çok üzgünüm

Siz eşinizi başkasının yanında kıskandırmak için bir şeyler söylemişsiniz
ama eşiniz kaldıramayıp , hakaret tarzında sözler sarf etmiş size.
İki tarafta da suç var tabiki ama eşiniz haklı bana göre.
Bence hiç bir kadın sevgilisinin ya da eşinin yanında şu yakışıklı , bu yakışıklı dememeli,
çünkü bunlar yanındaki erkeği direkt komplekse sürükleyen davranışlardır.

Aranız düzelir düzelmesine de bir daha böyle şakalar yapmayın
ve birbirinizin hassas olduğu durumları, zaaflarını göz önünde bulundurun.

onu kıskandırmaya çalıştığımı da nerden çıkardınız. sanırım okumadınız yazdıklarımı.

koca, karısına asılan bir adamı gördüğünü anlatıyor,
kadın, adamın tipsiz olmadığını söylüyor,
koca, karısını sinek gibi duvara yapıştıracağını söylüyor

ve işin en trajikomik yanı, tüm bunlar başkasının evinde, milletin yanında, sofrada oluyor

şaka gibi bir ilişki

bu yaşadığımı buraya yazarken sizin de yorum yapabilecek olduğunuzu düşünmeliydim !!!

alemsin chess nası teselli o öyle :D
daha ne kırgınlıklar olacak demek :1:

yani canım bu ufak bi mevzu olmuş geçmiş, daha kötüleride olabilirdi manasında:27::1:
evlilik uzun bi yol, umarım tek kırgınlıkları bu olarak kalır:13:

Son düzenleme:
onu kıskandırmaya çalıştığımı da nerden çıkardınız. sanırım okumadınız yazdıklarımı.

Yazdıklarınızın hepsini okudum
ama benim düşüncem bir kadın eşine ya da sevgilisine
başka birisi hakkında tipsiz değil ya da yakışıklı v.s diyorsa
sadece onu kıskandırmak için söylüyordur.
Sonrasında da
o şaka görüldüğü gibi olur kaka!

eşin haklı ama abartılı bi tepki vermiş....
üstelik özür de diledi madem bence uazatma...

en azından baksana pişmanlıktan kıvranmış adam özür üstüne özür diliyor. ben de azönce 3yıldır görmediğim muamele gördüm sevgilimden ve ne özür ne başka bişey var.. şuan kırgınlıktan ölüyorum özür dilemeyeceğini bildiğim halde bekliyorum. senin eşin hatasını anlamış en azından,bence büyütme bu kadar pişman olduğuna göre de bir daha tekrarlamaz=)

kimse kusura bakmasın ama bence eşin haklı değil:20:çok çirkin sarfettiği söz,hiçbirşey onu haklı çıkarmaz.
Ama sen de daha hassas olmalısın bu tür konularda.
Olabiliyor böyle şeyler,zaman onarır,o da isteyerek söylememiştir.Sen tavrını koy ki(uzatma ama lütfen)o da bir daha konuşurken iki kere düşünsün.Bunlar unutulmuyor ne yazık ki canım:50:
O yüzden biraz özen göstermek,iyi niyetle yaklaşmak lazım..
Sevgiyle,huzurla kalın..

ben de bi kadınım ama bazen kadınları ben de anlayamıyorum.eşinizin yaptığı ayrıca yanlış ne deseydi yani evet aşkım dktor çok yakışıklıydı mı desin sizin o lafınız üzerine.öyle demesi bir yanlıl ise sizin öyle demenız on yanlış ben böyle düşünüyorum.sonuçta kıskanabilir siz de kıskandırmak istemişssiniz sonra da öyle bi laf edince zorunuza gitmiş sizin öyle demeniz de onun ne kadar zorunuza gıtmıstır.empati yapın derim.o da kendısıne aşık olan bi kıza çok güzeldi dese kızar mısınız kızmaz mısınız.

sen istemeden ağzımdan çıktı diyorsun belki o da istemsiz olarak yapmıştır.
ayrıca söylediğin laf kırmıştır onu tabii.uzatmayın bence.

.....masaya oturduktan sonra eşim bugün o doktor olacak tipsizle tanıştım dedi bende gayri ihtiyari yoo tipsiz de değil dedim. eşim bir sinirle şimdi sana bi çakarım sinek gbi yapışırsın duvara demez mi şok oldum....

Ah şu egolar...

Eşin,seni beğenen adama tipsiz demiş.
Senin egon bunu reddetmiş.Öyle ya,seni beğenen biri tipsiz olmamalı,seni yakışıklılar beğenmeli.
Adamı beğendiğinden değil,kendi değerini düşürmemek için itiraz etmişsin.
Bunu ben anlıyorum ama erkek (koca) egosu bunu anlar mı ? Anlamaz:)

Eşinin söylediği söz,sana değil aslında.
O doktora yapmak istediğini sana söylemiş.
Bunu da senin anlaman lazım:)

benim bir çok tanıdığım insan, "yoo hiç de tipsiz değil" çıkışını duyduktan sonra, "al koynuna da yat o zaman" cevabını verirdi.

