merhabalar, üye olduğumdan beri hep heyecanlarımı paylaştım nişanımı, düğün müziklerini, çeyizimi... ama bugün çok mutsuzum. iki aylık evliyim. eşimle 27 aydır birlikteyiz. bana çok aşık, çok ilgili, hayatının merkezinde olduğum bi kocam var çok şükür. ama dün akşam öyle birşey yaptı ki ikimizde tüm gece uyumadık. çok içerledim çok ağladım o da pişmanlıktan mahvoldu ama bi kere olan oldu. iki yıldır görüştüğümüz bi çift var arkadaşlarımız epey samimiyiz de.onlarda yemekteydik, bulunduğumuz beldede ben iki yıldır çalışıyorum eşim geleli 9 ay oldu.ben burada bekar olarak da çalıştım yani o dönemde beldenin doktoru epeyce beni bunaltmış ısrarla aramızda birşeyler olmasını istemişti. bende bundan o zamn sevgilim olan eşime bahsetmiştim o da çok sinirlenmişti tabi.bunlar olalı bir yıl oldu neredeyse. masaya oturduktan sonra eşim bugün o doktor olacak tipsizle tanıştım dedi bende gayri ihtiyari yoo tipsiz de değil dedim. eşim bir sinirle şimdi sana bi çakarım sinek gbi yapışırsın duvara demez mi şok oldum. şimdiye kadar hiç böyle bi tavır böyle bi laf duymamıştım.ne ondan ne ailemden çok kaba saygısızcaydı. o da sözü biter bitmez pişmn oldu ama laf ağızdan çıktı bi kere. bütün akşm öyle oturduk. biran önce eve gidip boğazını sıkmk istedim.dönünce ben konuyu acmadan o özürler diledi benm o adamla ilgili öyle birşey söylemiş olmama delirdiğini söyledi htta diğer erkeklerle ilgili hoşmuş yakışıklıymış iyi çocuk dememin onu çileden çıkardığını kendini kaybettiğini fln fln... öyle kırgınım ki... bi türlü olmuyo... özür dilemesi hiç birşey ifade etmio şimdi. ikimizde uyumadık bütün gece ben yatağın bi kenrına kaçtım o yakalamaya uğraştı hiç yüzüne bakmadım sabah uğurladım ama öyle işte... içimdeki bu kırıklık geçer mi ki yoksa hep burda böyle kalacak mı?