- Konu Sahibi Strawberry95
amaan boş ver ya siz de ona o kadar iyi davranın ki utansın sevgisiz olur ama saygısız insan aslaa...Çok belli oluyor çünkü kendimi tuhaf hissediyorum bu yüzden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaan boş ver ya siz de ona o kadar iyi davranın ki utansın sevgisiz olur ama saygısız insan aslaa...Çok belli oluyor çünkü kendimi tuhaf hissediyorum bu yüzden
Aşk kokusu mu yoksaBu adamı bu kadar önemsemeniz aklıma başka bişeyleri getirdi![]()
neden hakkı yok sınırlarınıza girmediği sürece adamın her tavrı takınmaya hakkı varTek bana böyle yapmaya hakkı yok kendimi kötü hissediyorum
aman yok yahu şu herkesin çevresinde olan "herrrrkesss beni sevmeli sevecek beni sevmeyen kalmamalıé düşüncesi var konu sahibinin açık açıkta söylüyor zatenAşk kokusu mu yoksa![]()
Şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz anlayamadımNeden ben antipatik oluyorum ben kimseye karşı antipatik olmak istemiyorum
Belki biri senin hakkında yalan yanlış birseyler aktarmıştır bu hocaya o yüzden size karşı böyle olabilir mi acaba.Kolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
![]()
Öncedeki açtığım konulardaki aynı kişi değil bu adam, yeni okulumdaki biri sadece bana böyle yaptığı için kendimi çok tuhaf hissediyorum neden sadece ben evet herkes herkesle konuşmak zorunda değil ama herkesle konuşup beni dışlaması çok sinirime gidiyor bu adama karşı hiçbir hoşlantım yok sadece tavırları gerçekten çok gözüme batmaya başladı kendimi kötü hissediyorum ben negatif bi durum mu oluşturuyorum neden böyle muamele görüyorumIş ortamında herkes herkesle konuşmak zorunda degil önce bunu kabullenin.
Öte yandan açtığınız diğer konuları göz önüne alırsak siz bu adamdan hoşlanıyorsunuz ve size yüz vermiyor diye kahroluyorsunuz.
KK'da buna benzer çok konu var, kasmayın olayı başka türlü yansıtmak için.
Öncedeki açtığım konulardaki aynı kişi değil bu adam, yeni okulumdaki biri sadece bana böyle yaptığı için kendimi çok tuhaf hissediyorum neden sadece ben evet herkes herkesle konuşmak zorunda değil ama herkesle konuşup beni dışlaması çok sinirime gidiyor bu adama karşı hiçbir hoşlantım yok sadece tavırları gerçekten çok gözüme batmaya başladı kendimi kötü hissediyorum ben negatif bi durum mu oluşturuyorum neden böyle muamele görüyorumşimdi de de benim sınıfımdaki bir öğrencimin yerine kafayı takmış durumda yerini değiştirmiş ve artık bütn derslerde burda oturucaksın demiş ben sınıf hocanızla konuşucam demiş, bu sınıfın sınıf öğretmeni benim ve hiçbir şekilde yanıma gelip konuşmadı bu konu hakkında
Kendimi çok dışlanmış hissediyorum ama
Evet moraliminbozuyor çünkü TEK ben dışşanıyorum hiçbir şekilde HOŞLANMIYORUM Hoşlanma belirtimde yok olmadı, sadece kendimi sorguladım ve bu durum moralimi bozuyor bişey söylemeniz için değil derdimi paylaşmak istedim sadece ayrıca belki buna benzer durumları yaşayanlar vardır diyeKoca okulda idiotun biri suratınıasıyor diye mi dışlanmış hissediyorsun? adama aşık falan mısın anlamadım.kesin senden hoşlanıyor dememizi falan mı bekliyorsun anlamadım
herhalde adama ilgin var bir şekilde belli ettin ya da öyle anlamasına sebep oldun.seni uzak tutmak için tavra girmiş herhalde
Çok ilginç gerçekten dışlanmak resmenKolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
moraliminbozuyor çünkü TEK ben dışşanıyorum hiçbir şekilde HOŞLANMIYORUM Hoşlanma belirtimde yok sadece kendimi sorguladım ve bu durum moralimi bozuyor bişey söylemeniz için değil derdimi paylaşmak istedim sadece ayrıca belki buna benzer durumları yaşayanlar vardır diye belki, birde şimdi benim sınıfımda bi öğrencinin yerini değiştirmiş bütün dersler de artık burda oturucaksın ben sınıf hocanızla konuşucam demiş, beni defalarca kez müsait görmesine rağmen hiç gelip konuşmadı ama karşıki sınıfın öğretmeniyle sürekli konultuklaırını görüyorum bu durum gerçekten çok moralimi bozuyor kendimi tuhaf hissediyorum
![]()
Ama direk gözüme sokuyo sanki sınıflar yan yana her tenefüs görüyorum benim dışımda herkesle muhattap çok canım sıkılıyor ben kötü bişey de yaşamadımki ben tuhaf biri myiimayyy cokta tın umrumda olmaz.ne hali varsa gorsun ben olsam farketmezdim bile
Ama neden TEK ben ben de bir tuhaflık olduğunu düşenmeye başlıyorum üzgünüm benimle işe başlayan bi arkadaşımla çok iyi aralarıOkulda size selam vermeyen sadece o ise neden dışlanmış hissediyorsunuz ki? Onun verdigi degerle mi degeriniz olculuyor, hayir. Size selam vermiyirsa siz de vermezsiniz olur biter. Is yerinde arkadaslik dostluk diye birsey yoktur zaten. Adamdan hoslanmayabilirsiniz de fazla anlam yuklemissiniz. Biri selamini esirgerse benden ben o kisiyi hic takmam, onemsemem.
Neden bu soruya takildin anlamadim. Tek sen olmasan sorun olmayacak mi? Adami neden fazla onemsiyorsun ki? Vermezse vermesin, bu onun problemi. Cok mu muhtacsin selamina. Bosver ya. Psikolojini bunun icin mi bozuyorsun? Gozunde cok buyutuyorsun adami farkinda misin?Ama neden TEK ben ben de bir tuhaflık olduğunu düşenmeye başlıyorum üzgünüm benimle işe başlayan bi arkadaşımla çok iyi araları
Tipinizi beğenmiyordurÖncedeki açtığım konulardaki aynı kişi değil bu adam, yeni okulumdaki biri sadece bana böyle yaptığı için kendimi çok tuhaf hissediyorum neden sadece ben evet herkes herkesle konuşmak zorunda değil ama herkesle konuşup beni dışlaması çok sinirime gidiyor bu adama karşı hiçbir hoşlantım yok sadece tavırları gerçekten çok gözüme batmaya başladı kendimi kötü hissediyorum ben negatif bi durum mu oluşturuyorum neden böyle muamele görüyorumşimdi de de benim sınıfımdaki bir öğrencimin yerine kafayı takmış durumda yerini değiştirmiş ve artık bütn derslerde burda oturucaksın demiş ben sınıf hocanızla konuşucam demiş, bu sınıfın sınıf öğretmeni benim ve hiçbir şekilde yanıma gelip konuşmadı bu konu hakkında