Çok Üzüldüm...

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba ben dershaneye gidiyorum.Oradaki arkadaşlarla da doğal olarak haftanın büyük çoğunluğu beraberiz.İlk tanışmalarımızda bir yanlış anlaşılma olmuştu.Bir konu yüzünden beni suçlamışlardı(Yüzüme söylemediler ama ben anladım)Güya ben onların arkalarından konuşmuşum.Halbuki benim o konuyla hiç alakam yoktu.Onlara da söyledim bakın benim bu konuyla ilgim yok,beni yanlış anlamayın,ben kimseye hiçbir şey söylemedim,söylemem de diye defalarca söyledim. Onlar da tamam problem yok dediler. Ama belliydi yani tavırlarından.Bana normal davranıyor gibilerdi ama ben seziyordum yine bana kin beslediklerini.Neyse geçenlerde sınıfa yeni bir kız geldi.Adına Reyhan diyeyim.Geçen hafta öğle arasında ben Reyhan'a dışarıda yemek yiyelim mi beraber diye teklif ettim.Olur dedi.Yemeğimizi yerken;senin sınıfla aran iyi değil galiba,arkalarından konuşuyormuşsun dedi.Ben de çok şaşırdım.Aynen anlattım olayın onların yanılsaması olduğunu.Sana bunu kim söyledi ki,dedim.Onu söylemedi.
Neyse biz Reyhanla beraber oturmuştuk geçen hafta.Bugün dershaneye gittiğimde yeni bir kız daha gelmiş.Adı Hazan olsun.Reyhan Hazan ile oturmuş.Otursun tabii,bunu hiç problem etmem.Ama Reyhan beni sanki tanımıyormuş gibi davrandı ve sınıftaki kişilerle aralarında kaş göz işareti yapıp durdular,hatta yeni gelen Hazan bile.Sonra öğle arasına doğru Reyhan'a sordum,Reyhan beraber mi yiyeceğiz dedim.Biz Hazan ile yiyeceğiz,dedi.Ben de size katılabilir miyim dedim.Cevap vermedi.Sonra yineleyince,bilmem dedi.Belki Hazan istemeyebilir dedi. Ki Hazan beni neden istemesin,tanımıyor bile.Neyse öğle arası geldi sınıftan bir kız haydi topluca gidiyoruz arkadaşlar dedi.Ben bir an kaldım sınıfta arkalarından gittim ve ben de size katılabilir miyim dedim.O soran kız duraksayarak,farketmez dedi.Çok üzüldüm.Neyse gittik tostçuya üst kata çıktık masalar var.Hazan ile Reyhan bir masaya oturdular.Masa üç kişilikti.Diğer kızlar başka masaya geçtiler o masada boş sandalye yoktu.Ben de mecburen Reyhanların masasında oturacaktım.Yine de kibarlık açısından,oturabilir miyim Reyhan,dedim.Reyhan duraksadı yine ve istemeyerek,olur dedi.Ki o kadar üzüldüm ki kimse tarafından istenmeyen bir kişi gibi hissettim kendimi.Ben bunu düşmanıma demem.Yanlarında oturup onları yiyecek halim yok ya.Neyse sonra ne olsa beğenirsiniz ben oturduktan sonra Reyhanla Hazan kalktı,sandalyelerini sıkış tepiş öbür kızların masasına taşıdılar.Beni orada dımdızlak bırakarak.Hatta sonra garson gibi bir görevli geldi.Sen burada tek mi kaldın kızım dedi.Mecburen aldılar yanlarına o zaman.
Daha sonra ben Reyhan'a uygun bir dille sordum,niye bana böyle davranıyorsun dedim.Yoo ben sana normal davranıyorum dedi.Onlar Hazan ile ikimizi yemeğe davet etmişti.Organizasyonu onlar ayarladığı için benim sana bizimle gel ya da otur deme yetkim yok dedi.Ki ne alakası var.Belli ki Reyhan'a bir şeyler söylemişler.Ki belliydi hallerinden.
Çok çok üzüldüm ama ben de insanım bu kadarını hiç kimse haketmez diye düşünüyorum.Zaten sakin yapıda biriyim,böyle olunca iyice yalnız kalıyorum.Bütün öğle aralarında yalnız kalmak istemiyorum.Ki haftaya da rehber öğretmenimiz bizi bir etkinliğe götürecekmiş.Böyle olursa ne yaparım ben orada.Lütfen bana boşver derslerine bak sen demeyin.Bu,derslerimi de etkiliyor.Kendimi çok kötü hissediyorum.Sizce açık açık sınıf arkadaşlarımla konuşayım mı, rehber öğretmenimden mi yardım alsam?Çok uzattım okuyan gözlerinize sağlık dilerim,fikirlerinize ihtiyacım var.Yardım edin ne olur:KK43:

