Çok üzgünüm

bseyhan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
261
0
316
41
Kızlar 1 Ağustos doğum günümdü.Eşim doğum günümü ilk kez unuttu.Ben daha 1 yıllık evliyim.Ama eşimle 10 yıldır birlikteyiz.10 yıldır her sene değişik sürprizler yapardı doğum günümde.Bu sene de bekledim ama unuttu.Ve pazar günü telafi eder dedim ama yine hiç bişey yapmadı.
Ben şimdi onunla konuşmuyorum çünkü beni çok üzdü.Birde 1 Eylül onun doğum günü intikam almak istiyorum ama unutarak deil çok büyük bir süprüz yaparak bana yardım edin neler yapabilirim.
Hepinize çok teşekkür ederim...Şeniz
:enbuyukkk:

ben unuturum valla.
yaşgünümü unutan adama, birde yaş günü mü yapacağım. kusura bakmasın. o sene kimsenin yaş günü kutlanmaz.
gelecek sene,, Allah kerim artık. hatırlarsa ne ala

özel t-sirtler yapılıyor yastık vs ..isteğe bağlı olarak ... üzerine,
'' 1 ağustos benim doğum günüm'' yada (dü) yazdır... :)))
emin ol,bir daha unutmaz..

köprüyü geçene kadar wakası :umursamaz: bence sende onun doğum gününü unut canım.ben olsam öle yapardım.dişe diş göze göz

en şanlınız benim galiba :)))) eşimle doğun günümüz ard arda günler ve ortak gecede kutlarız hep yani unutması mümkün değil. kafasında birçok şey vardır o kadar da kızmayın bekarken herşey daha güzel ve rahat evlenince sorumluluk fazla.

o kadar sorun olacak konu değil ki,olabilir,insanlık hali,eğer sen eşinin niyetini biliyorsan önemli değil bence

bi cocuk yapar adini "1 agustos" koyardim
bu ayhan bey hikayesi çok etkiledi beni ne yalan soylim :roflol:

mannak garı :roflol::roflol:
valla ben burnundan getirirdim onun doğum gününe kadar bekleyecek sabrım yok ne yazık ki. öyle bir burnundan getirirdim ki balık hafızalı bile olsa gene de hatırlardı bundan sonrakileri :lepi:

bi arkadaşta yazmış zaten cok özel t-sirtler var.benm kardeşim aldı gecenlerde.erkeğin üzerinde yana ok işareti çıkmış julietim bayanınkindede yine yana ok romeom yazıyo.benm cok hoşuma gitmişti.ayrıca derse gelince.bunları verdikten sonra dersinki biri senin için diğeride unuttuğun dogum günüm için kendime almış olduğum hediyem dersin:roflol:

canım hemen kızma belki bir sıkıntısı derdi vardı eşinin biz bu ara maddi sorun yaşıyoruz evlilik yıldönümümüzü ikimiz birden unuttuk kayınvalidem arayıp kutlamasa hiç aklımıza gelmeyecekti

eğer müsaitseniz güzel bir hafta sonu kaçamağı ayarlayabilirsin tirilye felan yakın sanırım sana bir yer ayırtıp iki gün tatil yapabilirsiniz mesela
bu yıl benim doğum günü hediyem dali sergisi için ıstanbul ziyaretiydi pek bi memnun oldum

her sene sürpiz yapardı diyorsun, bu seferde bir süpriz yapmış mı, yapmamış mı? cokacimcoook yapmış gördüğün gibi kutlamayarak değişik bir doğum günü olmuş. ınsanın kafası bazen çok dolu oluyor ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor, hiç doğum günü o bu şu düşünecek aman olmuyor, yaşamayan bilmez :1closedeyes: ondan çokta kötü karşılamadım ama kutlasaymış iyi olurmuş ama hala ilk önermeme geçerli :teselli:

kızlar valla moralim hiç iyi deildi sayenizde çok güldüm şuan zaten konuşmuyorum ama bişey yapmam lazım bunlar çok çok güzel....:lepi:

aslında evet çok sıkıntılı bi dönem geçirdi oda bu sebepten unuttuğunu söyledi ama kabul edemiyorum.doğun günün kutlu olsun karıcım dese bile yeterdi...:çok üzgünüm:

ne süprüsü yapcam ya doğum dünümü unutan adama süprüs müprüs yok...klava:

hadi ilk gün unuttu..........
aksama yada ertisi gün hatırlayıp telafi etseydi olurdu........
sende onunkini hatırlama bakalım ne olcak.......

ay biz çok kötüyüz.....intikam intikam...........

ayyy ne ayıp ben sonradan da kutlatana ve hediyemi alana lkadar başını didik didik ederdim valla :))))
sende onun doğum gününü unut bakalım sana kendini nasıl hatırlatacak sonra beraber ikinizinkini
yemeğe çıkarak (özel bir yerde) kutlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…