Çok üzücü allahım sen sabır ver bana

zor olduğunu biliyorum, beş yıl uğraştık bebek için. çünkü insülin direncim, polikistik over sendromum ve hipotiroidim var. herbiri ayrı ayrı bile gebeliği zorlaştıran şeylerken bende üçü de var
senelerce pco için tedavi gördüm, hiçbir kadın doğumcunun akıl edemediği tedaviyi endokrin hekimim yaptı,insülin direncime baktı.umarım yine gebe kalabilirim. artık kadın doğumcu görmek istemiyorum inan.şu an tedavimi endokrinde oluyorum.senede en çok iki kez regl oluyorum diyeyim,sen anla...glifora başladım,kilo veriyorum artık.şu an kürtajdan sonraki ilk reglimi oluyorum,37. gün geldi.benim için mucize.21.gün endokrincim progesteron tahlili yaptıracak.sanırım yumurta oluşuyor mu diye bakılacak.2 ve üzeri çıması lazımmış.çok endişeliyim...allah hepimizin yardımcısı olsun...

Gerçekten zor bir durum canım yaşadığın. Ama en azından 5 sene sonra hamile kalabilmişsin. Bundan sonra niye olmasın ki... Ümidini yitirme sakın. lmaz:

kızlar.ben çizelgemi yaptımmmm.nasıl olmuş kaydirigubbakcemile3 çok var daha ama napalım beraber atlatırız bu günleride.... olumunekankayizsmile

sabreden derviş muradına erermiş zemuszemus bak 1 gün daha geçti bile :lepi:

tüp bebek değildi canım normal kendine dikkat et olumlu ol herşey güzel olsun inşallah

geçmiş olsun canım... 2 kez yaşadım aynı acıyı 10. haftada kalbi hala atmadığı için sonlandırıldı gebeliklerim... daha önce de dış gebelik geçirmiştim ve bir tüpüm alınmıştı... ilk hamile kaldığımda dünyalar benim olmuştu hem bebeğim olacak diye hem de dış gebelik sonrası bu normal oldu diye... çünkü dış gebelik geçiren bir kadının geçirmeyen kadınlara göre riski artıyor... 10. haftaya kadar bekledi dr um belki geç döllenmiştir diye ama yok yavrum canlanmadı hiç yaşamadı... olsun dedik bu da bir aşama... kolay mı koca dış gebelik geçirmişim şükretmem lazım hamile kaldığıma bebeğin rahme düştüğüne.... bana hep öyle dediler ben de o kadar üzülmedim düşük oldu diye... üzüldüm tabi ama çabuk atlattım....4 ay sonra 2. ye hamile kaldım... evet dedim bu sefer olacak tutunacak yaşayacak bebeğim... her gece babasıyla sevdik konuştuk... yine aynı doktora gittik yine aynı şeyleri yaşadık... bu sefer olamaz dedim bu doktor bilmiyor başka doktora gittik... başka 4 doktora daha gittik... hepsi aynı şeyi söylediler... dünyam başıma yıkıldı herşey bitti sanki bir anda.... hiç konuşmadan ağlamadan tepki vermeden yattım kürtaj masasına, kalktım eve geldim ağlamıyodum annem kayınvalidem merak ediyor neden ağlamıyorum diye.... hala merak ediyorlar çünkü hala ağlayamıyorum eşimden başka kimsenin yanında... 6 ay geçti son düşüğün üstünden hala bebek gördüğümde boğazım düğümleniyor hala ağlamıyorum.....

bende istiyorum yeniden hamile kalmayı...yaşadığım o aylar (ikisinde de 1 ay yaşayabildim mutluluğunu ) hayatımın tartışmasız en güzel aylarıydı....

sonrası da yaşadığımsa hem fiziksel hem ruhsal en büyük acılardı...ikinci bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu henüz çok yeni bu yüzden biraz daha toprlanmam gerekecek,...

bide biz araştırmaya başlayacağız kasım gibi...gerçi 3. düşükten sonra araştırılıyor ama benim bekleyecek nen zamanım ne enerjim var...

bi kez kaldıysan canını sıkma yine gelecektir...benim hiçbir olumsuz düşüncem yok yalnız çok yoruldum zor şeyler yaşadım biraz dinlenmem gerekiyor...

bakın şimdi bahsedince yine hamilelik isteğim iyice depreşti ....

