• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok üzgünüm 😫 son pişmanlık fayda etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vuruş serbest . Bildiğin halaydan çıkmış , kızı parçalamaya . Ablası da gelmiş . Ben geline üzüldüm en fazla . Düğününde saç-baş kavga düşünsene 🙄🤦🏻‍♀️

Düğünde, düğünü olan gelin değil di mi?
Bir akraba düğününde bu gelin kız ile karşılaşıp dövmüşler?

Tövbest, düğün günü olacak iş mi?
Pistin ortasında mı atlamışlar kıza? Abbav

(Komşu Müzevir teyzeye bağladım mı ben sanki noldum ya? 😑)

Düğünde, düğünü olan gelin değil di mi?
Bir akraba düğününde bu gelin kız ile karşılaşıp dövmüşler?

Tövbest, düğün günü olacak iş mi?
Pistin ortasında mı atlamışlar kıza? Abbav

(Komşu Müzevir teyzeye bağladım mı ben sanki noldum ya? 😑)
Yok dövülen düğünü olan gelin değil ama sonuçta en özel günlerinden biri .
Ama benim de kafam karıştı kim kimi dövmüş🤣

Yani daha konuyu okumadan yazıyorsunuz verip veriştiriyorsunuz ?? Sanırm oturduğunuz yerden baya rahat oluyor ben bugüne kadar burda kimseye kırıcı birsey yazmadım yazmam da pişman olmasam Buraya neden yazayım lütfen biraz anlayış ben zaten pişmanım bi anlık öfkeyle yaptım ablam da olayı farklı sandığı için karıştı ve dedem öldü ama gerçekten pişmanım ... keşke bugünü yaşamasaydım KESK’e sinirime hakim oldaydım ama dedem aklıma geldi kırılan kafası kanı .. Allah k.hretsin ya 😭😭

Yani daha konuyu okumadan yazıyorsunuz verip veriştiriyorsunuz ?? Sanırm oturduğunuz yerden baya rahat oluyor ben bugüne kadar burda kimseye kırıcı birsey yazmadım yazmam da pişman olmasam Buraya neden yazayım lütfen biraz anlayış ben zaten pişmanım bi anlık öfkeyle yaptım ablam da olayı farklı sandığı için karıştı ve dedem öldü ama gerçekten pişmanım ... keşke bugünü yaşamasaydım KESK’e sinirime hakim oldaydım ama dedem aklıma geldi kırılan kafası kanı .. Allah k.hretsin ya 😭😭
Gelin işkence seviyor sanırım
Bana abartılmış gibi geldi
Allahaşkına kafasını gözünü yarmış ama gelin hanımın kocası ya da ne bileyim anne babalarınız şikayetçi olmadı...

normal mi?

Polis?
Polis olayın neresinde?
Başınız sağ olsun da, kafa durduk yere kırılıp kanayan bir şey olmadığı için hani, polis molis, cinayet masa filan?

Ablası ve konu sahibi ve uzun boylarıyla gelini dövmüşler...
Çünkü kanser hastası dedeyi gelin dövmüş güya
Tamam ama kendi gelinlerini dövmüşlwr , düğüne gittikleri gelini değil .🙄 yazmış ua , düğünde karşılaştık annesi ve onunla diye . Göz deviriyormuş, bakıyormuş :olamaz:

ölmüş dedenizi bence hiç katmayın, kendi kendinize dayınızın eşinin kardeşine kinlenip takıntı yapıp alakasız bir şekilde düğünde ablanızla ikiniz üzerine atlayıp dövmüşsünüz.dedeniz ne alaka? onu dayınızın eşinin akrabaları ( yanlış hatırlamıyorsam abisi ve babası) dövmüş.adam da dayaktan ölmemiş kansermiş ölmüş yaşlı adam.elmaya sinirlenip armuta saldırırmışsınız.utanmalısınız da zaten.gidin özür dileyin.ben o kızın yerinde olsam affetmem şikayetçi olurum.

Okuyamadım ki mune gelse de şöyle bir okusak da
Mantıksal hatalar çok
Ya da benim hayatım çok normal

Kamu spotu ;

Şimdi okuduğumu anladığımı yazayım ;

Dayısı biriyle evlenmiş ,bu gelin ve annesi çok çirkefmiş.
gelin -kaynana -kayınpeder aynı evde yaşıyorlarmış , gel zaman git zaman kavga etmişler kaynana -gelin filan , ayırmışlar evi . Bu gelinin abileri mi birileri gelmiş kavga etmeye kayınpederi(konu sahibinin dedesi oluyor) dövmüşler . Sonradan adam hastalanmış , meğer kansermiş . Bi zaman sonra ölmüş .Ama konu sahibi diyor ki ; kanseri dayaktan sonra ilerledi .

Aradan zaman geçmiş ; bir gün bir düğüne gitmişler , bakmışlar gelin annesi ile orda . Bu Arada konu sahibi 1.70 ablası 1.73 , gelin 1,50 boyundaymış . Konu sahibinin aklına o günler gelmiş , bide gelin hanım gözlerini devire devire bakınca dayanamış halaydan çıkmış atlamış kızın üstüne . Ablada görünce kavgayı , ayıracağına o da çullanmış geline . Bi güzel dövmüşler. Şimdi de pişman olmuş .
Hadi bu iyiliğimi de unutma😊

Kamu spotu ;

Şimdi okuduğumu anladığımı yazayım ;

Dayısı biriyle evlenmiş ,bu gelin ve annesi çok çirkefmiş.
gelin -kaynana -kayınpeder aynı evde yaşıyorlarmış , gel zaman git zaman kavga etmişler kaynana -gelin filan , ayırmışlar evi . Bu gelinin abileri mi birileri gelmiş kavga etmeye kayınpederi(konu sahibinin dedesi oluyor) dövmüşler . Sonradan adam hastalanmış , meğer kansermiş . Bi anana sonra ölmüş .Ama konu sahibi diyor ki ; kanseri dayaktan sonra ilerledi .

Aradan zaman geçmiş ; bir gün bir düğüne gitmişler , bakmışlar gelin annesi ile orda . Bu Arada konu sahibi 1.70 ablası 1.73 , gelin 1,50 boyundaymış . Konu sahibinin aklına o günler gelmiş , bide gelin hanım gözlerini devire devire bakınca dayanamış halaydan çıkmış atlamış kızın üstüne . Ablada görünce kavgayı , ayıracağına o da çullanmış geline . Bi güzel dövmüşler. Şimdi de pişman olmuş .
Hadi bu iyiliğimi de unutma😊
Hahah sağol ama şöyle bir durum var dede o kadar kötü dövülmüş...
Neden şikayet etmemişler gelinin kocası ne oluyor lağğn dememiş...
Aklınız alıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X