:( cok uzuldum

saadetkaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
149
0
46
Ankara
erkek arkadasim fethiyeye ailesinin yanina gitti, son anda verdigi bir kararla. beni persembe sabah aradi annem cok ozlemis, onu gormeye gidiyorum dedi, gelicekmisin diye sordu. ama gidemiyecegimi cok iyi biliyor bisi demedim ama icten ice cok uzuldum, tabiki ailesini gormeye gidebilir sorun bu degil. ama ailesi kaldigimiz sehre iki haftaligina gelir bu sadece 3-5 saat gorur, ilk ciktigimida 3 aya yakin gormedi (gitmesi cok daha kolay ve yakinken), ama simdi 12 saat yol, isten izin aldi (isini cok onemser, 15 dk bile izin almaz), ayrica parasi yok. hatta maddi anlamda o kadar sikisik ki, disari ciktigimizda harcadigimiz kucuk seyleri bile ben oderim son bir kac haftadir. nedense izim bir garip oldu nerdne cikti bu diye, sonra herhalde regl donemine yakalstigim icin hassas oldugumu dusundum, ayrica mesleki anlamda cok kritik bir donemdeyim ve bu beni asiri strese sokmus durumda. yanimda olmasini istedigim icin duygusallik yapiyorum sanirim diye yatistirdim kendimi, dun gittim diye aradi aksam yemekteyken sole bir aradi zaten gurultluydu konsuamdik pek, gece ben aradim disardaymis hemen ole 2 sn konustuk. bugun bu saat oldu ses seda yok. ariyorum ariyorum acmiyor. ole uzuldum ki disarida olabilir, telefonunu evde unutmus olabilir vs vs. ama evde tek basimayim, inanilmaz stresli bir donemdeyim ve aniden eni yalniz birakiyor en azindan arayin nasilsin demesini bekliyorum. muthis uzuldum az once aradi, konusmadim pek, uyuyormus iyi tamam dedim, kapattim bana msj atmis zaten yola ciktigimdan beri sorun yapiyorsun yeter ama artik, annemlerin yaninda bisi diyemiyorum bunu konusucaz demis ya bisi yapmadim ki, bisi demedim ki, iyi yolculuklar diledim ugurladim, hatta o gece isle ilgili sikintisi vardi dinledim, dert etme dedim. o benim isimi sormadi bile halbuki bir suru aksilik cikti bu surede yani ben ona hic bisi demedim, belki en fazla o haftasonu yanimda olmicak diye sesim kotu cikmistir ama inanin surat asmadim, guzelce konsuutum bu neyin nesi? olmadik seyler geldi aklima, bisi olduda ustemi cikmaya calisiyor bile geldi yani cokmus ey bekliyorum onuda gecti bu nasil bir usluptur ya, varsayalim ki (inanin ole degil ama), o ole dusundu diyelim, sesimin soguk geldigini dusundu, ee stresliyim, yalnizim, yani bunun icin bu kadar mi tepki gosterilir inanin suan o kadar uzgunum ki. kavga etmek istemiyorum, alttan almak hic istemiyorum. napicam bilemedim

Erkekler istedikleri zaman her şeyi yapabliyorlar..Bana mazaret gibi geldi ,bu saate kadar hiç mi görmemiş aradığını ,hiç mi merak etmemiş ..

Son düzenleme:
Erkekler istedikleri zaman her şeyi yapabliyorlar..Bana mazaret gibi geldi ,bu saate kadar hiç mi görmemiş aradığını ,hiç mi merak etmemiş ..

uyuormus, aradi beni uykulu bir sesle. nasilsin, dedi. iyiyim dedim. uyuyordum dedi. bu saate kadarmi iyi dedim. gece uyuyamadim sabah yattim dedi. iyi, tamam dedim. ne bu simdi noluyor dedi. yok bisi kapatalim, iyi dedi kapattik. bisi demedim, sormadim, icimden gelmedi. cok kirgindim. sonra o msj atmis bilmiyorum. neden azcikta olsa ilgilenmiyor diye uzulurken, o msj aldim. ve inanin hakettigimi hic dusunmuyorum o tarz msj alicak bisi yapmadim. ne oncesinde, nede son konusmamizda.

yaşınız kaç? 20-21 gibi galiba en fazla?

