• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok üzgünüm...

eşiniz haklı tamam da bu duruma bi çözüm bulmak tamamen size kalmış bir durum artık..

her nereye gittiyse hiç vakit kaybetmeden bahaneler üretmeden yanına gitmelisiniz.
yok şehri bilmiyorum yok bekar evinde kalıyor vs gibi bahaneler üretmeyin sizin için gelmiş siz oonun için fedakarlık yapamamışssınız..
gittiğiniz şehirde mutlaka düzgün bir otel bulacaksınızdır, şehri bilmiyorum demeyin internetten araştırma yapın bi taksiye atlayın otele yerleşin eşinize bir mesaj atın şu şu oteldeyim senin için geldim affet beni çok özledim seni şeklinde bir mesaj atın.. oda sizi özlemiş ve sizi koca bir şehir de yalnız bırakmayı kesinlkle istemeyecektir.

bence yapmanız gereken en uygun şey bu durumda ciddi adımlar atıp eşinize yaklaşmanız ve kendinizi affettirmeniz yönünde olmalı..

Bulunduğu şehre gitsem hiç bilmiyorum orayı bide ne tepki vereceğini kestiremiyorum.Dominant bi karekteri var eşimin.Orda askerden önceki ev arkadaşlarıyla kalıyor bekar evi.Sinirinin geçmesini ümit ediyorum.Kayınvalidemi aradım oda bana kızdı.Zaten annenin yanındasın 1 yıldır bikere bile gelmedin,oğlum seni erken görebilmek için habire göreve çıktı dağlara.Sen onu ektin dedi normalde çok iyidir kayınvalidem oda çok tepki gösterdi.Mahvoldum ben..

ne diyelim haklılar.eşinin halini düşünsene.evlenmiş,karısını annesinin evinde bırakıp askere gitmiş,heyecanla iznini beklemiş.bir gidiyor ki eşi yok.kardeşini görmek için 1 yıldır görmediği kocasını bekletiyor.çevredekiler de neler demiştir.:50:ayrıca bu sürede niye kaynananların yanına hiç gitmedin,insan 1-2 günlüğünede olsa gider,onları ziyaret eder.:34:

eşiniz haklı tamam da bu duruma bi çözüm bulmak tamamen size kalmış bir durum artık..

her nereye gittiyse hiç vakit kaybetmeden bahaneler üretmeden yanına gitmelisiniz.
yok şehri bilmiyorum yok bekar evinde kalıyor vs gibi bahaneler üretmeyin sizin için gelmiş siz oonun için fedakarlık yapamamışssınız..
gittiğiniz şehirde mutlaka düzgün bir otel bulacaksınızdır, şehri bilmiyorum demeyin internetten araştırma yapın bi taksiye atlayın otele yerleşin eşinize bir mesaj atın şu şu oteldeyim senin için geldim affet beni çok özledim seni şeklinde bir mesaj atın.. oda sizi özlemiş ve sizi koca bir şehir de yalnız bırakmayı kesinlkle istemeyecektir.

bence yapmanız gereken en uygun şey bu durumda ciddi adımlar atıp eşinize yaklaşmanız ve kendinizi affettirmeniz yönünde olmalı..

otele de gitmesine gerek yok.insin garajda,arasın eşini.buradayım,sen gelene kadar dagitmeyeceğim desin:34:

annenızın davranısı cok yanlıs.
esınız askerden gelıyor sız ortada yoksunuz.gercekten cok uzucu .
esınız sonuna kadar haklı.

Bulunduğu şehre gitsem hiç bilmiyorum orayı bide ne tepki vereceğini kestiremiyorum.Dominant bi karekteri var eşimin.Orda askerden önceki ev arkadaşlarıyla kalıyor bekar evi.Sinirinin geçmesini ümit ediyorum.Kayınvalidemi aradım oda bana kızdı.Zaten annenin yanındasın 1 yıldır bikere bile gelmedin,oğlum seni erken görebilmek için habire göreve çıktı dağlara.Sen onu ektin dedi normalde çok iyidir kayınvalidem oda çok tepki gösterdi.Mahvoldum ben..

canım hala kıpırdamıyorsun..pes valla
bilme canım şehri ne olacak.bin git..indigin yerde(otogarda yada havaalanında)ara yada mesaj yaz ben geldim havaalanındayım vs de.gelsin alsın
sonra kızsın,içini döksün,barışın
ama sen kılını bile kıpırdatmıyorsun onun için..şaşırdım doğrusu

Son düzenleme:
Hata yapmışsınız ama hala telafı etmek için karşı taraftan bır adım beklıyorsunuz ..
Hatayı yapan sızsınız , telafı etmesı gereken uğraşması gereken de sızsınız ..

