2,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR. ZAYIF İŞTAHSIZ BİR ÇOCUK. BEBEKLİĞİNDEN BERİ BÖYLE. HEP ZAYIF BÜYÜDÜ. BOYU UZUN. BEN 6 AY SIRF ANNE SÜTÜ VERDİM. HİÇ MAMA VERMEDİM ÇOK ŞÜKÜR VERMEK İSTEMEDİM. ÇOK KİLO ALMIYORDU AMA DOKTORU SAĞLIKLI DİYORDU ZATEN AĞLAYAN HUYSUZ BİR ÇOCUK DEĞİLDİ. SONRA EK BESİNE BAŞLADIK YİNE HEP KENDİM YAPTIM. DIŞARDAN YOĞURT BİLE ALMADIM NE MAMA NE O KAVONOZ MAMALARI KATKI MADDELİ OLDUĞU İÇİN VERMEK İSTEMEDİM. DOKTORU NİYE KAFANA TAKIYORSUN SAĞLIKLI YA DİYORDU RAHATLIYORDUM.o kadar üztüne düştüm ama hep zayıftı halada zayıf.
şimdi kreşe gidiyor öğretmeni yemeklerini yediğini iştahsız bir çocuk olmadığını söylüyor. ama evde ben bişey yediremiyorum. uğraşıyorum uğraşıyorum yok. en sonunda pes ediyorum çünkü sinirleniyorum ve kızımı üzmekten çekiniyorum.
eşimde dün diyorki biz yemek yedirmeyi beceremiyoruz çocuk aç. o kadar kızdım ki nasıl beceremiyorum kim beceriyor. yemiyor ne yapayım onu üzüp bağırıp çağırayım mı elimden geleni yapıyorum. kızıma çok düşkünüm gözümden sakınır ayırmam. üzmemeye çalışırım arada kızıyorum ama hep frenliyorum. ama eşime yaranamıyorum. dün bir akrabanın bebeğini gördük tombiş onu görünce öyle dedi.
ben kötü anneymişim gibi davranıyor. bazen diyorki çocuğu sen mi büyüttün. geceleri uykusuz kalıp sabah işe giden oydu sanki. bir kere demedim ki hasta olsun huysuz olsun ben yatayımda sen bak ikimizde işe gidiyoruz. zaten bırakmam dayanamam. ama bu nasıl zihniyet anlamıyorum. çok dolmuşum paylaşmak istedim.
Çocukların bütün nazı anneye geçiyor.
üstüne düşme, aynı şeyleri bende yaşadım. bana da çok gaddar annesin dediler.
çocuğuma yemesi için ısrar etmediğimden dolayı...
sevdiği şeyleri yapmaya çalış ki iştahı biraz açılsın.
özellikle makarna, pilav, köfte ve kızarmış patates çocukların favorisidir. kızarmış hamurda...
küçük kaselere kakaolu puding, sütlaç gibi tatlılar da yap.
bırak döke saça kendi yesin. birde çocuklar büyükler kadar yemek yemez. bir çay bardağı pilav yediğinde doyar...
benimki hala çöp gibi arkadaşımın bir yaş küçük çocuğu ise poğaça gibi... hem enine hem boyuna (Allah nazardan saklasın onu, çok tatlı) ama çok sık hasta oluyor. bağışıklık sistemi zayıf...
doktor sağlıklı ve normal diyorsa gerisini boşver....
onlara neden koca denmiş? insanı kocattıkları için...
boşver kocanı, seni kocatmasına izin verme...