Yine de fazla dert etmişsiniz,insan başka bir yere gidince veya ailesiyleyken istediği an istediği gibi sevdiğini arayamayabiliyor. Sık boğaz etmeyin. Akışına bırakn. Mesela ne zaman müsait odluğunu bilemiyorum oralarda,sen müsait olduğunda ararsın tamam mı btnm diyebilirsin. İşte bu kadar.

hayir 20-21 degil. sevgilim 31 yasinda. yani tamam ben zaten stresliyim, ayrica ozel donemimdeyim o gerginligimi artiyor diye kendi kendimi telkin etmeye calistim, ama iste ole uyuyordum demesi. saat olmus 7.30. yani merak ettim, kac kere aradim. benim su siralar siri gergin oldugumu biliyor az ozen gostermesini beklemem cokmu? sikbogaz ettigim yok, her saniye beni arasin istemiyorum zaten. sadece gidince aradi merak etmiyim diye, sonra aksam aradi yemek yiyoruz dedi, iyi canima fiyet olsun dedim kapattik. yani ondan baska bisi beklemiyorum ki? ayrica ailesinin yaninda rahat olmama durumu yok, taniyorlar zaten beni, onlarin yaninda rahatca konusuyor. musait oldugunda arasin tabikide ama insan 20 saat boyunca hic mi musait olmaz? hadi arayaamdi hic mi msj atmaz? ben aynisini yapsam, eminim o da cok merak eder, belki benim gibi duygusal davranmaz ama kesin kizar laf soyler. tekrar soyluyorum, ben hassasim kabul, en son konusmamizda hassa davrandim kabul... ama bu msj alicak kadar kotu, dusuncesizce bisi yaptigimi dusunmuyorum

bana gore ikinizde yay gibi gerilmissiniz ve cok siddetli bi skeilde olmasada birbinizden cikariyorsunuz sinirinizi...bence tamda o uzaktayken bi sure konnusmayn bence bu size iyi gelcek rahatlayinca sinriniz gecince o zmn konusun...belkide onun aniden ailesinin yanina gitmesi biraz ordan uzaklasmak icindir ama soyleyememistir sana karsi gelir onu anlamazsin diye...

belki canim bilmiyorum. ama bu iliskide onun he sorununda elimden geldigince anlayisli davranmaya calisitim evet gerildik cok kavga ettik, ama ben herseye ragmen (kendimce), o uzuntuluyken, stresliyken hep alttan almaya calistim ( o bunun farkindami bilmiyorum). inan cok zor, stresli bir donem geciriyorum. tum hayatim, kariyerim, gelecegim onumuzdeki 15 gune bagli. ustune zaten varolan duygusalligim, tek basima olmam vs. sadece azcik yanimda olsun, otursun konussun, beni guldursun ne bilim hic olmadi ben kotuyken sarilsin istiyorum. sadece bunca aydir bir kere yanimda olsun, bu 15 gun azda olsa destek olsun istiyorum ama sanki tam tersi en ufak biside beni dahada uzup, strese sokuyor cokmu sey istiyorum cokmu sey bekliyorum inan suan o kadar uzgunum ki, agliyorum ve baska birinin beni bu kadar uzmesine izin verdigim icin kendime dahada kziiyorum

ayy cnm benim ya kiyamam agla cnm agla rahatlarsin...hersey ust uste gelmis cnm ck streslisin ve herseye uzulur olmususn en ufak seyleri buyutur olmussn...cnm benim kotu seyler dusunme sakin olur mu arin kotu duusncelerden...sen her konuda elinden geleni yap cnm olmuyorsa vardir ondada bi hayr ama sakin uzulme yani bunalima girecek kdr ck uzulme cnm tabiki agla aglamak istedigin zmn icinde tutma biriktirme..cnm benim son zmnlar kotu gunler geciriyorsun ama unutma " YAGMURDAN SONRA GUNES DOGAR " bunlarda gececek elbet...

