takip ediyorum kıza bakıp bakıp uzuluyorum guzel ve havalı benim gibi degil kendimi sevemiyorum birinin beni sevecegine de inanmiyorum

Üzülme bir tek o yok
Kız gözüne güzel görünüyor tabiki
Hoşlandığın kişiyle beraber
Kız padişah kızı gibi geliyordur sana
Eksilerini bilmiyorsun kızın,bu yüzden gözünde daha kusursuz görünüyor,daha çok kıskanıyorsun
Neden sevilmeyecekmişsin?

Simdiye kadar seven farkeden biri olmadı hep baskalarini tercih ettiler, utangaç bir insanim ve psikolojik sorunlarım var

Son düzenleme:
Arkadaşım kendinde sorun arama. O adamda iş yokmuş. Kadın dediğin seçici olacak. İlla biri olması gerekmiyor hayatında. Tek başına mutlu olmayı öğrenen biri başkalarıyla mutluluğu daha rahat paylaşır. Biraz kafa dinleyin. Kendinizi bulun. Sonra gelir birisi.

Boyle dusunmeyin lutfen... Adam mi kalmadi aramaya devam edin. Dunyada bi o yok ki. Kotu ozelliklerini dusunun... Siz sevgiliydiniz ve sizi terk mi etti? Yoksa sadece gorusuyor muydunuz?

Herkes havalı sevecek bişey yok senide seven çıkar biraz özgüvenli ol ama tabi.

hayatımda kimseyi istemiyorum cümlesinin anlamı hayatımda seni istemiyorum'dur aslında. herkes bu tip yalanlar söyler. sorun sende değil bende diyorsa bilin ki sorun sizdedir. kendimi bi ilişkiye hazır hissetmiyorum, zaman ver diyorsa yedeklerim arasından henüz seçim yapamadım diyordur aslında.

yavaş yavaş öğrenirsin.

üzülme. yeni kız ile kendini kıyaslama. sen de kendine has ve özelsin.

Bende kendim hakkında hep senin gibi düşünürdüm. İşte "çirkinim. Yeterli kadar havalı değilim . " yani kendimi ezmekte kraliçelik bana ayitti. Sonra düşündüm de "kendime sevgim ve saygım neden yok".ilk onu düzelttim. Eşim ondan sonra karşıma çıktı zaten. Ve ne yalan söyliyim beni olduğum gibi seven birini buldum. Önemli olan o. Başkasının havası başkasına yakışır, biz kendi havamıza bakalim

Belliki daha 20lerin basındasın coook gencsin
Öncelikle o kızı ve exi takip etmeyi bırak
Sen kendine özgüsün o kendine özgü herkes güzel havalı vs olucak diye bişey yok
Sonucta o özendigin kız senin eskittiginle beraber demekki sende de ayrı bir özellik varmıs senin göremedigin

Boyle dusunmeyin lutfen... Adam mi kalmadi aramaya devam edin. Dunyada bi o yok ki. Kotu ozelliklerini dusunun... Siz sevgiliydiniz ve sizi terk mi etti? Yoksa sadece gorusuyor muydunuz?
Biz kısa bir süre konustuk sevgili değildik. Ben kimseyi aramak istemiyorum kalbimi ona açmıştım o da olmadı

Bu yorum ağır oldu benim için

Biz kısa bir süre konustuk sevgili değildik. Ben kimseyi aramak istemiyorum kalbimi ona açmıştım o da olmadı
ama cok kisa sure konusmussunuz... ben kimseyi istemiyorum dediginde zaten mrsaji vermis size...

Sevilmek için güzel ve havalı olmana gerek yok ama ezik olmaman lazım. Kusura bakma ama ezikçe düşünüyorsun biraz, sen kendini sevmezsen kimse sevmez seni. Değer ver kendine, kimseden eksik kalan bir yanın yoktur eminim.

Psikolojik sorunlarım var demişsiniz lütfen önce onu halledin. Kendinize de haksızlık etmeyin. Onunla olmamış kısmet değilmiş deyip önünüze bakın. Biliyorum zor ama onları takip etmekten vazgeçin. Hayal kırıklığınızı anlıyorum umutlandınız, bir süre mutlu oldunuz ama yarım kaldı. Bir süre üzülmeniz normal ama beni kimse sevmeyecek gibi düşüncelerde boğmayın kendinizi. Siz ne kadar olumlu düşünürsen hayat da size o oranda olumlu şeyler verir unutmayın.

canım sen oyle uzaktan başkalarını izleyip kendine acırsan zaten olmaz ki
önce kendine saygın olsun , ilk başta sevmeye kendinden başla, daha sonra mutlu olabileceğin birileri zaten çıkar karşına
kimseyle kıyaslama kendini

üzülmeyin. Bence takipte etme. Belliki seni kırmamak icin öyle demis. Buda bisey belliki sende degerlisin onun icin. Seni sevmek zorunda degilki. Sende seçilmeyecek değilsin.. onları takip etmek seni anca uzer unutturmaz.

Ne takip ediyorsun onları kendine eziyet ediyorsun, ne demek guzel degilim işe en basindan burdan başla,
Özguvenin yuksek olursa ve once sen kendini seversen, herkes sever seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…