Çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalıştığım yerde benden yaşca büyük biri var birkaç defa günaydın dedim adam cevap vermedi şimdi ben de görünce demiyorum
Sorununun sende olduğunu sanmıyorum bence sorun onda bir selam vermek çok mu zor

Çalıştığım yerde benden yaşca büyük biri var birkaç defa günaydın dedim adam cevap vermedi şimdi ben de görünce demiyorum
Sorununun sende olduğunu sanmıyorum bence sorun onda bir selam vermek çok mu zor

Yorumları okuduktan sonra actıgım konulara bakıp kontrol ettım bendemı acaba sureklı bı konu uzerınde konu acıyorum dıye :confused: :-)

İşe yeni başladığınız çok belli :)
İlk yıl çok yadırgadım ben de bu durumları.
Sonra ben de onları görmemeye başladım.
Anormal insan her yerde, onlar da öyleler, sizlik bir şey yok.

Sizin ciddi özgüven sorununuz var.

Yardim alsanız da rahatlasanız biraz, size de bize de iyi gelir.

Yan yattı, çamura battı, yüzünü astı gibi birbirinin aynısı konular açmamış olursunuz.

Niye elalemin adamının davranışına bu kadar taktınız anlamadım ister selam versin ister vermesin neden umursuyorsunuz niye önemli bu kadar? Kadın arkadaşlarınız yok mu herkes herkesle iyi olmak zorunda değil sizi soğuk bulmuş olabilir

Sen oturuşunlu kıyafetinle bütün auranla onunla uyumlu değilsin onun kafasındaki kişiye uymuyorsun ondandır sana karşı negatif hissediyor, bu her işyerinde olabilecek hareketlere maruz kalmışsın orasını üni gibi düşünme, iş hayatı cetrefilli ve zor, dayanıklı ol,
Umursama

Bazı insanlar birbirinden elektirik almaz cnm ☺sen niye suçlu olasın ki çok mu duygusalsın acaba 🙄valla ben hiç farkına varmam böyle şeylerin😂dikkatinize hayran kaldım

Bazı insanlar birbirinden elektirik almaz cnm ☺sen niye suçlu olasın ki çok mu duygusalsın acaba 🙄valla ben hiç farkına varmam böyle şeylerin😂dikkatinize hayran kaldım
Çok belli oluyor çünkü kendimi tuhaf hissediyorum bu yüzden

Neden böyle düşündünüz anlamadım adam beni görmemezliğe geliyor hep bu çol ortada dışarıdan biri baksada derr
[/QUOT

Sadece belki dedim aslında sizin dediginiz daha muhtemel ama sadece bende universiteyken hoslandigim kişiye hiç bakmaz muhattap olmaz selam dahi vermezdim. Heycanımı bastıramıyordum bunun için muhattap olmamayı seçmiştim . Muhtemelen oda kendisinden nefret ettiğimi falan düşünüyordu. Tabi bu yanlış bir iletişim şekli ama bu şekilde davranan kişilerde var bunu belirtmek istemiştim. Öz-güven problemi demek istemiyorum ama yeni atandığınız için belki biraz urkeklik mi var sizde çünkü gerçekten de biri sizden nefret ediyor olsa hiç umrunuzda olmamalı. Zümreniz bile değilmiş

Kolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma :KK43: ben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım :KK43:
Sizde aynı şekilde davranın:)

Neden bu kadar takıyorsunuzki elalemin yabancı adamının ne düşündüğü çok mu önemli? Bazen insanların gıcık davranmaları için sizin bişey yapmanız gerekmez
Sallayın gitsin bu kadar içinize dert olduysa gidip yüzüne sorabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X