çok üzüldüm( bir kayınvalide faciası)

Takmaaa sen bana yapilanlari bilsen 2 tane 20 haftalik kaybim var benim. Konuda acmistim bebegi defnedip gelince kv gorumcende size kus demisti derde bak derde mezarlikta bi uzulmeyin bile denmedi yuzumuze bakilmadi.
Allahima cok sukur simdi 4 aylik bi oglum var yatipnkalkip sukrediyorum. Ama tum gebelik boyunca ne bir hayirli olsunne bi kap corba ne hazirlik kv ve kizlari burnumdan getirdi. Bisey alsak burnumuzdan getryodu. Kv ve kizlari sanki bebek yok gibi davrandi. Dogdu saglicakla bu seferde 40 ciksin yok 3 aylik olsun hala olmesini bekliyosunuz siz bu bebegin dedim enson yuzlerine

Yoksay kv yi umursama, beklenti icine girme saglicakla kucakla inşallah yavrunu :KK46::KK200:
amin canım inşallah

Off böyle insanlar benim karşıma çıksa keşke...gerçi bunları insan yerine koymak bile hata,söylediklerine hee evet deyip geçeceksin. Allah yavrunuzu size bağışlasın,bu tür insanlarla uğraşan kadınlarımızın da yardımcısı olsun.
amiiinn

gelinler hamile kalınca kv lere bişeyler oluyor.sanki tüm biriktirdiklerini 9 ay kusuyor lar.Bebek doğunca da artarak devam ediyor.yüz bulamazlarsa bi müddet sonra kabuğuna çekiliyorlar.benim kv kendi almadığı gibi bizim aldıklarımıza kriz geçirdi.bebeğime yatak aldık.kv 3 gün hasta yattı.normalde bişey alsak hemen görmeye gelirdi alt kata.bebeğin yatağı kurulurken çekmecesi kırıldı .bizde iade ettik.görümce abi iyiki verdiniz beşiği.annemin hiç gönlü olmamıştı onu aldığınıza dedi.bebeğim 2 aylık olana kadar hiçbişey almadı.ayrıca ilk torunuydu.akrabalarını hamile diye duyar duymaz yeleğini örüp ilk fırsatta takımını alan bi insan.
bunları okuyunca nasıl insan bunlar diyorum!benim kv de de oğlum kırklıyken gördü ve kucağında tutarken, eşim koklamaya çalıştı,inan bana eşime bir tokat attı! şok oldum!,hiç böyle bir hareketini eşime yaptığına şahit olmadım asla..sonrada lafı çevirdi kırklı bebek öpülmez diye...kendi tepkisine bile kendisi şaşırdı sonra!

Düşüncesiz, dengesiz, sevimsiz bir kayınvalide daha...
Bu ne sevgisizliktir yahuu!

Muhatap olma.
Kendi yapmıyor yapna da engel olup laf söylüyor. Hevesini kaçırıyor. Bir moral bozuyor.

Her şeyin en görkemlisini yap mutluluğıybu doya doya yaşa, çatlasın da ptlasın.
Allah sağlıkla kucağına almayı onlara muhtaç olmamayı nasip rtsin inş
canım benin inşallah, bende öyle yapıcam. Rabbim izin verdiği müddetçe elimden gelen her şeyin en iyisini yapıcam yavrum için. Onun hiçbir şeyine ihtiyacımız yok zaten. O kendi eksikliğinden utansın

O BEBEĞİN DOĞACAĞI NE MALUM!!! hepsini okudum şunu okuyunca şu halde oldu gözlerim:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Yani ne denilir ki Allah hidayet versin...
Mesafeli olun yeter....

Laflara bak ya:KK57:
Hic soylenecek sey mi bunlar ya hayretler icindeyim:KK57:
Onun da dogacagi ne malum ne demek ya:KK57:

Ben de yavruma hazirlik yapiyorum erkenden baslamistim cunku haftalar ilerledikce magazalarda dolasmak zorlasiyor agrilarin oluyor hazirliklarini erken yaptigim icin (ilk gebeligim dusuk) laf edenlere sinir oluyordum

Her sey nasip kismet olacak olana engel olamayiz ki ama kotu bir sey olur diye de hazirlik yapmadan olmaz ki

Hadi elaleme kulagini tikiyorsun aman dengesiz konusuyor iste diyorsun ama.kv nin boyle konusmasi cok kırıcı sen kv nin telefonunu acma ya da ona yapilan hazirliklari kimin ne aldigini vs anlatma en iyisi