ben de 6 aylıkken bebeğim düşük yaptım...okul kapandığında hamileydim okul açıldıgında tekrar eski halimle gördü veliler...ve dengesiz dengesiz konusmalar.ben cocugunun durumunu anlatıyorum terbiyesiz kadın bana hele sen onu bunu boşver bebeğin mi vardı senn hani nerede!!!şok oldum resmen tabi bunu söylerken saçma sapan el hareketiyle karnımı işaret ediyo...orda diyeceksin sen doğurdun da ne oldu başa bela bir çocugun var bana kök söktürüyo ama diyemiyosun işte.cahilliklerinden başka bişey değil...düşük yapan arkadaşlar lütfen sabırlıı olun veren o alan da o.dua edin ve güçlü olun mutlaka olacak bizim de kucaklarımız dolacak...

ben de aynı acıyı tattım. artık anlatmaktan bile yoruldum. 6 ay geçti. şimdi kendimi tükenmiş hissediyorum. hele hamile ve bebek görmek kanayan yaralarıma tuz basmak gibi. yaşamayan bu acıyı bilmez hiçbir söz teselli olmaz. zaman ve sabır başka seçenek yok.

Slm arkadaslar 4bebegınıde kaybetmıs bırı olarak sızı cook ıyı anlıyorum nekadar zorr bısey allahım hepımıze sabır versın okadar kotu bı durum kı adetım gecıyor ama ben test yapmaya korkuyorum yıne dusecek dıye ben avusturyada yasıyorum burdakı doktorlar hıc bısey bulamadı gecen ay kayserıde gıttım doktora kan pıhtılasması varmıs o yuzden dusuyomus sukur sonunda nedenını ogrendım gunluk ıgne vurulacam ama ınanın kızlar su duruma gelebılmek ıcın okadar acılar cektımkı rahım fılmıymıs oymus buymus allahım ınsallah benım ve sızın cektıgınız bu acıların karsılıgını verır bıde kızlar benım bazı supelerım var kasıkların felan agrıyoo hamıleyım galıba kesın bısey yok ama oyle hıssedıyorum:)

çok geçmiş olsun bizim yaşadıklarımızı 4 kere yaşamıssın.çok zor.ama ne güzel bak sebebini bulmus doktorlar.gerçekten çok başarılı doktorlarımız var.forumu incele bak kan pıhtılaşması tedavisi olup bebek sahibi olanlar var.inşallah bu kez hayırlısıysa eğer hamile kalırsın.stres yapma.Allahım en güzelini verecek tüm melek annelerine...

canim benim saol guzel dileklerin icin umarim allahim hepimizin kucaklarini doldurur

ne diyeceğimi bilemiyorum canım.....allah (cc) yardımcınız olsun inş.en kısa zamanda tekrar nasip etsin.
en azından hamile kalabiliyorsun bu da güzel bi haber.ben yaklaşık 1,5 sene yumurtlama var mı diye takip edildim ama yoktu.bi kere yumurtlama olduğunu duysam, hamile kalamamış olsam da yumurtlama oluyo diye sevineceğim diyordum.
en azından hamile kalabiliyorsun sevin bence.allah başka dert vermesin.(dermansız dertler)

arkadaşım çok iyi anlıyorum seni aynı durumları bende yaşıyorum bende iki bebeğimi kaybettim, kendimi hamileliğime o kadar alıştırmrşım ki kaybedince birden boşluğa düştüm çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın bizede sabır versin benim korunma günüm doldu ama yinede korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah

canım kayseride hangi doktora gittin ve ne gibi testler yapıldı?

canım kayseride hangi doktora gittin ve ne gibi testler yapıldı?

canim pröf.doktor mehmet tayyara gittim herkese tavsiye ederim valla meslegini son derece iyi yapan bi doktor benim yumurtaliklarima bakti ve yumurtaliklarimda dogustan plycystic ovary diye bi hastalik varmis sonra rahim filmi cekti rahmimde temiz hic bisey cikmadi sonunda kan tahlili yapti kan tahlilinde faktor 5 ayrica recurrent eerly,pregnencyloss hastaliklarida saplandi boyle hastaliklari olan arkadaslar varmi aranizda varsa goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim:ecrin_bebek:

canım bende duydum mehmet hocayı.sonuçların ne kadar sürede çıktı.tahlillerin ücreti ne kadar?başka testler istemedi mi?bu hastalıkları ilk defa duydum.biraz bilgi verirsen sevinirim canım

canım gecmiş olsun. ben de hep senın gıbı kalbının atısını goremeden dusurdum bebeklerimi.. ne diyelim diyemiyorum birşey inanılmaz uzucu.. ama en azından hep ıyı tarafıundan bakmaya calış.. Allah bızım ıcın en hayırlısını bılıyor ve onu yasatıyor... umarım bir sonraki bebegini saglıkla kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…