Çok üzgünüm

bu kadar geçimsiz bir insanla nasıl geçinebiliyorsun?
benimde benzer bir erkek arkadaşım vardı hatta benzer değil, tıpkısının aynısı..
çok çekilmez..
aman ya uğraşma böyle tiplerle..
senin onu düşündüğünü onun için heyecanlandığını bile anlayamayacak kadar geçimsiz..
bence bırak kendisi gibi geçimsiz birini bulsun

Siz sevgilisiniz bigün önce kahvaltılık bişeyler alsaymışta beraber kahvaltı yapıp çıkaaymışsınız. Ben olsam gittiğimde kahvaltı yapmamış olduğunu evde de bişey olmadığını görünce asıl ben trip atardım. Geleceğimi biliyorsun diye. Hadi o da yok diyelim gitsin alışverişi o yapsın ya da beraber çıkın. Ne kaba ne düşüncesiz kibirli bi sevgiliniz var ben burda sinir oldum. Gün mahvolduğu için şimdi sinirini sizden çıkaracak. İzin vermeyin.

Senin gibi kızlara kızıyorum ben.Karşındaki insanın sana davranışları,senin ona nasıl davranmasına izin verdiğinle alakalı.
Sen önce kendine kendin saygı duyacaksın.Paşamız kahvaltı yapmamış.Koştur koştur gidip marketten birşeyler alıyorsun.Yok geç gelmişsin yok fazla ısıtmışsın.Yahu sen kölemisin hizmetçimisin.Ben eşime yapmıyorum bunları.Yemek akmışlığımda var.Adamın canı gitmek istememiş hazır emrindede uşağı var.Bide diyorsun ki ben de hatalıyım.Yapma bu kötülüğü kendine.

ay pardon da siz onun için gidip kahvaltılık alıyorsunuz o bir dünya bahane sıralıyor. Ayrıca sizin değil gidip onun alıp gelmesi gerekirdi. Bence gitmemek için bahane aramış. Hiç aramayın, hiç bir suçunuz yok çünkü. Size hemen suçu atmış paşam ohhh valla. İlişki de uzatmalar oynanıyor gibi geldi bana

Beni hiçbi allahın kulu markete bakkala çıkartamaz evde sevgilim varken. Kendim çıkıcam desem o bırakmaz zaten. Erkeklere bi hal gelmiş kız gibi olmuşlar anlamadım ki. Bi de üstüne böyle yapmış.

Girdiği paikoloji tam olarak şu. Yediği haltı biliyor aşırı tepki verdiğini. Ama her şeyi kendi bozduğunu bildiği için utanıyor bi yandan mahcup bi yandan seni suçlamaya devam. Bence arkana bakmadan kaç bu adam evliliğin de gazını alınca iyice tepene çıkar. Bunlar normal hareketler değil kimse kimsenin hizmetçisi değil.

Mesela yapman gereken bana göre; yemek yerken söyleniyor mu, surat yapmaya mı başladı. Yemeyi bırakıp "boğazına tıkıyosun bi insanın iki lokmayı vır vır vır" diyip kalkıcan o sofradan. Öyle olunca sus pıus olur bunlar. Sana yapılan terbiyesizlik çünkü ona değil.

Pardonda daha evlenmeden adama karısıymış gibi totosunu kaldırırsanız olacağı bu onun kahvaltısını düşünmek sizin işiniz değil paşam yatacak ben koştur koştur gidip kahvaltılık alıcam yok devenin nalı yani ayrıca evli bile olsam yapmam beyim uyuyacak ben koşturacağım yok öyle bir dünya
Sen hala bu adamla sevgili olmaya devam edeceksen buyur et ama ilerde pişmanım diye karşımıza çıkma
Adam ben hödüğüm , öküzün tekiyim diyor sen hala yok şu kadar mjs attı yok bunu dedi gurur ya biraz gurur senin yapman gereken silip atman olurdu

Ayrıca karşındaki insan sana senin müsade ettiğin gibi davranır bu davranışların sorumlusu kendinizsiniz kendi yemeginizi ona verdiğinize göre bu ilk öküzlüğü değil

Babanız için o zahmete girmez, o tripleri çekmezsiniz ama bu kroları başınızda taşıyorsunuz.
Çok şaşırıyorum sizin gibi kızlara valla.