Eşin pek de doğru olmayan bir sözü ağzından çıkarmış senin "yoo hiç de tipsiz değil" lafına karşılık...
Peki senin zamanında senin peşinde koşan rahatsız eden doktor hakkında "tipsiz değil" demenin sebebi neydi ben en çok bunu merak ediyorum..

Eşin aşırı tepki vermiş ama haklı.
Hıı öyle mi aşkım deyip geç ne diye yoo tipsiz değil diyorsun ki.
Kızmakta haklı :)

merhabalar, üye olduğumdan beri hep heyecanlarımı paylaştım nişanımı, düğün müziklerini, çeyizimi... ama bugün çok mutsuzum. iki aylık evliyim. eşimle 27 aydır birlikteyiz. bana çok aşık, çok ilgili, hayatının merkezinde olduğum bi kocam var çok şükür. ama dün akşam öyle birşey yaptı ki ikimizde tüm gece uyumadık. çok içerledim çok ağladım o da pişmanlıktan mahvoldu ama bi kere olan oldu. iki yıldır görüştüğümüz bi çift var arkadaşlarımız epey samimiyiz de.onlarda yemekteydik, bulunduğumuz beldede ben iki yıldır çalışıyorum eşim geleli 9 ay oldu.ben burada bekar olarak da çalıştım yani o dönemde beldenin doktoru epeyce beni bunaltmış ısrarla aramızda birşeyler olmasını istemişti. bende bundan o zamn sevgilim olan eşime bahsetmiştim o da çok sinirlenmişti tabi.bunlar olalı bir yıl oldu neredeyse. masaya oturduktan sonra eşim bugün o doktor olacak tipsizle tanıştım dedi bende gayri ihtiyari yoo tipsiz de değil dedim. eşim bir sinirle şimdi sana bi çakarım sinek gbi yapışırsın duvara demez mi şok oldum. şimdiye kadar hiç böyle bi tavır böyle bi laf duymamıştım.ne ondan ne ailemden çok kaba saygısızcaydı. o da sözü biter bitmez pişmn oldu ama laf ağızdan çıktı bi kere. bütün akşm öyle oturduk. biran önce eve gidip boğazını sıkmk istedim.dönünce ben konuyu acmadan o özürler diledi benm o adamla ilgili öyle birşey söylemiş olmama delirdiğini söyledi htta diğer erkeklerle ilgili hoşmuş yakışıklıymış iyi çocuk dememin onu çileden çıkardığını kendini kaybettiğini fln fln... öyle kırgınım ki... bi türlü olmuyo... özür dilemesi hiç birşey ifade etmio şimdi. ikimizde uyumadık bütün gece ben yatağın bi kenrına kaçtım o yakalamaya uğraştı hiç yüzüne bakmadım sabah uğurladım ama öyle işte... içimdeki bu kırıklık geçer mi ki yoksa hep burda böyle kalacak mı?

Eşinizin kurduğu cümle biraz sert ama tepki göstermekte haklı..

Empati kuruyorum; eşim 1yıl önce ona asılan hatunu bugün ansa,hele hele övse,tipsiz değil,hoş kızdı falan...offf!!! Kıyameti kopartırım!!! Ömür boyu artık evlenmen gereken kadın oymuş hata yapmışsın,git onunla evlen diye kafasını yerim onun..

senin söylediğin söz de hoş değil eşinin tepkisi de doğru değil:50: ama eşin kıskançlıktan söylemiş sonra da özür dilemiş.bence ikinizde büyütmeyin çünkü iki tarafında bu olayda hatası var.bir daha böyle bir durumda daha dikkatli konuş canım erkekler böyle konularda hassastır:31:

Sana çok aşık olduğu için öyle bir laf etmiştir. Çünkü aşık bir erkek böyle bir lafı kaldıramaz, seninde 'yoo tipsiz değil' demen hoş olmamış açıkçası.. Aynı durumda sen olsan onun eski sevgilisi için senin güzel doktorla tanıştım mı dersin? Hayır demezsin. Aynı durumda eşin 'yoo çirkin değildi' dese sende farklı bir tepki verirdin. Eşinin tepkisi öyle olmuş, özür bile dilemiş uzatmaya gerek yok bence.

eşin çok haklı bence.insanın böyle bir söz karşısında siniri bozulur ne diyeceğini şaşırır.bir de sabaha kadar yalvarmış ne güzel.bence artık uzatma.ha gerçi uzatman iyi de olmuş sana artık kolay kolay ters bir laf edemez.

Back
X