Çok üzgünüm

devran_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
2.267
104
123
43
Diğer
offffffffffff ya eltim hamileymiş ben ne zaman anne olucam kızımın kardeşi olmayacakmı eltimi görmek bile istemiyorum bana bişey demedi aramız iyi onun hamileliği zaten istiyolardı biliyodum olacağını ama duyunca kötü oldum işte alışmam lazım biraz herhalde

canım en azından 1 tane varmış. ya hiç olmasaydı.

zamanla olur muhakkak denemelere devam

Ne var bunda simdi? :26:
Sizin de bir cocugunuz varmıs gereksiz bir kıskanclık icine girmissiniz.

size inanamıyorum şaka gibi ya cocugunuz olmuyomus gibi nası bunları söyleyebiliyosunuz
bir tane var zaten elitiniz 8 tane cocuk yapsa sizdemı yapcaksınız
ne alaka anlamadım hic cocuk sevgisi tatmayanlar ne yapsın..
benım eltim 4 senelık evli ben daha 1 senemı doldurmadım 7 aylık hamıleyım
benım eltim o zaman intihar etsin

yarın öbürgün şöyle 15 20 yıl sonra tek çocugun olduguna dua dersin ne kadar çocuk o kadar dert

biz 1 taneye hasretiz.üstelik bir evladınız var neyin hırsı bu.benim görumcem evlendiği gun hamile kaldı bende hala tık yok biz napalım ölelim mi o zmn.

ben ne zaman anne olucammıııı

e siz zaten anneymişsiniz..
bakın ben 8 yıldır bebek isityorum ama olmuyor..
şu an 2 yaş küçük kız kardeşim 4,
eltimde 2,5 aylık hamile,ve ilk bebekleri..ama ben bile böyle bir sitemde bulunmadım

ıyyy demekten kendimi alamıyorum ve diyorum:

ıyyyyyyyyyyyyyyy

ay şimdi muhteşem yüzyılı izledim
hürrem ikinciye hamile mahi devran kudurdu
nedense onu anımsattınız bana
kumanız değilya canım sevinin ve hayırlısını isteyin bence

aaa ne var bunda... kıskanclıga HAYIR.. kötu eltı olmaaa

kızan arkadaşlar haklısınız biliyorum ama biz 4 eltiyiz hepsi 2.bebekleri oldu benim bir kızım var Rabbime binlerce şükürler olsun ama bazen eltilik zor oluyor ama geçer bugün öğrendim alışmam gerek sonra inanın kendi çocuğum gibi çok severim ama biraz alışmam gerek yorum yapan arkadaşlar hepiniz çok sağolun bu arada ben polikistik overim :97:

Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin bu duyguyu İNŞAALLAH

Halinize şükredin bence biz arayıp da bulamıyoruz.
Sizin bir tane çocuğunuz varmış. Allah'ım size bu duyguyu tattırmış.
4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor, eltimin 6 çocuğu var sonuncusunu 4 ay önce doğurdu, Görümcelerimin en az 2-3 tane, benden sonra evlenenler neredeyse 2.yi doğuracak ama sorun yapmıyorum.
Millet çocuk yaparken bize sormayacak öyle değil mi?
Rabbim uygun gördüğü zaman hayırlısıyla bize de verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…