Çok Üzüldüm...

Kendini sevdirmeye çalışma,ters teper hemde kendini değersiz hissedersin.birkaç aya zaten dershane biter.seneye başka dershaneye git.şimdilik öğle arasında netde takıl,kitap oku,test çöz.bunlar seni öğle arasında yeterince meşgul eder.yeni gelenlerinde kendi aklı yokmuş başkasının lafıyla insanları yargılıyorlarsa hala çocuklar demek:confused:kafana takıp derslerini aksatırsan sonradan çok pişman olursun.

Lise döneminde böyle şeyler çok oluyor. Tek başınayken hicbir seye ağzını acamayacak tipler grup içinde çok kötü kişilere donusebiliyorlar. İlla grup içinde kalmaya çalışma öğle yemeğini yalnız ye ısrarla onlara katılmaktan iyidir. Ama bunu yaparken kendini ezik gibi görme. Sakın peşlerine takılma bir daha. Öğle arasında yalnız olmak dünyanın en kötü şeyi değil bu kadar üzülme mesela tost al sınıfa git telefonundan müzik dinleyerek ye.

Takma desem olmaz, yaşın gereği takacaksın. Gerçi her yaşta insan takar, dışlanmak istemez. Sallama ama, sallama ki, kendine güvenini görsünler . Belli seni istemedikleri , ne demeye gidip soruyorsun oturabilir miyim diye? Bir de sadece kızlar mı var dersanede? Erkek arkadaşların yok mu onlarla otur. Ben erkeklerin arkadaşlıklarını da, sohbetlerini de daha çok seviyorum ondan bügün bile hala dersaneden tanıdığım erkek arkadaşlarla görüşürüm , kadın arkadaşların üstüne daha kaç tane daha kadın kokladım :))) insan düşmanı bile oda dik durana saygı gösterir unutma!
Çok az erkek var ve onlar da kendi kendilerine takılıyorlar.

Mesela bugün tek başıma yemek yedim.Sorun değil sonuçta yiyebilirim benden bir şey eksilmez ama çok gücüme gidiyor...

Back
X