.Hayatimda en güzel duyguları onunla hissettim diyebilirim.
Valla panpa 35 hic gec, geckin bir yas degil 50lik bir amcanin arkasindan kosma kendi degerini bil derim. Bulmus citiri bunuyor amca senin pesinde kosacagina naz yapiyor.
Evet sağolun.Bana olan son cümlesi "seni sevdiğim için normal arkadaş olarak kalabiliriz. O da bir yerde karşılaşınca Merhaba nasılsın diyebilmek icin" Yaşım olgun bir yaş ama ergen gibi içim acıyor resmen.
Evet sağolun.Bana olan son cümlesi "seni sevdiğim için normal arkadaş olarak kalabiliriz. O da bir yerde karşılaşınca Merhaba nasılsın diyebilmek icin" Yaşım olgun bir yaş ama ergen gibi içim acıyor resmen.
Hakkaten ya düşündüm de kadınlar ne kadar dezavantajlı bu yaş konularında. 35 yaşında bir erkek hayatta 55 yaşında bir kadınla olmaz, zaten herkes de çok anormal karşılar. Ama erkekte hiç kimse yadırgamıyor, ne güzel dünya
Eeeee kadinlar da enayi olmasin. 55lik adam bana gelse host sen yasina basina hic mi bakmadin derim. Kadinlar enayi olup gencliklerini guzelliklerini kart horozlara yem etmesin. Bu konuda da cok kisi garipsemiz yalniz, 18 yas gercekten cok fazla her 2 cinsiyet icin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?