Yine seninki dusmeseydi şöle böle olurdu derse boyle soyleme artik uzuluyorum deyiver ya o seni uzmekten cekinmiyorsa sen de lafini soylemekten cekinme
inan söylüyorum , uyarıyorum her defasında ama kadın devam ediyor :( manyak yaaa

gelinler hamile kalınca kv lere bişeyler oluyor.sanki tüm biriktirdiklerini 9 ay kusuyor lar.Bebek doğunca da artarak devam ediyor.yüz bulamazlarsa bi müddet sonra kabuğuna çekiliyorlar.benim kv kendi almadığı gibi bizim aldıklarımıza kriz geçirdi.bebeğime yatak aldık.kv 3 gün hasta yattı.normalde bişey alsak hemen görmeye gelirdi alt kata.bebeğin yatağı kurulurken çekmecesi kırıldı .bizde iade ettik.görümce abi iyiki verdiniz beşiği.annemin hiç gönlü olmamıştı onu aldığınıza dedi.bebeğim 2 aylık olana kadar hiçbişey almadı.ayrıca ilk torunuydu.akrabalarını hamile diye duyar duymaz yeleğini örüp ilk fırsatta takımını alan bi insan.
hayret bişey yaaa

bunları okuyunca nasıl insan bunlar diyorum!benim kv de de oğlum kırklıyken gördü ve kucağında tutarken, eşim koklamaya çalıştı,inan bana eşime bir tokat attı! şok oldum!,hiç böyle bir hareketini eşime yaptığına şahit olmadım asla..sonrada lafı çevirdi kırklı bebek öpülmez diye...kendi tepkisine bile kendisi şaşırdı sonra!
allah akıl fikir versin,ne insanlar var yaa

Sen niye bu konudaki kırgınlığını açık açık ifade ederek belli etmedin?
Anne beni çok kırdın, ben zaten hamileyim, bir bebeğimi kaybettim, senin beni yatıştırman lazımken niye böyle diyorsun, beni korkutuyorsun, üzüyorsun? demeliydin.
Hadi o zaman şaşkınlıktan diyemedin, şimdi bir laf arasında, anne o gün böyle dediğinden beri hiç iyi değilim, çok üzülüyorum, korkuyorum, demen gerek. Sonra da gerekirse mesafeni koyarsın.
Daha en baştan diyecektin aslında, daha o ilk laf edildiğinde. Saygısızlık değil ki insanlara sınır koymak, kıran kişiye beni kırdın demek..
Hadi neden kırıldığını üzüldüğünü anlayamadı diyelim, hiç değilse ağzı kapanır sana demez bunları.
Yok yüz göz olamam diyorsan eşine söyle, karıma böyle deme anne kabuslar görüyor, yatıştıramıyorum, çok üzülüyor korkuyor, zaten hamile, desin.
evet canım çok haklısın öyle yapmam lazım

Nasıl insanlar bunlar şaşırıyorum gerçi şaşırmamak lazım benzerleri var çevremde arayıp sormuyorlar bile böylelerinin yaşamasınında bir anlamı yok aslında yani .öldü diceksin en azından varlığı da yokluğu da bir zaten olmuş olmamış çok önemli değil .çocuğunuz iyidir umarım şimdi
iyi çok şükür canım

Hiç canını sıkma, kayınvalide lafıyla yaşayıp ölseydik ohooo :D Buralar bomboştu :D
Bence biraz tripli ol, anlasın hatasını. Noluyor sana derse de sinirle değilde mahzun ve kırgın bir ifadeyle anlat derdini. Suçlayıcı değil de kırgın.
Mazlum olan taraf olmak en azından mazlumu oynamak her zaman daha çok puan kazandırır.Eşine karşı da millete karşıda.
Beklentini sıfır tut. Hiç bir şey bekleme onlardan. Doğum yapınca da yardım filan da bekleme. Beklenti olunca insan daha çok sinir oluyor. Her işini onlarsız düşün. Yaparlarsa ii yapmazlarsa çokta tın şeklinde.
İnş sağlıklıca kucağına al bebeğini stress yapma öptüm ^.^

canım benim başın sağolsun, allah sabır versin sana :KK43: ne düşüncesiz insanlar yaa artık bunlara insan bile demeye dilim varmıyor

Sağol canım benim.. Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin..
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın..
Böyle kv'lere de hidayet nasip eylesin..

Back
X