Son düzenleme:
Canım kaç yaşındasın kendine yakıştırıyor musun bu muameleyi?

Kaç yaşındasınız öncelikle? İkinci olarak size bu kadar tavır almış olmalarına neden olacak başka bir şey olabilir mi? Üçüncüsü neden istenmediğiniz halde ısrarcı bir biçimde gittiniz?

Kaç yaşındasınız öncelikle? İkinci olarak size bu kadar tavır almış olmalarına neden olacak başka bir şey olabilir mi? Üçüncüsü neden istenmediğiniz halde ısrarcı bir biçimde gittiniz?
18'e gireceğim.Sorduğumda cevap vermiyorlar ki,seninle bir problemimiz yok diyorlar.Ve evet gitmemem gerekirdi ama ben de insanım.Yalnız kalıyorum:(

Sana yaptıkları muameleye çok üzüldüm :( Umarım bir çözüm yolu bulabilirsin.

18'e gireceğim.Sorduğumda cevap vermiyorlar ki,seninle bir problemimiz yok diyorlar.Ve evet gitmemem gerekirdi ama ben de insanım.Yalnız kalıyorum:KK43:
Madem seninle muhatap olmuyorlar sen kendini sevdirme çabasını bırak. Herkes sınıftayken açık açık söyle siz bi şey demeseniz bu kızlar bana böyle davranmazdı diye. İçinde tutma yani. Yalnız kalacaksan da bu yüzden kal

Kesinlikle bütün kizlara toplu bi sekilde kendini ifade et hala seni istemezlerse siz bilirsiniz ama yeni gelen arkadaslaribetkilemeyin siz bu sekil asil arkamdan konusuyorsunuz de...

Umursama diyeceğim onu demeyin diyorsun.
Bu kadar kaçmalarına sebep olan konu ne ?
Çözüm olarakta Rehber öğretmeninle görüşmen iyi olur.

Ama insan uçan kuşla da problem yaşamaz ki kardeşim.. Bak kardeşimden bile ufaksın. Hayatı bu kadar ciddiye alma.
Yorum yaptığınız için sağolun.Ama insan yerine konulmamak bu bence.Bu son olay beni çok üzdü.Teşekkürler yeniden yorumunuz için.Sevgiler...

Tüm şartlar bir gün değişmeye mahkumdur.Kendini geri çek biraz yalnız takıl hiçbir şey olmaz nasılsa o grupta da çatlamalar olur.Yaşlarınız bu davranışlar için çok müsait üzülme ve ısrarcı olma.