Son düzenleme:

saol canim suan zaten yaptigim tek sey aglamak, nasil kiziyorum kendime ama tutamiyorum durduramiorum aglamami. onun umrunda bile degil hic birsey. insallah artik bir gunese o kadar cok ihtiyacim var ki. bu isim bir olsa, kimse umrumda olmicak biliyorum. sadece isime, kariyerime vericem baskasi icin uzulmicem artik bu kadar suan o durumda belirsiz, zor gittigi icin diger konularda da guclu olamiyorum ve bu zayifligim beni dahada uzuyor

canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki, bende şuan çok stresli bir dönemimdeyim, 10-12 gün içerisinde çok önemli bir sınavım var ve en ufak bir şeyi kafama takar oldum, annemlerde tatile gitti yapayalnız evde ders çalışıyorum...sabahları kalbim sıkışarak uyanıyorum, benim yanımda olsun istiyorum çünkü ben onun her zor anında yanında oldum...ama nedense artık onun için ilk sıradaymışım gibi hissetmiyorum,eskiden hep annesiyle oturmam için kahvaltı yapmam için mutlaka çağırırdı...burda evde yalnız olduğumu biliyor ve inan sabah aramamış bile uyanınca ben aradım ya balkonda kahvaltı yapıyoruz dedi sonra arayım...neyse ya ben galiba bu ara çok fazla üstüne düştüm artık ciddi ciddi kendimi çekmeyi planlıyorum(kararlıyımdır, yaparım yani), o düşünsün birazda ben ne yaptım diye?oda iş yüzünden stresli şu sıralar ama ben stresli de olsam ona ayıracağım zaman her zaman vardır...biz 15gündür görüşememiştik,dün 2 3 saat görüştük o yani ben demesem buluşalım diye beyimiz buluşmayacak,bahaneside sen ders çalışıosun diye rahatsız etmeyim!!!!şuan bende ağlıyorum durmuyo gözyaşlarım...ve ben o buluşalım demedikçe asla demicem buluşalım diye

hep bu dugusalligimizdan kaybediyoruz sanirim ayni durumdayiz, bir sure sonra hayatimi tamamen degistirebilcek bir durum icerisindeyim, ve hersey ters gidiyor, dun tum gece agladim bende sabaha karsi uyumusum(hatta sizmisim). ama keske sorunlar o kadar kolay olsa, yani o bulusalim desin, o arasin. ama is o sekilde bitmiyor yani sen evde yalniz stresliyken, sabah bir arayip gunaydin canim demenin seni nasil mutlu edecegini bilirken bunu yapmasi cokmu zor? sana seni ozledim ama ders calisiyorsun bulusamicaz sanirim demesi sana bir acik kapi birakmasi bu kadar mi zor. erkeklere bencil, dusuncesiz diyoruz ama acaba bizmi oleyiz ben cok uzgunum suan, sanki herseyi bir kenara attim ona, bana soylediklerine, davranislarina uzuluyorum en azindan benim icin. bu saatten sonra, bu kritik donemimde beni ne kadar uzebilecegini bilirken beni bu sekilde birakti, kendimi yiyecegimi biliyor, zaten strsli, uzgun oldugumu biliyor. simdi donunce aricak eee? yani bu mu? sinirlendim, sen alttan almadin dicek eee? bu kadar basit birsey icin bana ettigi laflar. tek kelime soylemedim? bana suratsiz ne halt edersen et yazmis. hic bisi demedim tamam dedim sadece. ben bu lafi hakedicek ne yaptim. sonra ben kimseye boyle asik olmadim hala sana deliler gibi asigim. nasil ask sevgi bu yoksa hersey normalde ben mi cok dugusalim, buyutuyorumda buyutuyorum

