Çok üzgünüm

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
Merhaba arkadaşlar
Ben sahura uyanamadım ve eşim kafama çarparcasına çayı güzel demlemişsin yumurta güzel haşlanmış diyerekten yastığını çarşafını aldı git ben çok üzgünüm bilinçli olarak yapmadım pişmanlığımı yaşıyorum zaten bu şekilde azarlar gibi davranması beni derinden yaraladı öyle ki hemen bitecek birşey olsa bırakır giderim ama yapamam ço seviyorum eşimi ama son zamanlarda iyice koptuk sanki bana düşmanıymışım gibi bakıyor ben çok pişmanım bilerek yapmadım off nasıl anlatacam ben

Yani o da uyanabilirdi sahura sizi uyandirabilirdi, uyanamamişsaniz ikinizin ortak suçu. Hic bisey demeyin gitsin yatsin orda madem oyle istiyor. Yarin sakince konusursunuz ben isteyerek uyuyakalmadim bu ikimizin de suçu, sen de uyanip beni sesleyebilirdin dersiniz

İşten bir de geldi karpuz kestim sahurda yerdik dedi olsun şimdi yiyelim sahurda tekrar keserim dedim
Ben adet olduğum için tutamıyorum annesi gil var aşağıda yetişebilirsek onlarla yapalım dedi adını koymadı
Kahvaltıya ne yapayım dedim yumurta bile istemedi ezan 3 25 te okunuyor bende 2 buçuğa kurdum alarmı
Alarm çaldı ama ben erteledim sanıyorum kapatmışım
Yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum saat 3 35 sözde su içsin bari diye uyandırdım ama ezan okunmuş zaten
Ne davulcuyu ne ezanı hiçbirini duymadım ama anlatamam hata kabul etmiyor
Çok pis ben eziliyorum bazı şeylerin altında 7-8 aydır böyle seviyorum ama yapamıyorum ben istemedim böyle olsun dün sabah tartıştık şimdi bu hemen olayı ona bağlıcak bütün düşünce sistemim çöktü

Ya gitmedim kızdım uyabdırdığımda kalmış eline telefonu nu alıyor adam saate bakıyormuş
Ben su iç saniyeler var diyorum sen oyalanıyorsun dedim bu kez kalktı lavaboya gidiyor çıkınca suda içme ezan okunmuş dedim uykumdan niye ettin madem öyle dedi yatağını aldı balkona gitti

Bile isteye yapmadım ben sürekli üzerime oynamasından yoruldum
Çocuk gibi ya anne nasıl evladından vazgeçemiyor bende ondan vazgeçemiyorum
Bizim bebeğimiz olmayacağını daha doğrusu doğal yol ile baba olamayacağını öğrendiğinden beri böyle hep ben suçluyum ne olursa olsun
Geçen sene yine bir kez böyle olmuştu o zaman hoş karşıladı bir şey demedi hatta önemli değil üzülme felan
Bu sene küçücük bir hata da kendine olan öfkesini benden almaya çalışıyor şiddet eğilimi Yok ama sözleri davranışı keşke şiddet uygulasa dedirtiyor

Bence kendinizi üzmeyim, herkesin başına gelebilecek bir durum. Eşiniz çok abartmış. Sakinleştiğinde davranışının sizi ne kadar üzdüğünü dile getirin. O da hatasını anlar inşallah.
Bebekle ilgili de o kadar kafanıza takmayın (ikiniz de) çaresi yok değil ya.

neden bu şekilde davranmış ki eşiniz insanlar orucu bu şekilde tutarsa neyi kalır bu aylarda birbirinizi kırmamaya daha fazla özen göstermeniz gerekmez mi madem çok meraklı kendi neden kalkmamis da sizden beklemiş siz köle değilsiniz

Bu ona anlatamam çünkü annesi öyle yetiştirmiş kadın yapar her işi erkek yer içer kalkar bu
Çok huyu değişti
Ama bebek konusuna gelince yine eskisi gibi oldu her seferinde dile getiriyorum ama yok aslında mükemmel bir insan ben trafik kazası geçirdim dört ay boyunca beni hiç yalnız bırakmadı ama aması vat işte çok değişti ben artık stresten uyuyamıyorum bile

canım hiiic takma moralini bozma kendi haline bırak abartmasin insanlık hâli keyfi yapmamissin sonuçta.

