cok uzgunum

O kadar kolay yorumlar yapmissiniz ki başkasının yaşantısına yorum yapmak kolay düşünün ki baba dediginiz adam koz kardesinize tecavüze yelteniyo sizde bunu yıllar sonra ogreniyorsunuz kaç sene sonra ogrenirseniz öğrenin hala o adamın gözlerinin icine bakıp baba dermisimiz baba demek ne demek kayınpeder olsun olmasin baba demek can demek caninin yarısı demek değilmi öğrendikten sonra bunu kardeşime nasıl yaptın diye hayallerin ümitlerini yikilmazmi bi daha yalandan olsa baba diyebilir misiniz bende bilmiyorum içime zor geldiği agir geldi eşime söyleyip onunda baba dediği adamın nasıl bi adam olduğunu görsün istedim ama eşime de agir geldi ben simdi nerde hata yaptim

Ayrıca hani demissiniz ya eltisi göz yummus ülkemizde tecavüze uğrayıp sanki suçlu kendiymis gibi yıllardır içinde bu açıyla yasakta an bir com kardeşimiz var neden susuyorlar kendileri suçlu olduğu için değil ben söylersem bile tecavüze uğrayan kadına değil pişkin pişkin bu olayı yapan kadın suçlanır bi yüzden hayatları kabusa dönüyor ama ben inanıyorum ki Yüce Allah un adeleti var er geç sonunda tecelli edicek

O ikisinin ilişkisi ile de ilgili ama mesela
"canım bak birşey söylicem ama....
Elti böyle böyle dedi, çok şaşırdım, üzüldüm, nasıl böyle birşey söyledi?
Ben de sana söylemek zorunda hissettim, ağır geldi bana,nedir bu işin aslı. Senin bir fikrin var mı" gibi gibi gibi....

Ben söylemiş gibi oldum resmen:eek:
Ben eşime söylesem az çok nasıl tepki vereceğini kestiriyorum. Yapacağı en son şey bana kızmak olurdu.
Yine söylüyorum, ikili ilişkiye, aile ilişkiaine bağlı

Valla süpersiniz, sizden korkulur :KK48:

Ben yine de söylemezdim ama

O kadar kolay yorumlar yapmissiniz ki başkasının yaşantısına yorum yapmak kolay düşünün ki baba dediginiz adam koz kardesinize tecavüze yelteniyo sizde bunu yıllar sonra ogreniyorsunuz kaç sene sonra ogrenirseniz öğrenin hala o adamın gözlerinin icine bakıp baba dermisimiz baba demek ne demek kayınpeder olsun olmasin baba demek can demek caninin yarısı demek değilmi öğrendikten sonra bunu kardeşime nasıl yaptın diye hayallerin ümitlerini yikilmazmi bi daha yalandan olsa baba diyebilir misiniz bende bilmiyorum içime zor geldiği agir geldi eşime söyleyip onunda baba dediği adamın nasıl bi adam olduğunu görsün istedim ama eşime de agir geldi ben simdi nerde hata yaptim
Aslında sende çok haklısın hani 7 sene evveli olmuş ya başın belaya girmesin diye düşünmüştüm biran kendimi elitinin senin yerine koydum cidden zor bir durum kp ile aynı ortamda yaşamak ağır gelir insan gerçekten şaşırıyor bir yanım diyor konu sahibinin eşi yengesi ne varsa kp konuşsun rahatlasın ömür boyu konuşmasınlar 1 yandan herşey kötü olursa vs ..anlayacağın işin içinden çıkamadım Allah yar ve yardımcınız olsun canım amin ..

Eşinle samimiyetine baglıdır, herşeyi paylaşmak.Eş vardır dinler seni, eş vardır tepki koyar.Ben olsam eşimle paylaşırdım çünkü , aramızda kalacagını ve nasıl bir namussuz babası oldugunu bilsin isterdim.Eşin gidipte eltine demedi ise, eltin nerden biliyor eşine söyledigini.Sırrınızı yanlış insana vermişiniz, artık eltin ben olsam güvenmezdim sana tabiki...

Seninde başına gelseydi eğer o zaman anlardin

Yinede direkt kosa kosa kocama gelip baaaaak senin baban sapikmis demezdim. Adam zaten biliyomus ki ben napiyim demis. Dusunulmeden konusulacak seyler degil bunlar. Senin soylemen ekstra cildirtmis. Boyle biseyi sen soyluyosan adamin tepkisinide goze alman gerek.

