Çok üzgünüm

icegirl21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
120
99
98
30
Öncelikle herkese merhabalar.
Artık içimde tutmaktan çok yorulduğum bir olayı sizlerle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık üç seneye yakın bir ilişkim vardı. Bir hafta öncesinde bizim için önemli olan bir günü beraber gecirmek için planlar yapmıştık. Farklı bir şehre gidip gezelim diye. İşte o gün için baya heyecanlıydım çünkü ikimizde meşgul olduğumuzdan kendimize zaman ayıramamıştık. Herşeyi planladık sonunda beklediğimiz gün gelmişti ama hiçbirşey istediğim gibi olmadı.
Öncelikle o sabah erkek arkadaşımla buluşmak için onun evine gittiğimde kahvaltı yapmadığını öğrendim. Bu yüzden tekrar dışarı çıkıp onun için birşeyler aldım ama aldığım yerde aldığım yiyeceği mikrodalgada ısıtırken fazla ısıtmış olmalıyım ama hiç farkında değilim sanırım o gün için heyecanima yenildim saat sabah yedi buçuk civarı bu arada neyse ben farketmeden eve tekrar geldim erkek arkadaşıma verdim yemeği ama onun suratı asık biraz geç kaldım diye markete baya hızlı gittim geldim ama uzak olduğundan geç kalmış olmalıyım bunun üzerine yiyeceğinde fazla ısıtılmış olduğunu görünce bana baya kızdı söylendi. Bu arada kendimede birşeyler almıştım onu ona verdim ben dedim yerim bunu birşey olmaz sırf tatsızlık çıkmasın diye ama kahvaltı boyunca söylendi bana bu kadar düşüncesiz olunmaz ki gibisinden bende böyle şeyler duyunca iştahım kaçıyor tabi nasıl yemek yiyebilirim ki yiyebildigim kadar yedim birazını bıraktım bunu goruncede sinir oldu başladı bağırmaya gerçekten şok oldum ama en sonunda ben gitmiyorum bir yere falan dedi sen yine gün boyunca böyle hareketler yapacaksın sinir olucam dedi ne diyeceğimi şaşırdım tamam benimde hatam var ama yani çok komik bir durum ya dedim böyle yapma bak bigün için ne kadar plan yaptık senin yüzünden işte sen herşeyi mahvettin küçük çocuğun yapabileceği şeyleri bile yapamıyorsun beceriksizsin bu tür ifadelerde bulundu bende tabi baya sinirlendim ve direk o ortamı terkettim bir saat geçince bana mesaj attı işte neden bana bu kadar sinirlendiğini bilmediğini ama düşündükçe benim hatamin olduğunu söyledi hayır ben ne kadar büyük hata yaptım ki bu mesele bu kadar uzadı bendemi sorun var anlamıyorum gerçekten o kadar üzülüyorum ki o olayın üstünden dört gün geçti birkaç mesaj attı diğer günlerde işte ben neden böyleymişim neden sinirlendircek şeyler yapıyormuşum işte artık bizim ilişkimiz için şans çok az kalmış kendiside keşke bu kadar sinirlenmeseymis o günümüz benim yüzümden mahvolmuş bu tür mesajlar yolladı işte şuan aramız limoni napicagimi bilmiyorum o yüzden fikirlerinizi almak için buraya yazmak istedim gerçekten bendemi bir sorun var sağlıklı düşünemiyorum

Çok uzun olduğu için özür dilerim.

Ya bunu bahane etti ya da gerçekten geçimsiz.
Arkana bakmadan kaç!

Bilemiyorum son zamanla geçimsiz olduğuna dair düşünüyorum. Görüşünüzü bildirdiğiniz için teşekkür ederim

Ben sende hiç bir suç, hata göremedim. Fazla istekli oluşunuz belki diyorum ondanmıdır bu havaları.

Sanırım Keşke fazla istekli olmasaydım gerçekten birşeyi çok istersen olmuyor. Yorumuz için teşekkür ederim.

Ortada bir hatalı varsa o da dusuncesiz ve kaba erkek arkadasın!

Gerçekten çok üzüldüğüm için sürekli hatayı kendimde aradım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Simdiden böyleyse evliligi hayal dahi edemiyorum

Özellikle bu olaydan sonra evlilik düşüncesi korkutuyor. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Başka sorunlarımız bir ara sık sık kavga ettiğimiz dönemler oldu o sıralarda ufacık birşeye sinir oluyordu sonradan düzelmeye başladı gibi oldu ama son olaydan sonra yapıldığımi anladım.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ne biçim tavrı var ya insanın eşinin bile hakkı yok bunu yapmaya kaldı ki o neyiniz olarak böyle davranmış ben sizde hata görmedim

Ayrılmayı son zamanlarda çok düşünüyorum. Olmuycak gibi ne kadar çok uzulsemde bir ömür böyle geçmeyeceğin farkındayım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Valla siz çok ble yapmssnz ben olsam tekrr gidip onun için bişeyler alıp hazrlamazdm fazlasiniz siz ona o yüzden biyeri kalkms o ayrlmadan siz ayrılın
Bütün arkadaşlarımda böyle diyor. Kendimde ayrılma cesaretini bulabilirim insallah Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ne biçim tavrı var ya insanın eşinin bile hakkı yok bunu yapmaya kaldı ki o neyiniz olarak böyle davranmış ben sizde hata görmedim

Bende böyle bir tepki karşısında çok şaşırdım o gün mutlu olmamız gerekirken bense bütün gün ağladım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

ya erkek arkadaşının kahvaltısından sanane ki, teşekkür edeceğine üste çıkmış, valla sen adam kahvaltı yapmadı diye koştur koştur markete git, yok geç kaldın yok çok ısıttın diye surat assın, bugun bunu yapan yarın neler yapmaz
bence sen bu adamın totosunu çok kaldırmışsın, tekrar ineceğinide sanmam

Sanırım öyle. Bu konuda hatalıyım karşımdakini kıracam korkusuyla her olayda pasif kaldım keşke kendimi çok daha iyi ifade edebilseydim haklısınız.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Adamın totosu arşa çıkmış malesef. üstüne bu kadar düşme. ben sende hiçbir hata görmedim.

Haklısınız. Keşke önceleri bazı şeyleri düzgün yapabilseydim bu derece havalanmasaydi. Şimdi ben mesaj atmıyorum bilerek ne kadar kırıldığımı anlasın diye ama hatayı bende gördüğü için bir faydası olacağını düşünmüyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…