- 21 Ocak 2018
- 8.527
- 21.138
- 348
- 32
- Konu Sahibi prensesmerve
-
Ben de bunu soracağım yahu konunun içeriğini okumadan hemen bi yasak damgası var bir de hazır olda bekler gibi anı kollayıp yazan bi grup var ne oluyor böyle ödül mü alınıyorDini konu mu bu?
Ödülü bilemem de dediğiniz gibi davrananlar, büyük ihtimal yaşadıkları boşluktan canları sıkılıp kime, neye sarsak diye düşünenlerdir.Ben de bunu soracağım yahu konunun içeriğini okumadan hemen bi yasak damgası var bir de hazır olda bekler gibi anı kollayıp yazan bi grup var ne oluyor böyle ödül mü alınıyor
Üf yalaka gibi ispiyonlama . Kız bir dert anlatmış işte ne dini konusu... öğretmenlere yaranmaya çalışan yalaka öğrenciler gibi. HOCAM ÖDEV VARDIIII@Mune konu sahibi bildiğim kadarıyla dini konu açmak yasak.
Caferi mezhebi nasıl oluyor ki anlamadım yani sonuçta hepimiz müslümanız saçma bence doğru adam olduğunuzu düşünüyorsaniz sırf bu yüzden ayrılmak saçma olur ne bileyim ailenizi ikna edinCaferi mezhebindenim. Hemşireyim son senem 23 yasındayım. Erkek arkadasımla 2.5 yıldır beraberiz evlenme teklifi aldım. Aileme konuştuğum sevdiğim biri var dedim. Kıyamet koptu olmaz bizimle uyuşmaz sünniyle evlenemezsin onaylamıyoruz. Biz onlarla nasıl kaynaşcaz. Evde sanki cenaze var. Yas tutuyorlar babam işe gitmem diyo annem aynı şekil. Ben neyin içindeyim arkadaşlar delircem de yardım eder misiniz??
Caferi mezhebindenim. Hemşireyim son senem 23 yasındayım. Erkek arkadasımla 2.5 yıldır beraberiz evlenme teklifi aldım. Aileme konuştuğum sevdiğim biri var dedim. Kıyamet koptu olmaz bizimle uyuşmaz sünniyle evlenemezsin onaylamıyoruz. Biz onlarla nasıl kaynaşcaz. Evde sanki cenaze var. Yas tutuyorlar babam işe gitmem diyo annem aynı şekil. Ben neyin içindeyim arkadaşlar delircem de yardım eder misiniz??
@Mune konu sahibi bildiğim kadarıyla dini konu açmak yasak.
Mezhep konusu yüzünden biriyle olmanız da zor o zaman ben ilk kez duydum çok yaygın mı değil bu mezhep ki bu kişiden ayrılıp yarın başkasıyla tanışsanız o da sizden olmaz büyük ihtimal sorun onda da çıkar
Dono kono ocmok yosokkk.daha bismillah konu acilmamis nile bi bekleseydin@Mune konu sahibi bildiğim kadarıyla dini konu açmak yasak.
Tövbe ya sanki ne fark var. Böyle sorun çıkaran ebeveyn olmam inşallahCaferi mezhebindenim. Hemşireyim son senem 23 yasındayım. Erkek arkadasımla 2.5 yıldır beraberiz evlenme teklifi aldım. Aileme konuştuğum sevdiğim biri var dedim. Kıyamet koptu olmaz bizimle uyuşmaz sünniyle evlenemezsin onaylamıyoruz. Biz onlarla nasıl kaynaşcaz. Evde sanki cenaze var. Yas tutuyorlar babam işe gitmem diyo annem aynı şekil. Ben neyin içindeyim arkadaşlar delircem de yardım eder misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?