Çocuk deılsınız heralde şehri bılmemenız bıseyı degıstırmez atlayın otbuse,uçağa vapura nereye atlıycasanız artık :)
kosun esınızın yanına ..
guzelce gıyının suslenın , sehre varınca mj atın garda beklıyorum senın ıcın geldım ve korkuyorum dıye :D azıcık telaşlansın.
hıcbır erkek karısını bılmedıgı bır sehırde garda bırakmaz koşar gelır alır ..
sonra bagarır çağarırsada yapışırsınız dudaklarına tamamdır :27:
bırazcık cesaretlı ve kararlı olun..
Allah korusun esınız askermış , ben olsam bır dk.mı bıle heba etmem esımın yanından ayrılmam sız hala ama soyle ama boyle dıye bahane uretıyorsunuz

Kusura bakma ama ailen canındırda
evlendikten sonra önce kendi kurdugun yuvan sonra aıleleriniz
Eşin cok haklı

aldıgınız tepkılerı haketmıssınız
esınıze gıtmelıydınız ne olursa olsun
esınızın tepkılerınden cok korkuyorsanız
en basta onun yanına gıtmeyı tercıh etmelıydınız

canim ya ata etmiisn tamam yeni evlisin olabilir ama buna sbep olanda anneniz olmus .kardesinizi nasilsa gorrudunuz ki kardesiniz sizi gormek isteseymis zaten 1 hafta oaralarda oyanlanmazmis.hatta esiniz hayir dedigi halde yinede gitmemissiniz esiniz cok uzumusdur ve sinirlenmekde sonuna kadar da hakli.

eger annenize annecim m ben gitcem esimi ozledim vs gibi seyler soyleyip gitseydiniz anneinz bu sizin kirilsada hak verip uzatmazdi.ama es olunca bu durum cok degisiyo.el oglu anne baba kadar yumusak olmuyo isde.

bende arkadaslara sonuna kadarkatiliyorum atlayip gidin oraya .ya canim kusura bakma ama gercekden yanlis yapmisin ilk gunden bu kadar yaipratmasaydiniz keske evliliginizi.

ama arti olan olmus bikere gidin ve esinizin gonlunu alinnn.

ya yazan arkadaslar cok haklı bence de biran önce çantanı alıp ilk otobüsle git, hala beklemen bile ilginç..

hatta eşin görüşmek istemese bile orada düzgün bir kalacak yer bulup dönmemelisin..

nasıl birşeyden hoşlanırsa artık hediye flan gönder sokakta bekle ne biliim..

ben olsam böyle yapardım..resmen eşinin dediklerine olur deyip tersini yapmıssın bir daha da böyle birşey yapma

hele ki kardeşin bir hafta gezmiş flan bunu da biliyordun valla senn yerinde olsam

kardeşimin sınavları bittiği gün yola çıkmadığını öğrendiğim an ben yola çıkardım en geçç..

Simdi kendinizi esinizin yerine koyun.
O sizin yerinize kardesini seciyor.sizin yaniniza gelmektense kardesinin gelmesini vs, bekliyor.
sizin tutumunuz nasil olur du ?

kesinlikle ve kesinlikle annenn yanlış düşünmüş ve sende yanlış yapmışsınn.. kardeşini daha sonrada görebilirdin daha doğrusu eşinle beraber tekrardan gelenilirdn madem 1 aylık izne gelmiş değil miii?eşiniz haklıı bir erkeğin gönlünü almak kolay değil birde iletişim eksiksee kolay gelsinnnn şimdiden

şu da aklıma gelmedi değil;severek mi evlendiniz yoksa görücü usulu mu?
yani hala bekliyor ve bir şey yapmıyor olmanız bunu düşündürdü bana

Vereceği tepki şuanki halinden kötü olmaz sanırım; ama tabiiki eşinizi siz daha iyi biliyorsunuz
Gitmeniz herşeyi çözer gibi geliyor..İlk başlarda kızar bağırır aranız düzelir.

Bu arada bu kadar çok üzmeyin kendinizi, evet yapılmış bir hata ama bu kadar da vahim durum değil; çabalarsanız düzeltirsiniz..

Sinirinin geçmesini bekleyip konuşursanız yine aranız düzelir ama eşinizin içinde kalma ihtimali yüksek.Ama jest yapsanız daha çabuk içinden atar.