2,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR. ZAYIF İŞTAHSIZ BİR ÇOCUK. BEBEKLİĞİNDEN BERİ BÖYLE. HEP ZAYIF BÜYÜDÜ. BOYU UZUN. BEN 6 AY SIRF ANNE SÜTÜ VERDİM. HİÇ MAMA VERMEDİM ÇOK ŞÜKÜR VERMEK İSTEMEDİM. ÇOK KİLO ALMIYORDU AMA DOKTORU SAĞLIKLI DİYORDU ZATEN AĞLAYAN HUYSUZ BİR ÇOCUK DEĞİLDİ. SONRA EK BESİNE BAŞLADIK YİNE HEP KENDİM YAPTIM. DIŞARDAN YOĞURT BİLE ALMADIM NE MAMA NE O KAVONOZ MAMALARI KATKI MADDELİ OLDUĞU İÇİN VERMEK İSTEMEDİM. DOKTORU NİYE KAFANA TAKIYORSUN SAĞLIKLI YA DİYORDU RAHATLIYORDUM.o kadar üztüne düştüm ama hep zayıftı halada zayıf.
şimdi kreşe gidiyor öğretmeni yemeklerini yediğini iştahsız bir çocuk olmadığını söylüyor. ama evde ben bişey yediremiyorum. uğraşıyorum uğraşıyorum yok. en sonunda pes ediyorum çünkü sinirleniyorum ve kızımı üzmekten çekiniyorum.
eşimde dün diyorki biz yemek yedirmeyi beceremiyoruz çocuk aç. o kadar kızdım ki nasıl beceremiyorum kim beceriyor. yemiyor ne yapayım onu üzüp bağırıp çağırayım mı elimden geleni yapıyorum. kızıma çok düşkünüm gözümden sakınır ayırmam. üzmemeye çalışırım arada kızıyorum ama hep frenliyorum. ama eşime yaranamıyorum. dün bir akrabanın bebeğini gördük tombiş onu görünce öyle dedi.
ben kötü anneymişim gibi davranıyor. bazen diyorki çocuğu sen mi büyüttün. geceleri uykusuz kalıp sabah işe giden oydu sanki. bir kere demedim ki hasta olsun huysuz olsun ben yatayımda sen bak ikimizde işe gidiyoruz. zaten bırakmam dayanamam. ama bu nasıl zihniyet anlamıyorum. çok dolmuşum paylaşmak istedim.
zayıf olmuş çok mu önemli canı yerinde olsunda....
sağlıklı sıhhatli olsun..
ama yesin diyorsan doktora danışarak balık yağı yada multivitamin verebilirsin...
benim ablamin cocuklarida oyle cita gibiler bu sneinle alakali degil ailede zayif insan varmi belki ona cekmistir bide bir dr dan duydum cocuga ye iye zorlamiycakmissin acikirsa kendisi yermis biz anneler doymadi doymadi diye yediriyoruzya yanlsimsi birak saglikliysa ne guzle iste kilo problemi olmiycak esler hep boyle benimkdie claisiyor sanki dunyayi kurtariyor ben sabah 7 de uyan anasina babasina kahvalti hazirla cocujkla ugras oylen yemegi aksam yemegi gece cocukla ugras sanki cnaim cikmiyor onlara hayat bedava bide gelmis yorgumun konusamam diyr vur kafasina vazoyu sinir ediyor beni bosver allah bize analik duygusunu bahsetmis onalr nerden anliycak snein ne aci cektigini2,5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR. ZAYIF İŞTAHSIZ BİR ÇOCUK. BEBEKLİĞİNDEN BERİ BÖYLE. HEP ZAYIF BÜYÜDÜ. BOYU UZUN. BEN 6 AY SIRF ANNE SÜTÜ VERDİM. HİÇ MAMA VERMEDİM ÇOK ŞÜKÜR VERMEK İSTEMEDİM. ÇOK KİLO ALMIYORDU AMA DOKTORU SAĞLIKLI DİYORDU ZATEN AĞLAYAN HUYSUZ BİR ÇOCUK DEĞİLDİ. SONRA EK BESİNE BAŞLADIK YİNE HEP KENDİM YAPTIM. DIŞARDAN YOĞURT BİLE ALMADIM NE MAMA NE O KAVONOZ MAMALARI KATKI MADDELİ OLDUĞU İÇİN VERMEK İSTEMEDİM. DOKTORU NİYE KAFANA TAKIYORSUN SAĞLIKLI YA DİYORDU RAHATLIYORDUM.o kadar üztüne düştüm ama hep zayıftı halada zayıf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?