Çok üzücü allahım sen sabır ver bana

kızlar peki ne kadar süre beklmeyi düşünüyorsunuz yeni bir bebek için planınız ne .ben çookk kararsızım zaten aşılma ile hamile kadlım o yüzden korunmasam mı diyorum yoksa ilk adeti olayım sonra mı korunmasam kararsız kaldım ama tedaviye ne zaman başlasam uffff kafam karmakarışık.eşim korunmayalım diyor ama ben korkuyorum yinde.kürtajın etkisi ne olacak bilmiyorum.bir akıl evrin kızlar bana.ne yapamayı düşünüyorsunuz paylaşın benimle lütfen ...

ben bugün kürtaj sonrası ilk kontrole gittim. doktor rahmimin toparlandığını korunmama gerek olmadığını söyledi. 20 ağustosta kürtaj oldum ve henüz bir kez regl oldum.ne yapsam bilemedim. zaten pco yüzünden zor gebe kalıyorum.

Bende dört sene sonra ilk bebeğime ikinci aşılamayla hamile kalmıştım ancak 9 haftalıkken kalbi durdu ve kaybettim maalesef. Her doktor farklı bir şey söylemişti bana biri altı ay korun dedi biri üç, aşılamayı yaptırdığım cerrahpaşa dan da kürtaj sonrası ilk adetini gör gel tekrar aşılama yapalım dediler. Ben de ilk adeti yeniden aşılama yaptırmayı düşünüyordum üç ya da altı ay falan beklemeyi asla istemiyordum. Onca zamandan sonra bebeğime tam kavuştum derken kaybetmek çok acı gelmişti.
Kürtajdan sonra da 25 gün kadar korunduk sonra korunmadık sonra da nasıl olsa olmuyor kendiliğinden diye. Adet görüp aşılamaya başlamayı beklerken milyonlarca şükürler olsun ki Allahıma hamile olduğumu öğrendim o süreci de paylaşmıştım bu sayfalarda hep yıllar geçmiş gibi üstünden şimdi çok ama çok şükür ki oğlum onbirinci ayın içinde.
Hamileliğim çok zor ve stresli geçti aslında fiziksel olarak hiçbir sıkıntım yoktu ama ruhen aynı şeyleri yaşarım diye çok korukuyordum ama şükür korktuğum gibi olmadı.
Bu süreçte ben de çok araştırmıştım adet görmeden hamile kaldığım için bebeğimi kaybeder miyim diye ama böyle olacağına dair yapılmış bilimsel bir çalışma yok arkadaşlar drlar kendi tecrübelerine ve bağlı oldukları ekole göre bir zaman tavsiye ediyorlar ama yine de bir adet dönemi geçirmek rahim tabakasının dökülüp kendisini tekrar yenilemesi açısından daha uygun gibi.
Allah herkesin gönlüne göre versin bebeğini kaybetmiş annelerin de kucağını doldursun bir an önce.

amin arkadaşım. allah senin bebişe de uzun ömür versin. tam da benim korkum bu. yine aynı şeyi yaşarsam diye korkuyorum. aslında biliyorum, rabbim nasip ettiyse doğar bebek. millet düşüreyim diye uğraşıyor yine düşmüyor. savaşın ortasında bebekler doğuyor. afrikada gıdasız ilaçsız bebek doğuruyor kadınlar...her şey rabbimin elinde yani. yine de dr korunma rahmin gayet temiz dese de içim sıkılıyor. öte yandan pco yüzünden 5 yılda zor gebelik elde ettik. süreci uzatmanın da anlamı yok...

bende sizin gibiyim.meleğimi kaybedeli 2 gün oldu 9 haftalıkdı.ahirete yolcu ettik.allah sabır versin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.iyi düşünelim iyi olsun inşallah.sürekli bu başımıza gelecek diye birşey yok.bende çok kararsızım doktorum 3 ay beklededi ama acaba çivi çiviyimi söker yoksa biraz daha beklesem mi.dualarım sizlerle evlat sevgisini en kısa sürede inşaallah taddırır rabbim ümidinizi yitirmeyin.bir su damalasından yaratan allah yaşatırda hayırlısı diyoruz duvarın arkasını bile göremiyoruz bizim bilemediğimiz ne sebepler vardır.kendini bilmez densiz insanlar her yerde var kulakarınızı tıkayın yaşamayan dışarıdan masal gibi dinliyor anlamıyorlar.ne kadar küçük olursa olsun ben meleğimi kaybettim ondan bir et parçası gibi bahsedenleri önemsemeyenleri esefle kınıyorum:çok üzgünüm:

allah bir daha böyle acı göstermesin gerçekten zor ama yüce rabbim dayanma gücü veriyor emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…