- 18 Mart 2018
- 314
- 97
- 98
Öncelikle esinin ailesiyle yaşamayı başta sen mi kabul ettin evlenmeden önce bu konusulmadimi, eger sen kabul ettiysen bastan keşke eşine biraz sert ciksaydin dusuncelerine saygi konusunda ayni evde yasayabilirsin ama kimseden izin alacak degilsin sonucta sen evlenmis bir bireysin nereye gidip gelecegini izin alcak degilsin evlilik bu sekilde tabiki gitmez, sana kimse yaşama alani birakmamis hep diken üstünde gibi olmaz eşin daha cok aslinda birlikte yasiyorsun diye seni el ustunde tutmali daha ilgili hoşgörülü olmali bu kadar da alttan alma bence kavga et huzursuzluk et demiyorum asla ama kendi agirligini koymalisinKayinvaldemlerle yaşıyorum lütfen linç etmeden önce anlayarak düşünün şu sürekli boşan diyen tayfa lütfen bir yuvayı yıkmak o kadar kolay değil ben kayinvaldemle elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışıyorum ama eşim sürekli laf sokuyor basından ayrılma ne iş yapıyosa yap elinden al falan dünde böyle bir olay yaşandı akşamları duşa giremiyorum malum aksamlari herkes toplanip tv vs izleniyor bende dün gündüz duşa girdim o esnada kayinvaldem yemek yapmış nohut pişmesi için ocağa koymuş benim ciktigimda yemek koyulmustu kac dakkalık iş sanki eşim bana akşama ne yemek var diye sordu evde çünki işsiz bende bilmiyorum dedim daha akşama ne yemek yapıldığını bilmiyon dedi konu kapandı sonrasında kayinvaldem çalışmayı dusunuyon ya eşin izin vermeden çalışaman vs falan bende onaylıyor ama nerde çalışacağıma bağlı dedim daha sonra eşim markete çıkmak istemedi bende izin istedim markete çıkmak için tamam dedi çıktım direk geldiğimde kv kapıyı açar açmaz benim niye haberim yok vs bende kocama haber verdim çıktım dedim her zaman böyle yapar bi yere çıkınca neyse biz esimle odamizdaydik dedim ki hayatim yemek konusunda kusura bakma dustaydim drdim yuzume girmeseydin duşa diyip atarlandi kavga ettik bende ağladım kp camiden eve geldi neyse aile meclisini kurdular kv sürekli bize karışıyor sürekli oğlunu savunup dolduruyor sürekli hepsi bir olup üzerime geliyor akşam misafirliğe gidecektik hiçbişey olmamış gibi çıktık gittik geldiğimizde eşim geldi sarıldı bende konuşma benle bana demedigin kalmadı dedim sonra kalktım ben annemlere gidicem orda kalıcam bir süre annemede anlatıcam benimde ailem bilsin o zaman dedim bana dönüşü olmadan gidiyon yani vs falan dedi hakkını helal et dedi gözyaşlarıma kadar haram olsun dedim eşyalarımı topladım babası uyuyun hadi diyip ortalığı sakinleştirdi uyuduk o içerde ben yatak odasında objektif bakın lütfençok yoruldum her kavgada şu boşanma lafının açılmasindan