• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm

Şu zamanda evde oturtup her şeyini önüne getirecek birini bulacaksa konu sahibi hic vakit kaybetmesin boşansın çocuk falan yokken, adam da şartlarına uyan birini bulsun herkes mutlu olsun.
Şimdi arkadaşlar çalışmak çalışmamak kadının bileceği şey, eş ailesine de ister gidersin ister gitmezsin ..seni hizmetli mi almışlar diyecekler ama annesinin evine dönünce yataklara düşen arkadaş da kocasının önüne hafta içi/hafta sonu bir sıcak çorba da koyabilsin kavgasız dövüşsüz. Ben kendime bir göz olsun ayrı ev isterim demek başka ..ay sıkılıyorum gelmeyeceğim senle demek başka. Neyse annesi ile sıkılmaz artık arkadaş.

Şimdi arkadaşlar çalışmak çalışmamak kadının bileceği şey, eş ailesine de ister gidersin ister gitmezsin ..seni hizmetli mi almışlar diyecekler ama annesinin evine dönünce yataklara düşen arkadaş da kocasının önüne hafta içi/hafta sonu bir sıcak çorba da koyabilsin kavgasız dövüşsüz. Ben kendime bir göz olsun ayrı ev isterim demek başka ..ay sıkılıyorum gelmeyeceğim senle demek başka. Neyse annesi ile sıkılmaz artık arkadaş.
Ay iyi öğrenmiş millet ha , kaynana çay istese gelin hizmetli mi, eş destek beklese seni hizmet etsin diye mi aldı .Napsın bu adamlar anlamadım, ne yöne yetişsin. 😶

Eşin seni zorlamakta hata yapmış
Biz de şuan ayrıyız ve çok kötüyüm seni çok iyi anlıyorum
Sen nerde kalıyorsun o nerde kalıyor
Ne zamandır ayrısınız
İletişim kuruyor musunuz

Ek iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Bu nece?
Siz kocanızla işe mi gidiyorsunuz?
Adamın işi bu karısı neden yardım etmek zorunda olsun?
Şehirde oturup avm avm gezmek istemek ne alaka? Fal mı açtınız? Kadın nerde ben bunu istiyorum demiş?
Kadın nerede köyden geleni yiyorum diyor? İnsanları kafanızdaki fesatlıklarla uydurmalarla değil söyledikleriyle değerlendirin

Tabiki öyle o tarlada çalısırken ben evde ona yemek yapcam iş yapcam annesine yük olmicak. Yaparım sorun değil o ama insan ne olursa olsun kendi evini düzenini arıyor özellikle başkasında yatmak bana rahatsızlık veriyor o alışık onun evi ama ben değildim hep evime gitmek istiyorumdum
Ben size katılmıyorum
Ben neredeysem kocamın evi orası, kocam neredeyse benim evim orasıdır
Tabiki herkes kendi evinde rahat eder ama kaldığınız yer yedi kat elin evi değil
Biraz benimsemeye sahiplenmeye çalışabilirsiniz
Koltuğun üstüne iki kırlent alın, mutfağa bir bardak takımı alın, banyoya bir çöp kovası alın, iki biblo alın vs. orayı benimseyecek birşeyler yapın bence
Hafta içi zaten yemek yapıyorsunuz, h.sonu bir gün kayınvalideniz sevdiğiniz özel bir yemek yapsın bir günde siz yapın alt tarafı iki tabaklık değilde üç tabaklık yemek pişireceksiniz
Bahar başladı, yaz geliyor, tam köyde kırsalda zevkli vakit geçirme zamanı, çıkın bahçeye kitap okuyun, resim çizin, el iş yapın yada yapın bir tepsi börek bir kısır çay gelin kaynana yayılın çimenlere dedikodu yapın
Çiçek dikin, domates ekin, bir ağaç dikin eşinizle sizin ağacınız olsun, evladınızla altında oturduğunuzu hayal edin
Yani orada keyifli vakit geçirmek sizin elinizde, durumu fırsata çevirseniz hem kaliteli zaman geçirir hem tam bir aile olabilirsiniz
Ama sizin gönlünüz yok
Kesip atmak emek verip kendine ailene yatırım yapmaktan daha kolay geliyor size
Halbuki benim dediğim gibi bir yol izleseniz kocanız iyi niyetinizi görüp sizden beklentilerini çooook aza indirirdi

Konu sahibi sende keşke şuraya gelip tam olarak bir açıklama yapsan. Böyle birbirmizi yiyoruz burda. Bu adam başta sana ne dedi mesela? Bu kayınvalidenin işini yapma,evini temizleme olayları sonradan mı çıktı yoksa baştan beri var mıydı? asas22 asas22
😀😀 arkadaşlar eşim ya da ailesi köyde benden illa şunu bunu yapacaksın demiyorlar ben orda işe ya da yemeğe kalksam kaynanam hemen kalkar arkamdan o da yapar yatıp hizmet beklemez. Eşimde öyle hizmet delisi biri değil hatta ev yapalım evimizde ayrı olsun rahat edersin diyor derdi karı kocaysak ayrı gayrı olmayalım diyor kafa yapısı bu adamın banada saçma geliyor ben ayrı dururum ama o duramıyor

Bana da bazı şeyler görev gibi söylenildiğinde yapacağım varsa da yapmıyorum. Bizde de her hafta sonu kvdelere gidilir kalınırdı ki arabayla 10 dakika. Başlarda ses çıkarmadım gidip kaldık ama çocuk olduktan sonra işkenceye dönmüştü.
Görev gibi her hafta sonu gidiyorduk daha sonra eşimle konuştum böyle olmaz hadi gidiyoruz niye kalıyoruz çocukla zor oluyor dedim. Kv kp başta söylendi durdular ama şimdi ses çıkarmıyorlar. Bazı şeyleri baştan konuşmak lazım basit gibi görünen şeyler ileride sıkıntı çıkarabiliyor böyle bunun için de boşanılmaz bana göre aşılmayacak şey değil çünkü.

Ek iş olmadan karın doymuyor. Köy işlerineh olduğunu bile bile evlenmiş dirsin. Şehirde oturup avm avm gezmeyi istiyorsun ama. Ordada karın doymuyor. Sen köye gitmiyor yardım etmiyordursun. Ama köyden gelenide yerdirsin
Köyden geleni de yerdirsin derken siz kaynana misiniz acaba?

😀😀 arkadaşlar eşim ya da ailesi köyde benden illa şunu bunu yapacaksın demiyorlar ben orda işe ya da yemeğe kalksam kaynanam hemen kalkar arkamdan o da yapar yatıp hizmet beklemez. Eşimde öyle hizmet delisi biri değil hatta ev yapalım evimizde ayrı olsun rahat edersin diyor derdi karı kocaysak ayrı gayrı olmayalım diyor kafa yapısı bu adamın banada saçma geliyor ben ayrı dururum ama o duramıyor
Valla ben olsam giderim, eşim bu kadar zevk alıp seviyosa eşlik etmeye çalışırım. Severim zaten köy, köy, doğa, yesillik

Sende fenasin.
İş felan da beklenmiyormus oh ne güzel iki haftada bir git.

Back
X