Son düzenleme:
anneniz çok yanlış yapmış eşinin her dediğini yapma diyor ama kendi isteklerini yaptırmayaçalışıyor anneniz...ve kardeşiniz gezecem diye geç gelmiş eşinizi seçmeliydiniz...hemen gidin gönlünü alın

evet yanlış yapmışsın canım. ama annen sana bu şekilde ısrar etmekle daha da yanlış yapmış yine de anneni dinlemeyip gitmeliydin eşinin yanına.artık olan olmuş arkadaşların dediği gibi eşinin bulunduğu şehre git ve otogardan ara ben geldim burdayım ve sen gelmeden de hiçbiyere gitmiyorum de. başta kızsa da pişman olduğunuzu ve ne kadar üzüldüğünüzü görünce affedicektir. daha fazla telefonla filan arayıp zaman kaybetmeyin yoksa bu gidişle eşinizi kaybedebilirsiniz.

kusura bakma ama annen hiç yapıcı davranmamış. kardeşin gezmek için geç gelirken senin onu beklemen de garip olmuş. eşinin gönlünü almaya bak bir an önce.

tabiki eşinin yanına gitmeliydin... şu anda imkanın varsa kalk git. ayıp etmişsin. eşin askerden dönüyor, kardeşin ise keyfi şekilde okuldan. hangisi daha öncelikli olmalıydı?

Eşiniz az bile yapmış sizinde çok umrunuzda oldugunu sanmıyorum. çünkü ömrünüzün geri kalanını eşinizle geçireceksiniz annenizle degil daha bunun bilincin de degilsiniz kimin hayatınızda öncelikli olması gerektigine siz karar vermeliydiniz anneniz degil insan gerektiginde itiraz etmeyi de öğrenmeli.

Kızlar çok üzgünüm eşim askerdi doğuda terör bölgesinde yedek subay acemi birliğinden izne geldiğinde evlendik 5 gün beraber kaldık o doğuya gitti.Bense ailemin yanında kaldım ev kurmadık asker dönüşü tayin isteyip ailemle yaşadığımız şehre yerleşektik.1 Hafta önce askerliği bitti önceden anlaştık askerlik bitince eşim ailesinin yanına gelcek bende yıllık iznimi alıp kayınvalidemlere gitcem bir ay iznimizi ve balayımızı yapcaktık.Fakat tam onun gelme zamanı erkek kardeşimin üniversiteden gelme zamanına denk geldi annem kardeşinide gör birkaç gün sonra git dedi.Eşimse bir gün bile geç gelmeni kabul etmedi ben bu zor şartlarda bir gün erken gelip sana kavuşmaya çalışıyorum sense kardeşini bekliyorsun dedi.Bu arada kardeşimin okulu daha erken bitmişti 1 hafta geç geldi gezmiş oraları arkadaşlarıyla.Annemi kıramadım bekledim kardeşimi,eşim geldi ailesinin yanına benim gelmediğimi görünce 5 gün ailesinin yanında kalıp iznini bile kulanmadan yakmış iznini gitmiş başka şehirdeki görevine başlamış.Bana çok kızgın telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cevap vermiyor.Çok moralim bozuk.Anneme söyledim bak ne oldu dedim her dediğini yapmaya alışma dedi eşim çok iyidir ama kinci ve inatçıdır tatilimiz balayımız mahvoldu.

Eşiniz haklı ilk onun yanına gidip daha sonra beraberde gelebilirdiniz kardeşinizi görmeye. Olan olmuş eşiniz eminim sizi çok seviyor kırgınlığı kızgınlığı yakın zamanda geçer.

Eşin bencede haklı. Kardeşin üniversite öğrencisi, başka zamanda görürsün. Ayrıca bir üniversite öğrencisininde memlekete gittim ablamı göremedim diye vahlanacağını pek sanmıyorum. Yani bence çokta umrunda olmaz. Ama eşin seni göremezse çok umrunda olur. Yeni evlisiniz ve doğru düzgün birbirinizi göremiyorsunuz. Bende sana benzer durumdayım, 4 aylık evliyim ama iş nedeniyle eşimle 14 saat mesafe var aramızda. Hafta sonları görüşüyoruz tabi sizinki dahada zordur eminim. Ben memleketime gittiğimde herkese zaman ayırmaya dengelemeye çalışıyorum mesela. Annem babam ablam arkadaşlarım eşim hepsi orda. Eşimide ihmal etmeden herkesle görüşüyorum. Özlüyorumda herkesi burda çok yalnızım. Eşimde orda yalnız sırf benim için gelmişti o şehre ben gittim:( O da beni görmek için hep günn sayıyo. Ona rağmen bi arkadaşımla görüşmem gerektiğinde evde beni bekliyor. Anlayışlıdır eşim. Zaten herkes anlayış göstermese çok zor o kadar kişiye yetişmem.
Annemde o konularda anlayışlıdır. Ama başka açıdan bakınca herşeyi kendi istediği gibi olsun ister. Bende bu konudan muzdaribim. Onu hiç kırmak istemiyorum, elimden geldiği kadar uyum sağlamaya çalışıyorum. Ama artık evlendim, ve hayatımı planlarımı onla değil eşimle yapmam gerektiğinin farkında değil. Ablamında benimde bu konuda elimizden birşey gelmiyor:(

Back
X