Bence kadınlar çok duygusal hep erkeklerden bişeyler bekliyoruz ilgi istiyoruz bizi anlamalarını zor günümüzde yanımızda olmalarını istiyoruz fakat onlar hep kaçıyor bende bunu anlamıyorum.......

bu duygusal ve hassaslığımız malesef ki hormonlarımızdan geliyor, bayanların günü gününe uymuyor dedikleri bu olsa gerek ama ne yapalım erkeklerinki hep aynı seviyede ve bundan dolayı farklıyız...sende nolursun üstüne düşme, onlar zor anlarımızda devamlı yanımızdalarmı hayır...sende istediği kadar stresli olsun nolur tut kendini ve o aramadıkça arama...
bizim 1 saat önce gitmemiz gereken bir nikah vardı düğün değil yani 1 saatgidip gelecektik hemen...bende gelmiosan ben hazırlandım çıkıcam dedim,oda olurmu öyle şey deyip hemen çıktı evden!beni almaya gelirken,o sırada kayınvalidem aradı, ablası ve küçük yiğeni başka şehirde oturuyorlar, 15 gündür nişanlım iş için yoktu ve biz daha dün 2 3 saat görüştük yani dünden beri onlarla beraberdi-ki bana kahvaltımı yapıyorum demişti nişanlım-kayınvalidem niye düşünmüyosunuz, işte yiğeni ablası gidecek bir tek gün "ailecek"zaman geçirelim dedik,ben nişanlısıda olsam aileden dedğilim demekki, kahvaltıda da 2 lokma yemişmiş,bi zaman geçirememişlermiş!bende kusura bakmayın benim yapabileceğim birşey yok nikah bugün hani değiştiremem, 1 saat gidip dönecektik ama söyleyin nişanlıma gelmesin dedim, oda yok yoluydu bilmemnesiydi gelmemiz 2 3 saati bulurmuş ya 2 3 saat benimle zaman geçirmesini fazla buluyor!!!bende dedimki kusura bakmayın tamam ben tek giderim ya söyleyin gelmesin dedim, ben tabi hiç dayanamam ağlamaya başladım, bana dalga geçer gibi bunda ağlanacak birşey yokki diyo, ağzıma etti halen ağlanacak birşey yokki diyo!!!ağlamaktan mahvoldum,nişanlım geldi gidecez diyo yok dedim git sen ailenle vakit geçir dedim, bende biryere gitmiyorum dedim zaten o halimlede gidemezdim...ve arkadaşımın nikahına gidemedim..nişanlım dediki o seninde annen, hasta o diyo-eskiden kanserdi atlattı- onu alttan alacağız diyo,bende bir saygısızlık yapmadım zaten dedim, hatta kusura bakmayın dedim dedim,ben zjaten hep alttan alıyorum dedim ama bazen benimde duygusal olduğum anlar oluyoki,şuan evde tek başınayım,çok önemli bir sınavım var,stresliyim ve senden ilgi bekliorum dedim böyle olunca evlenincede müdahele ederse artık yeter dedim...benim annem asla sana böyle yapmıyo dedim,işte erkek anneleri kıskanır vs.dedi yani gönlümü aldı ama varya ahtım olsun ben görüşelim asla demicem,annesi çağırmadığı zamanda asla gitmicem...niye görüşmüyoruz dersede sen ailenle vakit geçir diyeceğim bu ne ya inan bunaldım gözlerim şişti ve kalkıp ders çalışmaya çalışacağım nasıl çalışacaksam artık!!!