Merhaba ben dershaneye gidiyorum.Oradaki arkadaşlarla da doğal olarak haftanın büyük çoğunluğu beraberiz.İlk tanışmalarımızda bir yanlış anlaşılma olmuştu.Bir konu yüzünden beni suçlamışlardı(Yüzüme söylemediler ama ben anladım)Güya ben onların arkalarından konuşmuşum.Halbuki benim o konuyla hiç alakam yoktu.Onlara da söyledim bakın benim bu konuyla ilgim yok,beni yanlış anlamayın,ben kimseye hiçbir şey söylemedim,söylemem de diye defalarca söyledim. Onlar da tamam problem yok dediler. Ama belliydi yani tavırlarından.Bana normal davranıyor gibilerdi ama ben seziyordum yine bana kin beslediklerini.Neyse geçenlerde sınıfa yeni bir kız geldi.Adına Reyhan diyeyim.Geçen hafta öğle arasında ben Reyhan'a dışarıda yemek yiyelim mi beraber diye teklif ettim.Olur dedi.Yemeğimizi yerken;senin sınıfla aran iyi değil galiba,arkalarından konuşuyormuşsun dedi.Ben de çok şaşırdım.Aynen anlattım olayın onların yanılsaması olduğunu.Sana bunu kim söyledi ki,dedim.Onu söylemedi.
Neyse biz Reyhanla beraber oturmuştuk geçen hafta.Bugün dershaneye gittiğimde yeni bir kız daha gelmiş.Adı Hazan olsun.Reyhan Hazan ile oturmuş.Otursun tabii,bunu hiç problem etmem.Ama Reyhan beni sanki tanımıyormuş gibi davrandı ve sınıftaki kişilerle aralarında kaş göz işareti yapıp durdular,hatta yeni gelen Hazan bile.Sonra öğle arasına doğru Reyhan'a sordum,Reyhan beraber mi yiyeceğiz dedim.Biz Hazan ile yiyeceğiz,dedi.Ben de size katılabilir miyim dedim.Cevap vermedi.Sonra yineleyince,bilmem dedi.Belki Hazan istemeyebilir dedi. Ki Hazan beni neden istemesin,tanımıyor bile.Neyse öğle arası geldi sınıftan bir kız haydi topluca gidiyoruz arkadaşlar dedi.Ben bir an kaldım sınıfta arkalarından gittim ve ben de size katılabilir miyim dedim.O soran kız duraksayarak,farketmez dedi.Çok üzüldüm.Neyse gittik tostçuya üst kata çıktık masalar var.Hazan ile Reyhan bir masaya oturdular.Masa üç kişilikti.Diğer kızlar başka masaya geçtiler o masada boş sandalye yoktu.Ben de mecburen Reyhanların masasında oturacaktım.Yine de kibarlık açısından,oturabilir miyim Reyhan,dedim.Reyhan duraksadı yine ve istemeyerek,olur dedi.Ki o kadar üzüldüm ki kimse tarafından istenmeyen bir kişi gibi hissettim kendimi.Ben bunu düşmanıma demem.Yanlarında oturup onları yiyecek halim yok ya.Neyse sonra ne olsa beğenirsiniz ben oturduktan sonra Reyhanla Hazal kalktı,sandalyelerini sıkış tepiş öbür kızların masasına taşıdılar.Beni orada dımdızlak bırakarak.Hatta sonra garson gibi bir görevli geldi.Sen burada tek mi kaldın kızım dedi.Mecburen aldılar yanlarına o zaman.
Daha sonra ben Reyhan'a uygun bir dille sordum,niye bana böyle davranıyorsun dedim.Yoo ben sana normal davranıyorum dedi.Onlar Hazan ile ikimizi yemeğe davet etmişti.Organizasyonu onlar ayarladığı için benim sana bizimle gel ya da otur deme yetkim yok dedi.Ki ne alakası var.Belli ki Reyhan'a bir şeyler söylemişler.Ki belliydi hallerinden.
Çok çok üzüldüm ama ben de insanım bu kadarını hiç kimse haketmez diye düşünüyorum.Zaten sakin yapıda biriyim,böyle olunca iyice yalnız kalıyorum.Bütün öğle aralarında yalnız kalmak istemiyorum.Ki haftaya da rehber öğretmenimiz bizi bir etkinliğe götürecekmiş.Böyle olursa ne yaparım ben orada.Lütfen bana boşver derslerine bak sen demeyin.Bu,derslerimi de etkiliyor.Kendimi çok kötü hissediyorum.Sizce açık açık sınıf arkadaşlarımla konuşayım mı, rehber öğretmenimden mi yardım alsam?Çok uzattım okuyan gözlerinize sağlık dilerim,fikirlerinize ihtiyacım var.Yardım edin ne olur:KK43:
Seni cok uzmusler. Beddua et belki tutar birbirlerine dussunler motivsyonlari moralleri kalmasin. Pis gaddar insanlar...bunlardan ne kadin olur ne ana.. igreniyorum boyle adilerden. Okurken gerildim. Insanliktan nasipsizler

Back
X