- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
Hahah sağol ama şöyle bir durum var dede o kadar kötü dövülmüş...
Neden şikayet etmemişler gelinin kocası ne oluyor lağğn dememiş...
Aklınız alıyor mu?
Orasını yazmamış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah sağol ama şöyle bir durum var dede o kadar kötü dövülmüş...
Neden şikayet etmemişler gelinin kocası ne oluyor lağğn dememiş...
Aklınız alıyor mu?
Orasını yazmamışgelinin kocası da dayısı oluyor . Yni konu sahibi yengesini dövmüş
abbovvv . Her gün bişey duyuyoruz anam babam
Kız değil akrabaları dövüyor. Konuyu okudum ben.O kızın da 1.50boyu var ama türlü türlü huyu varmıs.....yani kanserli yaşlı adama saldırmış. Şimdi onu da mazlum görmeyelim derim![]()
Gelini değil gelinin kız kardeşini dövüyorlar.Kamu spotu ;
Şimdi okuduğumu anladığımı yazayım ;
Dayısı biriyle evlenmiş ,bu gelin ve annesi çok çirkefmiş.
gelin -kaynana -kayınpeder aynı evde yaşıyorlarmış , gel zaman git zaman kavga etmişler kaynana -gelin filan , ayırmışlar evi . Bu gelinin abileri mi birileri gelmiş kavga etmeye kayınpederi(konu sahibinin dedesi oluyor) dövmüşler . Sonradan adam hastalanmış , meğer kansermiş . Bi zaman sonra ölmüş .Ama konu sahibi diyor ki ; kanseri dayaktan sonra ilerledi .
Aradan zaman geçmiş ; bir gün bir düğüne gitmişler , bakmışlar gelin annesi ile orda . Bu Arada konu sahibi 1.70 ablası 1.73 , gelin 1,50 boyundaymış . Konu sahibinin aklına o günler gelmiş , bide gelin hanım gözlerini devire devire bakınca dayanamış halaydan çıkmış atlamış kızın üstüne . Ablada görünce kavgayı , ayıracağına o da çullanmış geline . Bi güzel dövmüşler. Şimdi de pişman olmuş .
Hadi bu iyiliğimi de unutma![]()
Ay saol canım bende bakıp duruyordum konu gelmişmi diye bunlar gercekmi dede kahrından ölmediyse iyidir dedeye üzüldüm dügünün ortasında rezillik nasıl insanlar olduk sevmiyor bile olsak dövmemiz öldürmemizmi gerekiyorKamu spotu ;
Şimdi okuduğumu anladığımı yazayım ;
Dayısı biriyle evlenmiş ,bu gelin ve annesi çok çirkefmiş.
gelin -kaynana -kayınpeder aynı evde yaşıyorlarmış , gel zaman git zaman kavga etmişler kaynana -gelin filan , ayırmışlar evi . Bu gelinin abileri mi birileri gelmiş kavga etmeye kayınpederi(konu sahibinin dedesi oluyor) dövmüşler . Sonradan adam hastalanmış , meğer kansermiş . Bi zaman sonra ölmüş .Ama konu sahibi diyor ki ; kanseri dayaktan sonra ilerledi .
Aradan zaman geçmiş ; bir gün bir düğüne gitmişler , bakmışlar gelin annesi ile orda . Bu Arada konu sahibi 1.70 ablası 1.73 , gelin 1,50 boyundaymış . Konu sahibinin aklına o günler gelmiş , bide gelin hanım gözlerini devire devire bakınca dayanamış halaydan çıkmış atlamış kızın üstüne . Ablada görünce kavgayı , ayıracağına o da çullanmış geline . Bi güzel dövmüşler. Şimdi de pişman olmuş .
Hadi bu iyiliğimi de unutma![]()
Olay ne... cok pişmanım ama fayda etmiyor olan olmuş biten bitmiş ..![]()
İlk dafa silinen içeriği, yorumları okuya okuya anlamaya çalıştımNerde yahu bu konu hala gelmedi