Geniş mi?
Siz dar olmuşsunuz da ne olmuş? Üstünüze hiç vazife olmayacak birşeyi kocanıza anlatmış, bir de fırça yemiş oturmuşsunuz.
Ben fırça yemedim babasına kızdı nasıl boyle bir şeyi yapar diye yorum yapmak için yorum yapma yorumuna ihtiyacım yok oradan bol kepceden atıp tutmak kolay

Yinede direkt kosa kosa kocama gelip baaaaak senin baban sapikmis demezdim. Adam zaten biliyomus ki ben napiyim demis. Dusunulmeden konusulacak seyler degil bunlar. Senin soylemen ekstra cildirtmis. Boyle biseyi sen soyluyosan adamin tepkisinide goze alman gerek.
Ya tam her şeyi bilmeden neden yorum yapıyorsun yapma yorum falan bana bildiğini nerden biliyorsun ki tepkisi bana değil babasinaydi bilmeden yorum yapma

Diliniz nasıl vardı da soyleyebildiniz? Babasına karşı hep bir şüphe olacak için de.. Ayrıca babasının nasıl biri olduğunu ogrensin de nedir ya.. BABASI ..Eltinizin doğru söylediğinden Emin misiniz? Kusura bakmayın ama her ne olursa olsun soylememeliydiniz. Ayrıca demekki size güven olmaz sır konusunda..Yaşamış mi yasamamis ki bilemeyiz ama size güvenip anlatmis.. Belliki siz zaten kayinpederinizi sevmiyorsunuz.. neyse eşinizi neye suruklediginizin farkında değilsiniz.Allah akıl fikir versin.. Umarım kötü sonuçlar olmaz..

Diliniz nasıl vardı da soyleyebildiniz? Babasına karşı hep bir şüphe olacak için de.. Ayrıca babasının nasıl biri olduğunu ogrensin de nedir ya.. BABASI ..Eltinizin doğru söylediğinden Emin misiniz? Kusura bakmayın ama her ne olursa olsun soylememeliydiniz. Ayrıca demekki size güven olmaz sır konusunda..Yaşamış mi yasamamis ki bilemeyiz ama size güvenip anlatmis.. Belliki siz zaten kayinpederinizi sevmiyorsunuz.. neyse eşinizi neye suruklediginizin farkında değilsiniz.Allah akıl fikir versin.. Umarım kötü sonuçlar olmaz..
Bilip bilmeden yorum yapmayin

Ya tam her şeyi bilmeden neden yorum yapıyorsun yapma yorum falan bana bildiğini nerden biliyorsun ki tepkisi bana değil babasinaydi bilmeden yorum yapma

Açılan her konuya yorum yapabilirim. Konu sahibinden izin alacak degilim. Karsit goruslu insanlara tahammul edebilecek tahammule sahip degilsen o zaman konu açma!

Bence böyle şeyler gizli kalmamalı. Böyle bişeyi bilip insan eşine nasıl söylemez ve hiç bişey yokmuş gibi görüşebilir ki, asla yenilir yutulur bişey değil bu. Böyle bişeyi eşinden saklasan bence çok sahte olurdun.

iyiki söylemişsin.

Ayrıca hani demissiniz ya eltisi göz yummus ülkemizde tecavüze uğrayıp sanki suçlu kendiymis gibi yıllardır içinde bu açıyla yasakta an bir com kardeşimiz var neden susuyorlar kendileri suçlu olduğu için değil ben söylersem bile tecavüze uğrayan kadına değil pişkin pişkin bu olayı yapan kadın suçlanır bi yüzden hayatları kabusa dönüyor ama ben inanıyorum ki Yüce Allah un adeleti var er geç sonunda tecelli edicek
kp tam olarak ne yapmış?
tecavüze mi yeltenmiş.?
elle mi taciz yapmış nedir boyutu?
neden şikayetçi olmamış eltin zamanında peki.
ayrıca nasıl saklı kalmış bunca zaman?
senden başka bilenler de vardır muhtemelen.
belki eşin bile az çok biliyor olabilir.
kv yok anladığım kadarıyla değil mi

Kızlar benim eltim var yıllar önce kayınpederim eltime kotu gözle bakmış tam detayını anlatması bende bunu eşime söyledim çok uzuldugum için oda çok üzüldü kızdı ben ona söylediğim için com pişmanim simdi ona söyledim diye benimle konuşmuyor ne yapmam lazim lütfen yardim edin

Yillar once olmus bir olay ve eltin sana anlatiyor nasil guvenipde kocana anlattin kadin yillar once bunu kimseye anlatmamis durmus durmus sana mi soylemis ?

Back
X