merhaba arkadaşlar
Son zamanlarda hangi arkadaşımı arasam ya telefonu meşgule atar ya da bana cevap vermez((seminer için başka şehire gelmiştim çok sıkıldım ve kalkıp üniversiteden bir arkadaşıma gittim kapıyı annesi açtı açar açmaz x hasta dedi işlerinden bahsetti girebilir miyim dedim hiç müsait değilim deyip beni gönderdi o kadar üzüldüm ki anlatamam bu kadar da olmaz içim acıdı resmen..
Belkide gerçekten hastaydı ya da müsait değillerdi.
böyle olmasa bile böyle olduğunu düşünerek kafanı dağıtmaya çalış.
herkesin hayatında yoğun olduğu zamanlar oluyor,
mesela bende 9 gün önce beni arayan çok yakın arkadaşıma geri dönemedim,bugün aradım en sonunda.
takma kafana.
kasti bir durum olduğunu sanmıyorum.
Benimde basıma geliyor zaman zaman, bende cok yogunum hem ev, hem is, babam doktora gitmeme bile güc bela müsade ediyor, ama yine de fırsat yaratabiliyorum kendime. Simdi üni. de en yakın arkadasım istanbulda egitime gelmis bana msj attı görüselim diye, tamam dedim son msj cevap vermedi aradan bir hafta gecti hala tık yok, bugün yine ben dayanamadım msj attım..
tabiki kimseyi bilemezsin.belki de gerçekten müsait değillerdi ama kabul etmek istememişler de olabilir ki bence bu ihtimal daha yüksek görünüyor.böyleyse sen de seni önemsemeyeni aramazsın sormazsın olur biter.başkalarını çok düünmeye değmez bence.seni isteyenle arkadaş olursun istemeyeni salla gitsin üzülmeye değmez
Arkadaşın kapıya çıkmadı annesi hasta deyip içeri almadı... Peki sonra arkadaşınla telefonda görüşme imkanın oldu mu? yani seni arayıp kusura bakma falan demesi gerekirdi. Sen de bir daha aramadan kimseye çat kapı gitme...