- Konu Sahibi saadetkaya
erkek arkadasim fethiyeye ailesinin yanina gitti, son anda verdigi bir kararla. beni persembe sabah aradi annem cok ozlemis, onu gormeye gidiyorum dedi, gelicekmisin diye sordu. ama gidemiyecegimi cok iyi biliyor
bisi demedim ama icten ice cok uzuldum, tabiki ailesini gormeye gidebilir sorun bu degil. ama ailesi kaldigimiz sehre iki haftaligina gelir bu sadece 3-5 saat gorur, ilk ciktigimida 3 aya yakin gormedi (gitmesi cok daha kolay ve yakinken), ama simdi 12 saat yol, isten izin aldi (isini cok onemser, 15 dk bile izin almaz), ayrica parasi yok. hatta maddi anlamda o kadar sikisik ki, disari ciktigimizda harcadigimiz kucuk seyleri bile ben oderim son bir kac haftadir. nedense izim bir garip oldu nerdne cikti bu diye, sonra herhalde regl donemine yakalstigim icin hassas oldugumu dusundum, ayrica mesleki anlamda cok kritik bir donemdeyim ve bu beni asiri strese sokmus durumda. yanimda olmasini istedigim icin duygusallik yapiyorum sanirim diye yatistirdim kendimi, dun gittim diye aradi aksam yemekteyken sole bir aradi zaten gurultluydu konsuamdik pek, gece ben aradim disardaymis hemen ole 2 sn konustuk. bugun bu saat oldu ses seda yok. ariyorum ariyorum acmiyor. ole uzuldum ki
disarida olabilir, telefonunu evde unutmus olabilir vs vs. ama evde tek basimayim, inanilmaz stresli bir donemdeyim ve aniden eni yalniz birakiyor en azindan arayin nasilsin demesini bekliyorum. muthis uzuldum
az once aradi, konusmadim pek, uyuyormus iyi tamam dedim, kapattim
bana msj atmis zaten yola ciktigimdan beri sorun yapiyorsun yeter ama artik, annemlerin yaninda bisi diyemiyorum bunu konusucaz demis
ya bisi yapmadim ki, bisi demedim ki, iyi yolculuklar diledim ugurladim, hatta o gece isle ilgili sikintisi vardi dinledim, dert etme dedim. o benim isimi sormadi bile
halbuki bir suru aksilik cikti bu surede
yani ben ona hic bisi demedim, belki en fazla o haftasonu yanimda olmicak diye sesim kotu cikmistir ama inanin surat asmadim, guzelce konsuutum
bu neyin nesi? olmadik seyler geldi aklima, bisi olduda ustemi cikmaya calisiyor bile geldi
yani cokmus ey bekliyorum
onuda gecti bu nasil bir usluptur ya, varsayalim ki (inanin ole degil ama), o ole dusundu diyelim, sesimin soguk geldigini dusundu, ee stresliyim, yalnizim, yani bunun icin bu kadar mi tepki gosterilir
inanin suan o kadar uzgunum ki.
kavga etmek istemiyorum, alttan almak hic istemiyorum. napicam bilemedim