Bunu anlatamam ki ona bütün suçlamasını yaptı. Yarın ben kırgınlığımı belli etsem konuşmasam
Küstün mü der alır eline telefonu oyun oynar çünkü onun hayatı bu artık telefonda oyun oynamak
Çocuk yok amaç yok gaye yok diyor

Bunu anlatamam ki ona bütün suçlamasını yaptı. Yarın ben kırgınlığımı belli etsem konuşmasam
Küstün mü der alır eline telefonu oyun oynar çünkü onun hayatı bu artık telefonda oyun oynamak
Çocuk yok amaç yok gaye yok diyor
çok özür dileyerek soruyorum sizi üzmek istemiyorum ama sizden mi kaynaklı bebek olmaması

Merhaba arkadaşlar
Ben sahura uyanamadım ve eşim kafama çarparcasına çayı güzel demlemişsin yumurta güzel haşlanmış diyerekten yastığını çarşafını aldı git ben çok üzgünüm bilinçli olarak yapmadım pişmanlığımı yaşıyorum zaten bu şekilde azarlar gibi davranması beni derinden yaraladı öyle ki hemen bitecek birşey olsa bırakır giderim ama yapamam ço seviyorum eşimi ama son zamanlarda iyice koptuk sanki bana düşmanıymışım gibi bakıyor ben çok pişmanım bilerek yapmadım off nasıl anlatacam ben
Erkeklerin şu ataerkil kafalarını duvarlara sürttüre sürttüre kıvılcım çıkara çıkara parçalamak istiyorum ! Hanımefendi eşinizin kendi eli kolu yok mu ? Sahura kalkamadıysanız ne olacak ? Neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz ? Çay demlemeyi, yumurta pişirmeyi bilmiyor mu bu adam ? Suyunu da siz mi getiriyorsunuz ? Bu yaşa kadar bebek gibi bakılarak mı gelmiş ? (Yüksek ihtimalle öyledir). Sırf kadın olarak yaratıldığınız için mutfak işleri, ev işleri, tüm pis işler vs. benimdir kafası yaşamayın lütfen. Sırf kadın olarak yaratıldınız diye bir erkeğe hizmet mi etmek zorundasınız ? Sizden üstünlüğü mü var ? Eşiniz bu davranışııyla, sizde pişmanlığınızla kendinize hakaret ediyorsunuz. Sonsuz bir birlikteliğe söz verdiyseniz hayat müşterektir unutmayın lütfen. Mutfak işleride, çocuk bakımı da, vs. de müşterektir. Kalkamadıysanız kalksın hazırlasın kendi sahur sofrasını. Hasta olduğunuz da yemek yapıp önünüze getirsin. Yorgun olduğunuz da o gün o hazırlasın sofrayı. Siz yemek yaparken o da salatayı hazırlasın. Hatta bazen de o hazırlasın yemeği siz sadece salataya limon sıkın... Siz aksine itimat ettikçe o kendini dünyanın hakimi sanmaya devam edecek. Bunda sizinde payınız var, unutmayın. Fırsat vermeyin lütfen.

Bu ona anlatamam çünkü annesi öyle yetiştirmiş kadın yapar her işi erkek yer içer kalkar bu
Çok huyu değişti
Ama bebek konusuna gelince yine eskisi gibi oldu her seferinde dile getiriyorum ama yok aslında mükemmel bir insan ben trafik kazası geçirdim dört ay boyunca beni hiç yalnız bırakmadı ama aması vat işte çok değişti ben artık stresten uyuyamıyorum bile

tabiki yalnız bırakmıcaktı kaza geçirmişsin lütuf değil yalnız bırakmaması

O oruç tutarken sevap sana mi yazılıyor da böyle bişey için olay çıkarıyor.

Ramazan ayının güzelliğini oruç tutmayı etrafa saldırmak olarak gören tipler yüzünden yaşayamiyor insanlar.

ayrica senin de çok büyük bir suç işlemiş gibi burada bile bin defa ama istemeden oldu tavirlarin büyük ihtimalle eşini böyle havalandirmis

Allah allah! ölüm yok ya sonunda. okadar stres yapıyosa beyzade kendi kalksın seni kaldırsın. nekadar bencil bi eşiniz var. Allah sabır versin size. sizde alttan almaya devam edim az daha çıksın tepenize.

X