- 9 Aralık 2009
- 17.193
- 54.846
- 1.123
Ben yazdım onu da yapacak şey yok sıkılıyorum mu yazmış bir yerde yoksa bir üye mi yazmış sıkılırsın diye ona karşılık dedim yapılacak bir şey bulunur diye. Biri de romantık bakıyor demiş banaÇünkü konu sahibi baştan böyle anlatmadı. Benim mesajımi, hayır, iş tarla hayvan beklemiyor, sadece annesiyle evde oturmami istiyor diye cevapladı misal. : )
Bundan ne anlarsınız? Anladığımız seyi anlarsiniz. Arkadaşlar da ağaç gölgesinde oturmaktan, kitap okumaktan falan bahsediyor. : ) Çünkü konu sahibi kendini ifade edemedi en baştan.

Tam tersi gerçekçi bakıp uymuyorsa ayrılın diyorum eş de haklı diyorum ortada çocuk da yok hiç bahsedilmemiş diyorum.
Devam etseler bu sefer hamile kalsa ben hamileyim gidiyor yalnız ya bir şey olursa diye tartışacaklar. Çocuk olunca ee sen H.sonu da yoksun baba olarak hiç yoksun diyecek. Çocukla gidelim deşeler çocuğun her H.sonu düzeni bozuluyor böyle olmaz diyecek ya da çocuk hasta oluyor gitmeyelim diyecek. Eğer bu denkleme çocuk girerse her türlü bozulacak yani orta yol bulunması her türlü zor. Niye diretsinler