Bütün gün ağladın demek.
Üzgünüm ama ayrılmazsan daha çok ağlarsın.

Hoş bence o senden ayrılacak yol yapıyor gibi geldi bana.

Aynı benim eşime benziyor, ama biz 10 yıldır evliyiz, işte 10 yıldır kadınlık öğrenememişim , bu evliliği çocuklar için sürdürüyormuş filan. Sonra zaman geçince hiçbirşey olmamış o lafları hiç söylememiş gibi davranıyor
Çok zor canım geçinmek, gerçekten çok dirayetli olman gerek, bence Yol yakınken dönmek en iyisi.
Ben artık 1 kulağım sağır 1 gözüm kör derler ya öyle yapıyorum

daha sevgili sifatini tasirken evde kiro gibi outurup sizden yemekmi bekledi . sonra niye gec gelmismis . niye yemegi cok isitmismis . arkadasim bu cocuktan ayrilma KURTUL ...
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Haklısınız bende ayrılmak için kalbimi hazirlamaliyim.

kendinde hata aramaktan vazgeç bu şekilde erkek bağımlısı olarak görünüyorsun
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim size şöyle açıklayım benim ilk erkek arkadaşım bu yüzden bu kadar hatayı kendimde aramayı seçmem
Bazı şeylerin düzgün gitmesini istediğim için erkek bağımlısı olsaydım ayrılıp başka kişilerle deneyebilirdim sadece erkek arkadaşıma karşı olan bir bağlılık var içimde ilk olduğu için mi bilmiyorum ama bu yüzden bazı şeyler daha zor geliyor.

Ayrıl bu adamdan bu tipler sorunmatik tiplerdir tek ürettikleri şey sorundur yani..
Ayrılmayı fikrine kendim alıştırmaliyim haklısınız Yorumunuz için teşekkür ederim

Ayrılmayi son zamanlarda düşünüyorum açıkçası. Bende öyle gurursuz kızlar gibi gözükmeyi sevmiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim haklısınız yol yakınken dönmek en iyisi ayrılmak için İnşallah kendimde cesaret bulabilirim. Sizde İnşallah her zaman güçlü olursunuz

Ozaman gtsin sinirini bozmucak birini bulsn delimi ne manyak sen catmissin resmen kac kurtul

Mükemmel olmak zorunda değilsiniz kimse mükemmel değildir zaten ve ben sizin bir hatanız olduğunu düşünmüyorum. Erkek arkadaşınız biraz fevri davranmış. İnsanlar eşlerine bile bazı konularda tahammül edemiyorken erkek arkadaşınızın hakaretlerine katlanmak zorunda değilsiniz.

ben sıze de yorumlara da cok sasırdım.

Adam kahvaltı yapmadıysa kostur kostur almaya neden gıdıyorsunuz? üstüne bide geç kaldın lafı.

bıde ısıtmıssınız cok ısındı dıye azar yemıssınız.

zaten en basta buluşmak ıcın evıne neden gıttınız ayağına? bıyere gidilecekse evınızden alsın sizi ya da bıyerde bulusun.

adama kahvaltı hazırlamaya mı gittiniz?

benım eski kusak dediğim anneannem bile bukadar çekmemiştir.

hep böyle sinirli biri midir?
yaptığı tek kelimeyle tahammülsüzlük
ve sizin hiçbir hatanız yok
ama sizi nasıl sindirmiş ki bunu göremeyip hatam ne diyorsunuz
çok üzüldüm ya yapmayın etmeyin bu adama harcamayın ömrünüzü

sakın evlilik düşünmeyin daha şimdiden böyle davranan adam evlendiğinizde iki damla toz görsün bağırır, bi gün yemeği kötü yapın azarlar sizi ezdikçe ezer
ve çok mutsuz olursunuz şu anki mutsuzluğunuzu mumla ararsınız emin olun

Yorumlarınız için herbirinize çok teşekkür ederim beni eleştirenler olmuş haklısınız çok yüz verdim bu konuda hatalıyım
bugün buluşup konuştuk sürekli her konuda hatayı bende gördüğünden dolayı bir yola varamadık sürekli o gün için sen herşeyi mahvettin dedi ve artık bende dayanamadım olmuyosa bitsin artık bu iş dedim o da tabi dünden razı ayrıldık şuan ne düşüneceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…