en azindan gonlunu almis, otur sinavina hazirlan canim. soyle bir konularina baktim doktora yeterliligi icin hazirlaniyormussun zor sinavdir, ama yaparsin. basarilar. ben benimkinin gonlumu alacagindan supheliyim dun o msj atti, bu saat oldu tik yok. aramiyorum bende zaten ne yaparsa yapsin, ama moralimi o kadar bozdu ki konsantre olamiyorum bende phd proposali hazirlamaya calisiyorum ama nerdeee okudugumu bile anlamiyorum. kesin beni suclu bulucak donunce naptiysam, o kadar cok yoruyor ki hala moralim cok bozuk nasil kendime gelicem bilmiyorum, hala hata yaptigim yer var mi diye ustunden gecip duruyor beynim durduramiyorum dusunmeyi

saol tatlım valla başım çok ağrıdı,sinirden sıkmışım kendimi zaten yattım dinlendim,sabah kahvaltısıyla duruyorum ama içimden yemek yemek bile gelmiyor inan...evt ya yeterliliği geçseydim bi rahatlayacağım inş. sen girdin galiba tez önerisi vericeksin heralde alanın ne?sende yoğunlaşmaya çalış dicem ama hakikaten insan bir kafasını veremiyor işte..madem kafanı veremiyorsun,çık arkadaşlarınla buluş yada kendini kaptırabileceğin bir film izle, teli yanına almadan yürüyüşe çık ve onu kendi haline bırak aramayınca çok daha fazla merak ediyorlar(tecrübeyle sabittir) o seni habire aramaya başlıyor...

cok az zamanim kaldi, bayadir burada olmadigim icin cok fazla arkadasimda yok(hep sehir disinda okudum, simdide gecici olarak buradayim), yani ole hemen iki saatligine birileriyle cikabilecegim bir yer yok, dun aksamustune kadar hep disardaydim ama kafam oraya takildi ya bir kere veremiyorum kendimi, film izlesem vicdan yapiyorum calismam lazim. adli bilimler benim alanim. bu surec zaten o kadar geriyor ki beni, ondanmidir bilmiyorum o kadar duygusal oldum ki, az once haber izliyorum kaza haberi var hungur hungur aglamaya basladim. dengem iyice sasti

benimde biyoloji alanım sitoloji-histoloji bende gerginim çok duygusalım,geçen şehit haberlerinde akşama kadar ağladım bende ya senin alanında hep ölüm vakaları ondanda stres oluyor olabilirsin,normalde korkuyormusun birşeylerden? ya mümkün olduğunca aramamaya çalış işte aç pilates yap, ne bileyim internette oyun oyna tavlaydı okeydi oradaki insanlarlada muhabbet edip zaman geçirebilirsin ben mesela facebookta treasure isle die bir oyun oynuyodum birara resmen onu oynarken aklıma hiçbirşey gelmiyordu tavsiye ederim mümkün olduğunca onu düşünmekten uzaklaşmaya çalış

aramiyorum zaten, suan ki durum kendimi onu aramamak icin tutmak degil canim, aramicam yani oarasi kesinde, uzgunum hala deliler gibi kendimi oyalamakta degil derdim, kafami calismam gereken seye verememek yoksa dedigin seyleri yaparak zaman gecebilir, bak bu saat oldu koskaca bir gun gecti ama ben hala ona uzulmek istemiyorum, okudugum makaleleri anlamak istiyorum tam makalenin ortasinda acaba ben mi yanlis yaptim, cokmu gerdim onu, yok yok bisi demedim ki sadece bozuldum ama o bana neler dedi, vsvs dusunmek istemiyorum cunku olay cozulene kadar kafamda takili kalicak biliyorum yani neden boyle yapti ki ne dedim ki ona, benimle bu sekilde konusuyor. bir kac gun once konustuk halbu ki ona cok gerginim nolur beni anla, beni sende germe, uzgunsem sadece yanimda ol kizma bana, tartisma benimle demistim ama o tamtersi ortada ufacik bir sorunda dunyaalrin lafini etti aklima geldikce hala agliyorum niye boyle yapti, ben mi yanlisim diye. bu saate kadar aramadigina gore ole dusunuyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…