Hanımlar yorum yapıyorsunuz ama yaşayanlar çok iyi bilir . Ev içine gelin gittiyseniz oranın kurallarına uymak zorundasınız malesef . Markete çarşıya annenize her yere giderken kaynana kayınbaba ve en son sünepe bir eşten izin almak durumundasınız . Eşinle dışarı çıkacağında öyle kafana göre çıkamayacaksın kaynana kayınbabanın gönlü olurda git derse çıkabilirsiniz . Yemek yaptığında eşin beğenir eline sağlık der ama kaynana kayınbaba yemeğe ooo muhteşem gurmeliğiyle yorum yapar ( zıkkım yesinler tabi ki) heleki yatak odasında eşinle ufak bir tartışmada kapıdan duyulursa vaay efendim oğluma saygısızlık yapılıyor diye kıyamet kopar . Hele ki evde şeytan görümce faktörü varsa arada laf taşır . Bayram gezmelerine gidin denilirse gidilir ve gidilecek gelinecek yerlere onlar karar verir . Kaynana menepoza girdiyse hele ki gelinle uğraşır Hele ki hasta olsanız hastalıklı gözüyle bakarlar . Bunlar hep yaşanmış ve gerçekte var olan şeyler canım öyle modern hayata uyum sağlayıp yuva kuranlar yani evi ayrı olanlar bu sıkıntıları bilemez
Yani o zaman ne yapmak gerekiyormuş evlenmeden önce bunları iyi tartmak bicmek gerekiyormuş.işsiz bir kocayla evlenmemek gerekiyormuş ya da 20 yaşında alelacele evlenmek yerine evini barkını kurup işini bulup öyle evlenmek gerekiyormuş.dünya çağ atlıyor bizim gencecik büyütürken ne zorluklar çektiğimiz evlatlarımız elin elinde eziliyor.çok yazık çok.Allah bu kızımıza bir cıkış yolu versin eşine de akıl fikir versin.Hanımlar yorum yapıyorsunuz ama yaşayanlar çok iyi bilir . Ev içine gelin gittiyseniz oranın kurallarına uymak zorundasınız malesef . Markete çarşıya annenize her yere giderken kaynana kayınbaba ve en son sünepe bir eşten izin almak durumundasınız . Eşinle dışarı çıkacağında öyle kafana göre çıkamayacaksın kaynana kayınbabanın gönlü olurda git derse çıkabilirsiniz . Yemek yaptığında eşin beğenir eline sağlık der ama kaynana kayınbaba yemeğe ooo muhteşem gurmeliğiyle yorum yapar ( zıkkım yesinler tabi ki) heleki yatak odasında eşinle ufak bir tartışmada kapıdan duyulursa vaay efendim oğluma saygısızlık yapılıyor diye kıyamet kopar . Hele ki evde şeytan görümce faktörü varsa arada laf taşır . Bayram gezmelerine gidin denilirse gidilir ve gidilecek gelinecek yerlere onlar karar verir . Kaynana menepoza girdiyse hele ki gelinle uğraşır Hele ki hasta olsanız hastalıklı gözüyle bakarlar . Bunlar hep yaşanmış ve gerçekte var olan şeyler canım öyle modern hayata uyum sağlayıp yuva kuranlar yani evi ayrı olanlar bu sıkıntıları bilemez
canım bunlar yaşanmış şeyler tabikide cahilce düşünceler , bende ev içindeyim bi kaç kere teşebbüste bulundular ama izin vermedim buna çok şükür ki rahat bir hayatım var . Ama lafım bu durumu yaşayanlara ki ezik durmasınlar ezilmesinler . Bir birey olduklarını hatırlasınlar . Valla kayınvalidem evdekiler benden ve eşimden çekinir korkarlarevet bilemeyiz ama öngrörebildiğimiz için aynı eve girmedik..
zaten kv hadi bir derecede kp ile aynı evde olmayacağını bilmek için de ille yaşamak gerekmiyor.
madem ailende arkanda yazdığın sıkıntıları çekmek için sebebin ne? esareti mi seviyorsun? hiç mi kendine saygın yok markete gidebilmek için izin almayı kendine nasıl yediriyorsun?
canım bunlar yaşanmış şeyler tabikide cahilce düşünceler , bende ev içindeyim bi kaç kere teşebbüste bulundular ama izin vermedim buna çok şükür ki rahat bir hayatım var . Ama lafım bu durumu yaşayanlara ki ezik durmasınlar ezilmesinler . Bir birey olduklarını hatırlasınlar . Valla kayınvalidem evdekiler benden ve eşimden çekinir korkarlarDişli olacaksın canım eşini kendine bağlayacaksın ki aranıza kimse giremeyecek
Aileniz de bir garip başta birlikte oturmanıza müsade etmeyeceklerdi ..Konuştum boşanmami istiyorlar
Bunlar çevremdeki kişilerden duyduklarım gördüklerim canım bizzat yaşanmış şeylerben sizi konu sahibesi sanmıştım:)
Eş nasıl bağlanacak? Yöntem varsa konu sahibi de yapsıncanım bunlar yaşanmış şeyler tabikide cahilce düşünceler , bende ev içindeyim bi kaç kere teşebbüste bulundular ama izin vermedim buna çok şükür ki rahat bir hayatım var . Ama lafım bu durumu yaşayanlara ki ezik durmasınlar ezilmesinler . Bir birey olduklarını hatırlasınlar . Valla kayınvalidem evdekiler benden ve eşimden çekinir korkarlarDişli olacaksın canım eşini kendine bağlayacaksın ki aranıza kimse giremeyecek
Konu sahibi eşini kendine bağlayamaz çünkü ipler kaynana ve kayınbabanın elinde canımm ... Kendine bağlamanın temelinide nişanlılık döneminde atacaksınız , zamanla aşılayacaksınız . Yuvanın ne demek olduğunu , anne babalardan önce eşlerin birbirine destek olduğunu mantıken düşünecek her zaman .Eş nasıl bağlanacak? Yöntem varsa konu sahibi de yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?